Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

dr_Evil

#49301 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Ne znam cemu postavljanje ovih slika. Samo mu dizete cijenu u medjunarodnim krugovima koje su mahom ovih dana sastavljane od cionisticko/nacisticke diplomatije.

Bolje postavite Baketu ili Dini kakve brkove, a iza ledja im stavite sliku Velikog Izraela, pa da i mi sta usicarimo.
DaysleepeR

#49302 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Ne date Dodiku da ode sa scene.
Od Istrage i ostalih SDFA medija do poklonika.

Ignore čuda čini.
dr_Evil

#49303 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

DaysleepeR wrote: 11/11/2025 11:59 Ne date Dodiku da ode sa scene.

Ignore čuda čini.
Mislim da treba proci jos jedno desetljece da nas narod skuzi onu srbijansku parolu "nisi nadlezan". Vazno je samo da mogu da kazu "e nek si mu rekao".
moimoi

#49304 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by moimoi »

drug_profi wrote: 11/11/2025 10:38 ja znam jednu Nikolinu i sad sam s njom pričao, pitam je šta te ovo po klixu prozivaju.
Kaže nemam pojma, možda to nisam ja.

E sad koja Nikolina je u pitanju ko bi ga znao.
Jedna ie novinarka
JovicSA

#49305 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JovicSA »

Nema, prekucao je igricu. Ovo radi jer je bijesan kao ris ili sada ima debelu zaleđinu...treće opcije nema. Nije problem Dodik kao Dodik već vidi u sali ti onih koji podržavaju takvu priču a sutra će uredno na posao u F.BiH. Gledam jučer delegacija Grada Sarajevo posjetila Kazane i položila cvijeće a na drugoj strani Hitler vaskrsnuo. Kažu nisu svi isti, pa i nisu, onaj Puhalo i Bursać sa još par likova su ostali normalni, ovo ostalo u srpskom narodu jesu oni koji podržavaju ovakvu politiku i genocid i samim tim jesu genocidni. Pa ne dobiva Dodik izbore na priči o suživotu i zidovima od čokolade već upravo na ovakvom narativu. Do duše imao je od koga učiti, Biljana Plavšić je prva javno 1992. godine plasirala tu priču o "genetski slabim muslimanima"... :oops:
archi_a

#49306 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by archi_a »

U isto vrijeme poltrončić UK se nije pojavio na alipašinom polju da oda počast učiteljici i njenim učenicima koji su masakrirani granatom sa četničkih položaja. Nije valjda IN to spominjati i obilježiti. :oops:
SmokingMan

#49307 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
vee-jay

#49308 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by vee-jay »

Izetbegović: Sudeći prema Čovićevom odnosu, mislim da se koalicija SDA i HDZ podrazumijeva
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /251111073
Trojka = izdajnici.

Btw
Nacin na koji mu "novinari" postavljaju pitanja i nacin kako on "lider" odgovara.
Amaterizam teski - Drzava, Bosnjaci.
Tuga, golema.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#49309 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JoseMujica »

šta ovo Don Neonko i Čirilica jedan drugom puse šalju :?

Kako ih Čirilica redom kara ovo je za Oskara :lol:
JovicSA

#49310 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JovicSA »

SmokingMan wrote: 11/11/2025 12:19 I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali i šta su zagovarali.
SmokingMan

#49311 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

JovicSA wrote: 11/11/2025 12:43
SmokingMan wrote: 11/11/2025 12:19 I na kraju kada svi oni redom ispovraćaju svoj talog ustajalog šovinizma / nacionalizma onda izađu u javnosti i optuže druge za to kako mrztelji Srba žele rat i da oni to svim snagama žele da spriječe. Ja imam toliku arhivu njihovih izjava da ih je nemoguće uporediti sa bilo kojom neprimjerenom izjavom sa strane Bošnjaka pa i Hrvara, tačnije, da ju je veoma teško izdvojiti i staviti na terazije. Diabolični umovi u slobodnom padu.
Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali.
Ne bi bilo zgoreg da to bude i prevedeno na nekloliko jezika i poslato europarlamentaricima u Brisel, kako bi se podsjetili da su ipak uspjeli zanemariti dio svog posla kada su dobijali čitke i detalje analize koje su iz BIH išle preko stranih agencija, koje prate funkcionisanje civilnog sektora i rad ovih naših nespopsobnih i dobro plaćenih šarlatana "nacija".
DaysleepeR

#49312 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

SmokingMan wrote: 11/11/2025 12:53
Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali.
Ne bi bilo zgoreg da to bude i prevedeno na nekloliko jezika i poslato europarlamentaricima u Brisel, kako bi se podsjetili da su ipak uspjeli zanemariti dio svog posla kada su dobijali čitke i detalje analize koje su iz BIH išle preko stranih agencija, koje prate funkcionisanje civilnog sektora i rad ovih naših nespopsobnih i dobro plaćenih šarlatana "nacija".
Media monitoring za strance u BiH radi kompanija Media Pulse iz Sarajeva.
Svi dnevnici, štampa i portali se prevode i na dnevnoj bazi dostavljaju u OHR.
JovicSA

#49313 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JovicSA »

DaysleepeR wrote: 11/11/2025 12:55

Media monitoring za strance u BiH radi kompanija Media Pulse iz Sarajeva.
Svi dnevnici, štampa i portali se prevode i na dnevnoj bazi dostavljaju u OHR.
Sve oni to znaju i slušaju zajedno sa nama ali se uvijek traži neki balans. Dokle?
talijan97

#49314 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by talijan97 »

Treba to dokumentovati i napraviti neki priručnik srpskog nadolazećeg nacizma, poslije ljudi neće vjerovati da su to izgovarali i šta su zagovarali.
Narativ o ugrozenim krscanina je bljuvala i Zovko.

Zanimljivo da su se ova dva naroda degradirala dodatno u vjersku grupu, skupina vjerskih fanatika koji pokusavaju usicariti od ove nazi trump administracije koja svakako ide kaput za 3 godine.
Danguba

#49315 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

JoseMujica wrote: 11/11/2025 12:42 šta ovo Don Neonko i Čirilica jedan drugom puse šalju :?

Upravo tako.
Da vidim hoće li mi Bakir p..ti i kako kvalitetno pa ćemo opet malo sa Trojkom.
Umjesto da se okrenu novom bloku u Hrvata i vide kako da zaobiđu parazita sa Razdoblje.
dr_Evil

#49316 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Prevedemo, posaljemo, i onda bi rezultat bio par milijardi bespovratnih sredstava za CP - kao nagrada jer obavljaju prljavi posao "za sve nas". Svaka slicnost sa Merz-ovom izjavom da Izrael obavlja prljavi posao za sve nas - je naravno namjerna.

Prosao je vakat kad se u EU parlamentu ponosno hodalo sa crvenom ruzom - ugledali se na nase politicare ;)
Danguba

#49317 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Valjda bi Bakir trebao da ga odhebe, kako si ti mene ja ću ovaj put tebe
dr_Evil

#49318 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Danguba wrote: 11/11/2025 12:59 Valjda bi Bakir trebao da ga odhebe, kako si ti mene ja ću ovaj put tebe
Vi zivite neke paralelne svijetove tita mi :D

Zamisli da doglavnik Kulenovic je mogao da odhebe Pavelica, ne ide covjece
DaysleepeR

#49319 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Likovi hoće da tabire o politici a još im nije jasno da HDZ bira vlast u Federaciji.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#49320 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Chmoljo »

DaysleepeR wrote: 11/11/2025 11:59 Ne date Dodiku da ode sa scene.

Ignore čuda čini.
Umjesto da klix bude mangup i fino svaki put pored njegovog imena pise bivsi predsjednik rsa.

Nametanje narativa.
JovicSA

#49321 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JovicSA »

talijan97 wrote: 11/11/2025 12:58
Narativ o ugrozenim krscanina je bljuvala i Zovko.

Zanimljivo da su se ova dva naroda degradirala dodatno u vjersku grupu, skupina vjerskih fanatika koji pokusavaju usicariti od ove nazi trump administracije koja svakako ide kaput za 3 godine.
Dobro rečeno
Danguba

#49322 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Danguba »

Nisam znao da je sveti HDZ tako moćan ili ga vi pravite moćnim ili vam je žao ako ne bude u vlasti.

Prije par dana se stvorio neki blok kod Hrvata.
Zašto ne razgovarati i sa njima.
Last edited by Danguba on 11/11/2025 13:06, edited 1 time in total.
Billy The Pljuc

#49323 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Billy The Pljuc »

JoseMujica wrote: 11/11/2025 12:42 šta ovo Don Neonko i Čirilica jedan drugom puse šalju :?

E nek' si me nasmijao u ova tmurna doba. :thumbup:

Nejma nam druge fakat, kad ih nemreš poraziti ti im se pridruži, idu glasovi za SDA iz pika.

Al' u kurcu.
DaysleepeR

#49324 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by DaysleepeR »

Danguba wrote: 11/11/2025 13:04 Nisam znao da je sveti HDZ tako moćan ili ga vi pravite moćnim ili vam je žao ako ne bude u vlasti.
Dosta ti toga ne znaš, a pod jedan je Ustav.
LSD

#49325 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by LSD »

Danguba wrote: 11/11/2025 13:04 Nisam znao da je sveti HDZ tako moćan ili ga vi pravite moćnim ili vam je žao ako ne bude u vlasti.
Nije HDZ toliko mocan, nego su "proBiH" ublehasi slabi i nejaki. Narod koji je manjima, kojeg ima manje od 10% decenijama trpa u bulju narod kojeg ima 60% :izet: pa to nema nigdje na svijetu.
Jos ih ovih diletanti iz Trojke nazivaju koalicionim partnerom :lol: a partner im ga samo mece, taj rad :izet:
Last edited by LSD on 11/11/2025 13:11, edited 1 time in total.
Post Reply