Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote: ↑06/11/2025 14:53
I sta cemo mi sad s ovim radit.....sta treba....dirat, handrljat, gledat,.....
Drkati ga kao penis.
Kako Ja birvaktile kad sam dole pipo zemsko nisam nista napipo da je veliko ko hasimaga pa da se moze drkat ko anamon da izvines
Znaš one laptop tastature koje imaju na sredini tastature mali crveni dugmić, ako se finerpad pokvari možete lagano prstićem na dugmetu kontrolisati miša? E klitoris ti dodje kao to dugme, prstić pa lagano..
Za razliku od dugmića još je i vodootporan pa možeš i usnama...
Kako Ja birvaktile kad sam dole pipo zemsko nisam nista napipo da je veliko ko hasimaga pa da se moze drkat ko anamon da izvines
Znaš one laptop tastature koje imaju na sredini tastature mali crveni dugmić, ako se finerpad pokvari možete lagano prstićem na dugmetu kontrolisati miša? E klitoris ti dodje kao to dugme, prstić pa lagano..
broj dva wrote: ↑07/11/2025 11:24
Mahom kružnim Ali bitno je i malo šaltati, sa ne bude monotono
Direktno na klitoris?
A što znači šaltati?
To se tradicionalno radi sa mjenjačem u automobilu ali može i sa bilo kojim falusnim simbolom, lagano u ruku pa lijevo-desno, naprijed-natrag, a može i gore-dole
Direktno na klitoris?
A što znači šaltati?
To se tradicionalno radi sa mjenjačem u automobilu ali može i sa bilo kojim falusnim simbolom, lagano u ruku pa lijevo-desno, naprijed-natrag, a može i gore-dole
Direktno na klitoris?
A što znači šaltati?
A kuplung....jbte ti salts li salts......imal ulja tu