All about Milorad Dodik
- Danguba
#826 Re: All about Milorad Dodik
Kopile iz Bakinaca upravo uživa u našim reakcijama.
Patologija.
Patologija.
- House
- banjaluka078
- Moderator
#828 Re: All about Milorad Dodik
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... era/613495
Milorad Dodik, predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata, održao je govor 10. novembra na predizbornom skupu u Istočnom Sarajevu, na kojem je poručio da "niko ne laže gore i više od Turčina", aludirajući na Bošnjake.
Riječi nije birao, a sve podsjeća na devedesete godine i sumrak agresije na Bosnu i Hercegovinu, koju su propagirali haški osuđenici i ratni zločinci, poput Radovana Karadžića ili Momčila Krajšnika, iz čije kuhinje Dodik traži inspiraciju za svoje političko djelovanje.
Tako je Bošnjake zamijenio 'Turcima' i 'muslimanima', narativom iz nacional-fašističkih knjiga intelektualnih arhitekata genocida u Bosni i Hercegovini, sve do direktnog podsticanja na mržnju prema onima koji nisu Srbi, a žive u Istočnoj Ilidži.
"Ovaj grad (Istočno Sarajevo) ne smije dozvoliti novu islamizaciju. Pustite vi te priče - isti smo ljudi. Nismo ista vjera. Niko ne laže gore i više od Turčina. Moramo da se suprotstavimo velikom muslimanskom nacionalizmu koji je pretvoren u ono što se zove politički islam", poručio je Dodik čije su riječi dočekane sa aplauzom.
"Nije njihova BiH. Nema unitarne BiH. Sve što pokušaju, ne ide, jer su podanici. Za razliku od nas Srba koji to hoćemo i umijemo", objasnio je svojim pristalicama.
Mnogo puta sam čuo od muslimana - 'Joj, da si nam ti predsjednik'. Ima jedna stvar - ja nikada njima ne bi bio predsjednik, niti bi dozvolio da me oni biraju", objasnio je u zapaljivom govoru bivši predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta RS.
- Point.
#829 Re: All about Milorad Dodik
Ovakvu mržnju govora nije ni Rašo izgovarao u svom najvećem zanosu.
- dr_Evil
#830 Re: All about Milorad Dodik
banjaluka078 wrote: ↑11/11/2025 09:12 https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... era/613495
Milorad Dodik, predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata, održao je govor 10. novembra na predizbornom skupu u Istočnom Sarajevu, na kojem je poručio da "niko ne laže gore i više od Turčina", aludirajući na Bošnjake.
Riječi nije birao, a sve podsjeća na devedesete godine i sumrak agresije na Bosnu i Hercegovinu, koju su propagirali haški osuđenici i ratni zločinci, poput Radovana Karadžića ili Momčila Krajšnika, iz čije kuhinje Dodik traži inspiraciju za svoje političko djelovanje.
Tako je Bošnjake zamijenio 'Turcima' i 'muslimanima', narativom iz nacional-fašističkih knjiga intelektualnih arhitekata genocida u Bosni i Hercegovini, sve do direktnog podsticanja na mržnju prema onima koji nisu Srbi, a žive u Istočnoj Ilidži.
"Ovaj grad (Istočno Sarajevo) ne smije dozvoliti novu islamizaciju. Pustite vi te priče - isti smo ljudi. Nismo ista vjera. Niko ne laže gore i više od Turčina. Moramo da se suprotstavimo velikom muslimanskom nacionalizmu koji je pretvoren u ono što se zove politički islam", poručio je Dodik čije su riječi dočekane sa aplauzom.
"Nije njihova BiH. Nema unitarne BiH. Sve što pokušaju, ne ide, jer su podanici. Za razliku od nas Srba koji to hoćemo i umijemo", objasnio je svojim pristalicama.
Mnogo puta sam čuo od muslimana - 'Joj, da si nam ti predsjednik'. Ima jedna stvar - ja nikada njima ne bi bio predsjednik, niti bi dozvolio da me oni biraju", objasnio je u zapaljivom govoru bivši predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta RS.
Ovo je sustina, i vjerujem da je zaista ovo cuo
Sve ostalo valjda je svima jasno, a oni sta bi opet rekli "nece mene nisam ja nikom nista radio" - valjda evolucija treba da uradi svoje.
- JohnnyS
#831 Re: All about Milorad Dodik
Dan te jebo, mene bi bilo sram fotografirati se kraj slike da je mene ovako netko naslikao
- dr_Evil
#832 Re: All about Milorad Dodik
Nevezano za to, ali mene podsjeti na:
https://mostar.live/izronice-stari-za- ... zrinjskog/
P.S. odlicno slika
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#833 Re: All about Milorad Dodik
-
Tyke
#835 Re: All about Milorad Dodik
Da je pameti i muda pa da makar Bakir uzme ovaj video i ubace mu titl na turskom jeziku, a onda ode kod Erdogana i ostalim mu arkadaša u Turskoj pa uz turski caj par puta preslusaju ovo Dodikovo pljuvanje po Islamu, bosnjacima, turcima.
Da ga Brkica naredni put doceka bas kako zasluzuje. Jer moras se i ti baviti svom lopovlucima protiv neprijatelja, ne birati sredstva.
Da ga Brkica naredni put doceka bas kako zasluzuje. Jer moras se i ti baviti svom lopovlucima protiv neprijatelja, ne birati sredstva.
- tramvajtrojka
#836 Re: All about Milorad Dodik
Brkica Erdogan vise voli srbe nego bosnjake jer godinama nama salju selame iz ankare dok srbiji fabrikeTyke wrote: ↑11/11/2025 11:47 Da je pameti i muda pa da makar Bakir uzme ovaj video i ubace mu titl na turskom jeziku, a onda ode kod Erdogana i ostalim mu arkadaša u Turskoj pa uz turski caj par puta preslusaju ovo Dodikovo pljuvanje po Islamu, bosnjacima, turcima.
samo sdaovci se jos uzdaju u prevarante sa bosfora
-
Seyfo
#838 Re: All about Milorad Dodik
Dodik se drži starog dobrog nacionalizma, šovinizma i četništva, koje mu je uvijek spašavalo glavu.
Hajd proapst ekonomije, prodaja svega za ličnu slobodu, izdaja svega za šta se ikad zalagao, to se sve brutalno izignoriše i opet udri po starom dobrom nacionalizmu i četništvu.
Hajd proapst ekonomije, prodaja svega za ličnu slobodu, izdaja svega za šta se ikad zalagao, to se sve brutalno izignoriše i opet udri po starom dobrom nacionalizmu i četništvu.
- banjaluka078
- Moderator
#839 Re: All about Milorad Dodik
Objekat Muftijstva banjalučkog, grafit "dobrodošlice" na zgradi pored i grafit upozorenja malo dalje.

Kako Milorad pojačava retoriku (a Draško objašnjava da neće brisati), ovakve gadosti rađaju po BL kao gljive poslije kiše. Nema fasade bez "herojeve" glavuše, ona ogroma na fasadi Mozaikove javne kuhinje nije prekrečena. Nikom ne smeta, niko se ne buni.
Koliko laje, ja sam zaista iznenađena da nema nekog većeg incidenta.

Kako Milorad pojačava retoriku (a Draško objašnjava da neće brisati), ovakve gadosti rađaju po BL kao gljive poslije kiše. Nema fasade bez "herojeve" glavuše, ona ogroma na fasadi Mozaikove javne kuhinje nije prekrečena. Nikom ne smeta, niko se ne buni.
Koliko laje, ja sam zaista iznenađena da nema nekog većeg incidenta.
- tramvajtrojka
#840 Re: All about Milorad Dodik
cemu ove slike sada taj Dodik vam je odgovarao zadnjih pola godine da se vade njegovi citati o ismijavanju trojke i drzave
-
archi_a
#841 Re: All about Milorad Dodik
Odjebi, bolesnik stranački. Ti, da imaš pola klikera i glavi, sam bi zaključio da je blago reagovanje ili nereagovanje na dodikovu mitomaniju i dovelo do ovoga.
-
damirc_sa
#842 Re: All about Milorad Dodik
Meni nije jasno zasto se ovoj osobi daje medijski prostor u bh.medijima.
Uvjeren sam kada klix i ostali portali ne bi objavljivali sta je rekao, kad je rekao i slicno da niko ne bi znao za Dodika.
Na ovaj nacin on samo potpali vatru i onda raja ocekuje reakciju.
Sve vise i vise sam uvjeren da Dodik preko svoje masinerije dobro placa ove porale da objavljuju tekstove o njemu kako bi on bio u centru paznje a oni zaradjivali na klikovima.
Uvjeren sam kada klix i ostali portali ne bi objavljivali sta je rekao, kad je rekao i slicno da niko ne bi znao za Dodika.
Sve vise i vise sam uvjeren da Dodik preko svoje masinerije dobro placa ove porale da objavljuju tekstove o njemu kako bi on bio u centru paznje a oni zaradjivali na klikovima.
-
archi_a
#843 Re: All about Milorad Dodik
Zato što ta osoba i dalje drži ovakve degenerične govore pred 1000+ ljudi, potencijalnih ubica koji fanatično aplaudiraju na njegove poruke. Zato što se uopšte ne spominje da je državna agencija za istrage i zaštitu i jedna od entitetskih policija direktno odbila nalog suda i tužilaštva Bosne i Hercegovine da postupi po naređenjima i privede bjegunce kada je trebalo. Mislite da pokrivanje po ušima, očima i ustima i ignorisanje ovog debila vodi nečemu dobrom?!? Strašno
- dr_Evil
#844 Re: All about Milorad Dodik
Znas kako to ide, kljix i ostali portali su kapitalisticke masine u sluzbi unistenja drustva, njima je bitan samo klik, samo pare "jaro"(sto bi rekli bosanci), i onda daj ljudima ono sta traze.damirc_sa wrote: ↑11/11/2025 12:08 Meni nije jasno zasto se ovoj osobi daje medijski prostor u bh.medijima.
S druge strane nema osude, politici odgovara, a fakulteti sute od jos 91-e. FTV je stvorila Dodika - a medijsko Sarajevo ne zeli da ga posalje u zaborav. Nismo ga uspjeli skloniti, nismo ga iscipelarili dok je bio na podu, bosnjacki politcari su mu dali ruku spasa, a sada ne zele ni ga proglase nenadleznim, jer skoro svi nasi mediji su samo politicka ispostava.
- dr_Evil
#845 Re: All about Milorad Dodik
Sve dok ga druga strana, ona koju neku mrzi i koje se boji, proglasava za neprijatelja broj 1, daje mu na vaznosti, onda ljudi ce se okupljati iza njega i pratiti ga. Jednostavno ga pustiti da prica i fokusirati se na neke nove politicare. Stvorili smo Dodika stvorit cemo nekog drugog.archi_a wrote: ↑11/11/2025 12:12 Zato što ta osoba i dalje drži ovakve degenerične govore pred 1000+ ljudi, potencijalnih ubica koji fanatično aplaudiraju na njegove poruke. Zato što se uopšte ne spominje da je državna agencija za istrage i zaštitu i jedna od entitetskih policija direktno odbila nalog suda i tužilaštva Bosne i Hercegovine da postupi po naređenjima i privede bjegunce kada je trebalo. Mislite da pokrivanje po ušima, očima i ustima i ignorisanje ovog debila vodi nečemu dobrom?!? Strašno
Gledaj kako je svjetska desnica sa Trumpom sebi stvorila izmisljenog neprijatelja, vampirsku woke ljevicu, ljevicu koja nema veze sa woke kulturom -ali to je moc medija. Nikad se ne bi desio Dodik da nije bilo Bakira i 60minuta.
Spasili smo ga neki dan od sankcija, sad ga spasavamo medijski, dajemo mu zivot i zrak.
Ne trebas otvarati oci i usi nikome, valjda su svi jasni kakve politike vladaju i da su spremne i na genocid. ALi budite malo mudri, ugledajte se na mletacku politiku makar jednom - i da ne prave viceve uvijek od nas. Dodik svakodnevno ismijava taj nas politicki nedostatak mudrosti, pa makar ga poslusajte.
- SmokingMan
#846 Re: All about Milorad Dodik
Spasili smo ga i sa 110 miliona KM, no nezahvalnost se ne mijenja davanjem novca za njegovo "vađanje na ruletu", već doslijednim sprovođenjem zakona bez straha, a koje je izostalo kada je njegovo hapšenje bio predmet od značaja.
- dr_Evil
#847 Re: All about Milorad Dodik
Izostanak hapsenja sam i razumio, u nekoj mjeri. Ali da smo ga proglasili za good guy i SNSD pozeljnim partnerom u vlasti u trenutku dok lobisti su radili svoj posao, i time dali do znanja Americi da nama njegov odlazak i nije vazan - e to mozemo samo mi.SmokingMan wrote: ↑11/11/2025 12:30 Spasili smo ga i sa 110 miliona KM, no nezahvalnost se ne mijenja davanjem novca za njegovo "vađanje na ruletu", već doslijednim sprovođenjem zakona bez straha, a koje je izostalo kada je njegovo hapšenje bio predmet od značaja.
- skupljac_zeljeza
#848 Re: All about Milorad Dodik
Dobro je, na našu sreću."muslimanima nikad ne bih bio predsjednik"
-
LSD
#849 Re: All about Milorad Dodik
Vidim, ne vadis i dalje LSDa iz ustatramvajtrojka wrote: ↑11/11/2025 11:57cemu ove slike sada taj Dodik vam je odgovarao zadnjih pola godine da se vade njegovi citati o ismijavanju trojke i drzave![]()
govorilo se da je nama jedan ovakav kao Dodik @LSD sveobuhvatno se radovao svakoj njegovoj izjavi bas me sada zanima hoce li mu biti i ova radosna il ne
![]()
Neka, fino je biti toliko opsjednut sa mnom
- skupljac_zeljeza
#850 Re: All about Milorad Dodik
A onda ispade da ste vi džaba etnički čistili i za to džaba ležali po svjetskim zatvorima. Pa realno, preračunali ste se. Sada se moraš nervirati. Nemaš druge.Šta je napravljeno u Istočnoj Ilidži, tamo je omogućeno da muslimani kupuju stanove. Je li mislite da je to sreća, a vi to znate bolje nego ja. Gdje se useli jedan, to je ko amebe da se usele.