Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- dr_Evil
#49301 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne znam cemu postavljanje ovih slika. Samo mu dizete cijenu u medjunarodnim krugovima koje su mahom ovih dana sastavljane od cionisticko/nacisticke diplomatije.
Bolje postavite Baketu ili Dini kakve brkove, a iza ledja im stavite sliku Velikog Izraela, pa da i mi sta usicarimo.
Bolje postavite Baketu ili Dini kakve brkove, a iza ledja im stavite sliku Velikog Izraela, pa da i mi sta usicarimo.
- DaysleepeR
#49302 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne date Dodiku da ode sa scene.
Od Istrage i ostalih SDFA medija do poklonika.
Ignore čuda čini.
Ignore čuda čini.
- dr_Evil
#49303 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mislim da treba proci jos jedno desetljece da nas narod skuzi onu srbijansku parolu "nisi nadlezan". Vazno je samo da mogu da kazu "e nek si mu rekao".DaysleepeR wrote: ↑11/11/2025 11:59 Ne date Dodiku da ode sa scene.
Ignore čuda čini.
-
moimoi
#49304 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jedna ie novinarkadrug_profi wrote: ↑11/11/2025 10:38 ja znam jednu Nikolinu i sad sam s njom pričao, pitam je šta te ovo po klixu prozivaju.
Kaže nemam pojma, možda to nisam ja.
E sad koja Nikolina je u pitanju ko bi ga znao.
-
JovicSA
#49305 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nema, prekucao je igricu. Ovo radi jer je bijesan kao ris ili sada ima debelu zaleđinu...treće opcije nema. Nije problem Dodik kao Dodik već vidi u sali ti onih koji podržavaju takvu priču a sutra će uredno na posao u F.BiH. Gledam jučer delegacija Grada Sarajevo posjetila Kazane i položila cvijeće a na drugoj strani Hitler vaskrsnuo. Kažu nisu svi isti, pa i nisu, onaj Puhalo i Bursać sa još par likova su ostali normalni, ovo ostalo u srpskom narodu jesu oni koji podržavaju ovakvu politiku i genocid i samim tim jesu genocidni. Pa ne dobiva Dodik izbore na priči o suživotu i zidovima od čokolade već upravo na ovakvom narativu. Do duše imao je od koga učiti, Biljana Plavšić je prva javno 1992. godine plasirala tu priču o "genetski slabim muslimanima"... 
-
archi_a
#49306 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U isto vrijeme poltrončić UK se nije pojavio na alipašinom polju da oda počast učiteljici i njenim učenicima koji su masakrirani granatom sa četničkih položaja. Nije valjda IN to spominjati i obilježiti. 
- SmokingMan
#49307 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
- vee-jay
#49308 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Trojka = izdajnici.Izetbegović: Sudeći prema Čovićevom odnosu, mislim da se koalicija SDA i HDZ podrazumijeva
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /251111073
Btw
Nacin na koji mu "novinari" postavljaju pitanja i nacin kako on "lider" odgovara.
Amaterizam teski - Drzava, Bosnjaci.
Tuga, golema.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#49309 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
šta ovo Don Neonko i Čirilica jedan drugom puse šalju
Kako ih Čirilica redom kara ovo je za Oskara
Kako ih Čirilica redom kara ovo je za Oskara
-
JovicSA
#49310 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali i šta su zagovarali.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:19 I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
- SmokingMan
#49311 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne bi bilo zgoreg da to bude i prevedeno na nekloliko jezika i poslato europarlamentaricima u Brisel, kako bi se podsjetili da su ipak uspjeli zanemariti dio svog posla kada su dobijali čitke i detalje analize koje su iz BIH išle preko stranih agencija, koje prate funkcionisanje civilnog sektora i rad ovih naših nespopsobnih i dobro plaćenih šarlatana "nacija".JovicSA wrote: ↑11/11/2025 12:43Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:19 I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
- DaysleepeR
#49312 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Media monitoring za strance u BiH radi kompanija Media Pulse iz Sarajeva.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:53Ne bi bilo zgoreg da to bude i prevedeno na nekloliko jezika i poslato europarlamentaricima u Brisel, kako bi se podsjetili da su ipak uspjeli zanemariti dio svog posla kada su dobijali čitke i detalje analize koje su iz BIH išle preko stranih agencija, koje prate funkcionisanje civilnog sektora i rad ovih naših nespopsobnih i dobro plaćenih šarlatana "nacija".JovicSA wrote: ↑11/11/2025 12:43Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:19 I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
Svi dnevnici, štampa i portali se prevode i na dnevnoj bazi dostavljaju u OHR.
-
JovicSA
#49313 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve oni to znaju i slušaju zajedno sa nama ali se uvijek traži neki balans. Dokle?DaysleepeR wrote: ↑11/11/2025 12:55Media monitoring za strance u BiH radi kompanija Media Pulse iz Sarajeva.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:53Ne bi bilo zgoreg da to bude i prevedeno na nekloliko jezika i poslato europarlamentaricima u Brisel, kako bi se podsjetili da su ipak uspjeli zanemariti dio svog posla kada su dobijali čitke i detalje analize koje su iz BIH išle preko stranih agencija, koje prate funkcionisanje civilnog sektora i rad ovih naših nespopsobnih i dobro plaćenih šarlatana "nacija".
Svi dnevnici, štampa i portali se prevode i na dnevnoj bazi dostavljaju u OHR.
-
talijan97
#49314 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Narativ o ugrozenim krscanina je bljuvala i Zovko.JovicSA wrote: ↑11/11/2025 12:43Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali i šta su zagovarali.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:19 I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
Zanimljivo da su se ova dva naroda degradirala dodatno u vjersku grupu, skupina vjerskih fanatika koji pokusavaju usicariti od ove nazi trump administracije koja svakako ide kaput za 3 godine.
- Danguba
#49315 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Upravo tako.JoseMujica wrote: ↑11/11/2025 12:42 šta ovo Don Neonko i Čirilica jedan drugom puse šalju![]()
Kako ih Čirilica redom kara ovo je za Oskara![]()
Da vidim hoće li mi Bakir p..ti i kako kvalitetno pa ćemo opet malo sa Trojkom.
Umjesto da se okrenu novom bloku u Hrvata i vide kako da zaobiđu parazita sa Razdoblje.
- dr_Evil
#49316 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Prevedemo, posaljemo, i onda bi rezultat bio par milijardi bespovratnih sredstava za CP - kao nagrada jer obavljaju prljavi posao "za sve nas". Svaka slicnost sa Merz-ovom izjavom da Izrael obavlja prljavi posao za sve nas - je naravno namjerna.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:53Ne bi bilo zgoreg da to bude i prevedeno na nekloliko jezika i poslato europarlamentaricima u Brisel, kako bi se podsjetili da su ipak uspjeli zanemariti dio svog posla kada su dobijali čitke i detalje analize koje su iz BIH išle preko stranih agencija, koje prate funkcionisanje civilnog sektora i rad ovih naših nespopsobnih i dobro plaćenih šarlatana "nacija".JovicSA wrote: ↑11/11/2025 12:43Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:19 I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
Prosao je vakat kad se u EU parlamentu ponosno hodalo sa crvenom ruzom - ugledali se na nase politicare
- Danguba
#49317 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Valjda bi Bakir trebao da ga odhebe, kako si ti mene ja ću ovaj put tebe
- dr_Evil
- DaysleepeR
#49319 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Likovi hoće da tabire o politici a još im nije jasno da HDZ bira vlast u Federaciji.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#49320 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Umjesto da klix bude mangup i fino svaki put pored njegovog imena pise bivsi predsjednik rsa.DaysleepeR wrote: ↑11/11/2025 11:59 Ne date Dodiku da ode sa scene.
Ignore čuda čini.
Nametanje narativa.
-
JovicSA
#49321 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dobro rečenotalijan97 wrote: ↑11/11/2025 12:58Narativ o ugrozenim krscanina je bljuvala i Zovko.JovicSA wrote: ↑11/11/2025 12:43Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali i šta su zagovarali.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:19 I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
Zanimljivo da su se ova dva naroda degradirala dodatno u vjersku grupu, skupina vjerskih fanatika koji pokusavaju usicariti od ove nazi trump administracije koja svakako ide kaput za 3 godine.
- Danguba
#49322 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisam znao da je sveti HDZ tako moćan ili ga vi pravite moćnim ili vam je žao ako ne bude u vlasti.
Prije par dana se stvorio neki blok kod Hrvata.
Zašto ne razgovarati i sa njima.
Prije par dana se stvorio neki blok kod Hrvata.
Zašto ne razgovarati i sa njima.
Last edited by Danguba on 11/11/2025 13:06, edited 1 time in total.
- Billy The Pljuc
#49323 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
E nek' si me nasmijao u ova tmurna doba.JoseMujica wrote: ↑11/11/2025 12:42 šta ovo Don Neonko i Čirilica jedan drugom puse šalju![]()
Kako ih Čirilica redom kara ovo je za Oskara![]()
Nejma nam druge fakat, kad ih nemreš poraziti ti im se pridruži, idu glasovi za SDA iz pika.
Al' u kurcu.
- DaysleepeR
-
LSD
#49325 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nije HDZ toliko mocan, nego su "proBiH" ublehasi slabi i nejaki. Narod koji je manjima, kojeg ima manje od 10% decenijama trpa u bulju narod kojeg ima 60%
Jos ih ovih diletanti iz Trojke nazivaju koalicionim partnerom
Last edited by LSD on 11/11/2025 13:11, edited 1 time in total.