Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Već neko vrijeme mi se tokom gledanja televizije povremeno pojavljuje poruka “Greška pri reprodukciji, ako potraje pozovite 1360”. Poruka traje svega par sekundi, zatim se slika sama vrati, ali se problem stalno ponavlja i postaje prilično iritantan. Dešava se da ponekad sve radi normalno kada upalim TV, ali se uglavnom navedeno dešava. Napominjem da je ovo na televiziji na kojoj je instalirana aplikacija EON. Zanima me da li to mogu sam riješiti ili je potrebno da pozovem tehničku službu da provjere i otklone kvar?
emir94 wrote: ↑03/11/2025 20:26
Već neko vrijeme mi se tokom gledanja televizije povremeno pojavljuje poruka “Greška pri reprodukciji, ako potraje pozovite 1360”. Poruka traje svega par sekundi, zatim se slika sama vrati, ali se problem stalno ponavlja i postaje prilično iritantan. Dešava se da ponekad sve radi normalno kada upalim TV, ali se uglavnom navedeno dešava. Napominjem da je ovo na televiziji na kojoj je instalirana aplikacija EON. Zanima me da li to mogu sam riješiti ili je potrebno da pozovem tehničku službu da provjere i otklone kvar?
Zdravo @emir94, kako bismo izvršili neophodne provjere i pružili Vam više informacija zamolit ćemo da nam putem privatne poruke dostavite korisničke podatke. Očekujemo javljenje i stojimo Vam na raspolaganju.
zubi wrote: ↑03/11/2025 21:03
Zna li neko, ima li jos uvijek N1 na analognoj kablovskoj semi?
Zdravo @zubi Hvala na javljanju. Zamolit ćemo Vas da u inbox precizirate Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili dalju provjeru. Zahvaljujemo se na razumijevanju.
Evo večeras kod mene tenis na SK5 na najlošijoj rezoluciji i šteka kao najgori flash stream.I tako već 10 dana i očigledno da nemaju namjeru niti da se pozabave time a kamoli da poprave.Bitno je da mi to masno plaćamo a gledamo 240p sa prekidima.Istovremeno prebacim na MOVE app sve radi savršeno.Strim 1080p50 ide bez problema.
Evo večeras kod mene tenis na SK5 na najlošijoj rezoluciji i šteka kao najgori flash stream.I tako već 10 dana i očigledno da nemaju namjeru niti da se pozabave time a kamoli da poprave.Bitno je da mi to masno plaćamo a gledamo 240p sa prekidima.Istovremeno prebacim na MOVE app sve radi savršeno.Strim 1080p50 ide bez problema.
@Telemach
Imate li kakve informacije o trenutnom prekidu interneta na području Kromolja? I znate li kada će doći do ponovne uspostave internet konekcije?
Hvala
weltschmertz wrote: ↑06/11/2025 10:12
@Telemach
Imate li kakve informacije o trenutnom prekidu interneta na području Kromolja? I znate li kada će doći do ponovne uspostave internet konekcije?
Hvala
Zdravo @weltschmertz,
Hvala Vam na javljanju. Na ovom području bilježimo generalni prekid signala. Kolege su na terenu i rade na sanaciji. Kako bismo provjerili Vaš ugovor ljubazno molimo da nam putem privatne poruke dostavite broj ugovora ili potpune korisničke podatke. Stojimo Vam na raspolaganju.
Bolonjeze wrote: ↑06/11/2025 21:21
Zna li neko zašto mi na eon boxu blinka plava lampica, krajnja desno od tri koje su na boxu...
Zdravo @Bolonjeze,
Hvala Vam na obraćanju. U pitanju je generalni problem sa kojim su upoznate naše kolege i aktivno rade na njegovom rješavanju. Ukoliko primjećujete bilo kakve dodatne smetnje, osim pomenutog blinkanja lampice, molimo Vas da nam u privatnoj poruci dostavite više informacija kako bismo mogli detaljnije provjeriti. Stojimo Vam na raspolaganju.
Moze li se Telemach pretplata uzeti preko drugog provajdera Internet u BiH ? I koliko se placa? Da li dobijem na app Telemach otkljucane sve kanale kao onaj korisnik sto koristi Telemach recimo u Sarajevu.
arminicos wrote: ↑11/11/2025 21:16
Moze li se Telemach pretplata uzeti preko drugog provajdera Internet u BiH ? I koliko se placa? Da li dobijem na app Telemach otkljucane sve kanale kao onaj korisnik sto koristi Telemach recimo u Sarajevu.
Kad ste kod blinkanja , i kod mene blinka (dok je EON on) ! Kako stopirati blinkanje ? Pokušao sam pair daljinski , pa restart ali opet!
Zdravo @joyjoy,
Hvala Vam na javljanju. I dalje bilježimo generalni problem kada je riječ o blinkanju lampice na EON-u. Kolege su upoznate i rade na otklanjanju istog. Ljubazno Vas molimo za samo malo strpljenja. Stojimo Vam na raspolaganju.