Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑09/11/2025 10:39
Braco draga kako ne vidite. Barbarez silji kurac na Bosnjacima da bi ubacio neBosnjake u tim. Pogledajte luckylakin spisak gore i sve ce vam biti jasno - Ivan, Ivan, Nikola, Martin, Stjepan su tu, a ne igraju Dennis, Denis, Jusuf, Emir i Haris. Dokle cemo to trpiti?
Nisu dakle samo menadzerske igrice, ovo je de facto razgradnja bosnjackog naroda i nacionalnog tkiva. Barbarez je izvrsitelj a sve po Vicinoj, Vucicevoj i (prica se) papinoj naredbi.
@Plavo-bijeli i ti si na pravom tragu.
Eto sad mi je slika najjasnija...oni komentari da je Barbarez uključen u osnivanje BhHoligans su sad jos jasniji...
Malo kad razmislim..jel cudno ikome kako to da smo ne tako davno igrali SP a sad moramo OBJE dobiti da bi išli na isto...
Isto tako najbitniji trenutno igrac u napadu Demirovic se kao povrijedi taman bas sad pred utakmice, očigledno da neće da igra dok je Sergej tu..
Je li Sergej u talu sa Kavačanima ili Škaljarcima?
Nijedan od navedenih igrača ne zaslužuje automatsko mjesto u timu.
Ozbiljan problem vezano za Spahu i Barbareza je bio i ostao Anel, jer to je igrač koji može napraviti razliku i naravno forsiranje Džeke u prvih jedanaest.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑09/11/2025 13:34
S oba klana je Barbarez u talu, carsija o tom prica vec odavno. Vjerovatno je to sve zbog pokera i kockanja.
DA, vjerovatno se zaduzio pa sad vraca novac kako zna i umije...
čuj teorije zavjere...
Evo jos jedna, hocete reci da je i ovo teorija zavjere.
Dzeko kritikovao Vicu zbog BHF-a, tačno me ne bi iznenadilo da ne bude prvi špic ove dvije tekme, nego neki tamo Tabaković koji nije kritikovao Vicu...jel i to teorija zavjere...eh eh eh
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑09/11/2025 10:39
Braco draga kako ne vidite. Barbarez silji kurac na Bosnjacima da bi ubacio neBosnjake u tim. Pogledajte luckylakin spisak gore i sve ce vam biti jasno - Ivan, Ivan, Nikola, Martin, Stjepan su tu, a ne igraju Dennis, Denis, Jusuf, Emir i Haris. Dokle cemo to trpiti?
Nisu dakle samo menadzerske igrice, ovo je de facto razgradnja bosnjackog naroda i nacionalnog tkiva. Barbarez je izvrsitelj a sve po Vicinoj, Vucicevoj i (prica se) papinoj naredbi.
@Plavo-bijeli i ti si na pravom tragu.
Citaj malo jebem ga,ovo nije lakijev post nego preneseno sa drugog foruma.Pokusavas meni nesto natovariti bezze ti je to
Provaljujes se,prvo ga meni natovaris pa se cupas.Volio bi ti da sam ja ovo napisao pa da jos kazes gledaj lake nacionalista,sovinista al neces taj film gledati.Ja navijam za BiH sa Ivanom,Markom,Edinom,Amirom...
Za danas smo svakako gotovi, cekamo sutra tvoju novu kritiku odabira igraca. Sad kad je pozvan i esmir b. i kerim a. i eman k. i haris t. i dennis h. i amir h. i emir k., bit ce da ti je otanjila lista.
Sad je glavna drama oko huseinbasica, jedina opcija ostala zbog koje je barba dusman ove drzave. Sta ces ako i denisa pozovu, dignuti dreku oko gazibegovica? Ili sto ne zovemo muharemovicevog brata iz juniora?
PS sutra je isto vakat da Edin H pomene Anela u nekom nevezanom postu. Valja kvotu ispuniti, nemojte zaboraviti.
luckylaka wrote: ↑09/11/2025 05:03
Nije moje ali vrijedi procitati
Koju korist selektor ima od tjeranja I ostrenja kite na huseinbasicu, pa prije na tabakovic, karicu,bajraktarevicu,gazibegovicu, hadzikadunicu,hadziahmetovicu sad je poceo I na gigovicu, barisicu itd?
Odgovor je vrlo jednostavan..mobingom tjera te igrace iz repke I tako stvara prostor za menadzerske ojebine poput mujakica,radeljica,zlomislica basica,katica,sunjica,omerovica,kulasina besirevica itd.pozivanjem ovih igraca uzima pare od njihovih menadzera kao I procenata od transfera u kuracspore.
Ovo si ti pisao Laka priznaj.
Morate shvatiti da kad neki igrač ne dobije poziv za neku utakmicu, to nije automatski mobing i šiljenje kurca nego da ti igrači u datom momentu nisu u formi, ne igraju i slično. Od ovih gore što si nabrojao, jedino Anel nije na spisku, svojom voljom.
Koju korist selektor ima od tjeranja I ostrenja kite na huseinbasicu, pa prije na tabakovic, karicu,bajraktarevicu,gazibegovicu, hadzikadunicu,hadziahmetovicu sad je poceo I na gigovicu, barisicu itd?
Odgovor je vrlo jednostavan..mobingom tjera te igrace iz repke I tako stvara prostor za menadzerske ojebine poput mujakica,radeljica,zlomislica basica,katica,sunjica,omerovica,kulasina besirevica itd.pozivanjem ovih igraca uzima pare od njihovih menadzera kao I procenata od transfera u kuracspore.
Morate shvatiti da kad neki igrač ne dobije poziv za neku utakmicu, to nije automatski mobing i šiljenje kurca nego da ti igrači u datom momentu nisu u formi, ne igraju i slično. Od ovih gore što si nabrojao, jedino Anel nije na spisku, svojom voljom.
Da sa.m se sjetio prije ovoga napisao bi ovdje ovako sam samo prenio sa drugog foruma.Inace i tebi i onom drugom koji prozivate konstantno lakija da kazem vise cu se radovati odlasku na s.p. nego svi vi ovdje zajedno sa cijelim n.s.,strucnim stabom i selektorom ALI ne razumijes ti to
Last edited by luckylaka on 10/11/2025 00:25, edited 1 time in total.
Ako ti plasman na SP toliko znaci, sto onda trujes u svakom postu i trazis mane strucnom stabu vise nego jednom Vici?
Jednom velikom patrioti, kao sto si ti, ovaj drugi bi trebao mnogo vise smetati. Ali tebi su Barbarez i Spahic trn u oku, od svega sto ne valja ti pljujes po najmanje losem dijelu. Koji nas je doveo na korak od direktnog plasmana na SP.
S oba klana je Barbarez u talu, carsija o tom prica vec odavno. Vjerovatno je to sve zbog pokera i kockanja.
čuj teorije zavjere...
Dzeko kritikovao Vicu zbog BHF-a, tačno me ne bi iznenadilo da ne bude prvi špic ove dvije tekme, nego neki tamo Tabaković koji nije kritikovao Vicu...jel i to teorija zavjere...eh eh eh
Barba se zadužio
Kod kojih klanova? Onih iz Vegasa?
Izvor… trust me bro
Ako ti plasman na SP toliko znaci, sto onda trujes u svakom postu i trazis mane strucnom stabu vise nego jednom Vici?
Jednom velikom patrioti, kao sto si ti, ovaj drugi bi trebao mnogo vise smetati. Ali tebi su Barbarez i Spahic trn u oku, od svega sto ne valja ti pljujes po najmanje losem dijelu. Koji nas je doveo na korak od direktnog plasmana na SP.
Tako da da, ne razumijemo.
Vec sam ti napisao ponovljena laz stotinu puta postaje istina.To je ono cime se ti bavis.Drugo.Po deseti put nadji put gdje ja blatim Spahu i Barbu u protivnom da ti kazem da izmisljas .O da samo jedan post ne treba vise
čuj teorije zavjere...
Barba se zadužio
Kod kojih klanova? Onih iz Vegasa?
Izvor… trust me bro
Nije bitno sad kod kojih nije za foruma..vjeruj mi brate
luckylaka wrote: ↑10/11/2025 00:29
Vec sam ti napisao ponovljena laz stotinu puta postaje istina.To je ono cime se ti bavis.Drugo.Po deseti put nadji put gdje ja blatim Spahu i Barbu u protivnom da ti kazem da izmisljas .O da samo jedan post ne treba vise
Druze jesi ti dobro?
Pa evo bukvalno par postova iznad, post koji si "preuzeo" od nekoga. Taman i da ga nisi ti napisao, citiras ga - dakle slazes se sa napisanim .. pa da ponovimo:
Da sa.m se sjetio prije ovoga napisao bi ovdje ovako sam samo prenio sa drugog foruma.Inace i tebi i onom drugom koji prozivate konstantno lakija da kazem vise cu se radovati odlasku na s.p. nego svi vi ovdje zajedno sa cijelim n.s.,strucnim stabom i selektorom ALI ne razumijes ti to
Ne razumijem Laka, iskreno ne razumijem.
Busaš se nekim patriotizmom a konstantno tražiš mane i selektoru i Spahiću, hajde da su bili neki prolaznici u reprezentaciji, nego dugogodišnji kapiteni koji rade solidan posao.
Podmuklo provlačiš narativ oko nekakvog mobinga i šiljenje kurca a ne razumiješ da se neki igrači ne zovu jer jednostavno nisu u formi u datom momentu. Sad si se iz naftalina sjetio Huseinbašića oko koga ćeš kukati, ko da je Iniesta i čini aman zaman prevagu. Svaki put ista priča, haman si u penziji u Amerikama pa ti dosadno kući.
Šta je uopšte poenta onog posta kojeg si citirao? Da se slažeš sa njim, vjerovatno.
Btw moji posljedni postovi ovdje koji su PREPUNI očiglednog SARKAZMA i opet mnogi nisu skontali..
Mozda su neki čak i povjerovali...
Helem najbolje pokazuje koliko je lako ubaciti laž..zamislite da sam se potrudio da napravim da nesto bas dobro zvuci i ima neke logike ozbiljnije...i jos par ljudi prenese i eto...Sergej i Vico ucjenjivaci i poker majstori ...
Ludnica.