Samo se ti zajebaji, pa kad ostaneš bez vode jednom nemoj kukati što je nema. Saburaj dok se ne napravi.
24-36 sati. Šta ima veze.
Moderator: anex
Samo se ti zajebaji, pa kad ostaneš bez vode jednom nemoj kukati što je nema. Saburaj dok se ne napravi.
Kakva je to kuća da nema rezervni ventil za vodu. A i dobro ti kaže, šta radiš nedjeljom u kući, što nisi na planini kao sav normalan svijet. Zato i jeste donesen "nedjeljni zakon". Možeš usput sresti i federalnog ministra Hasičevića, on je redovno nedjeljom na hikingu. Ko zna, možda i koji drugi ministri budu, taman da otvoriš kakvu političku temudrug_profi wrote: ↑06/11/2025 22:14Samo se ti zajebaji, pa kad ostaneš bez vode jednom nemoj kukati što je nema. Saburaj dok se ne napravi.
24-36 sati. Šta ima veze.
A kenjaš i ti brate..._BataZiv_0809 wrote: ↑07/11/2025 08:25 Drugu profiju i dalje pucaju ventili
Visnjica i dalje ismijava nebudzetske radnike kao da su niza rasa
Sukus ove teme
Nije vam nešto inspiracija. Možete vi to bolje.
Ne mogu oni bolje. Ovo im je domet.drug_profi wrote: ↑07/11/2025 09:11Nije vam nešto inspiracija. Možete vi to bolje.
Sa vama pričati o ovoj temi je besmisleno jer apsolutno ne vidite ništa loše u zabrani trgovine nedjeljom.
To je vaše ograničenje i šta ja tu mogu.
Nit ćete vi odbraniti tu glupost, nit ću je ja ukinuti.
Sve će se na kraju samo posložiti, samo je pitanje za koju cijenu.
pa to je da se prilagodimo vama jer vas domet je trzni i beograd na vodiCherry-Cherry wrote: ↑07/11/2025 09:18Ne mogu oni bolje. Ovo im je domet.drug_profi wrote: ↑07/11/2025 09:11Nije vam nešto inspiracija. Možete vi to bolje.
Sa vama pričati o ovoj temi je besmisleno jer apsolutno ne vidite ništa loše u zabrani trgovine nedjeljom.
tokio25 wrote: ↑07/11/2025 09:19 ti ne vidis prednosti ove odluke
tebi nije prednost ali jeste vecini koja je radila nedjelje
razlika izmedju mene i tebe je sto ja nisam sebican
i meni mozda pukne ventil al ja sacekam ponedjeljak i ne zalim se jer nisam ja jedini i najvazniji na svijetu niti svijet pocinje i zavrsava sa mnom
kao sto rekoh i ja bih volio da neki trzni centar radi 24 sata i da imamo nesto tipa wallmart i da tu mozda provedem sate kad mi se ne spava ali nema
zelim da ima tesla predstavnistvo da ima generalni zastupnik za xy brand a ne da narucujem izvana ili ovdje da bih narucio trebam ostaviti avans za bilo sta sto nije tv 55incha i sto nije najobicniji soundbar
Pucaš na visoko, ali ti ne ide.tokio25 wrote: ↑07/11/2025 09:19pa to je da se prilagodimo vama jer vas domet je trzni i beograd na vodiCherry-Cherry wrote: ↑07/11/2025 09:18Ne mogu oni bolje. Ovo im je domet.drug_profi wrote: ↑07/11/2025 09:11
Nije vam nešto inspiracija. Možete vi to bolje.
biti salterusa je bas visokoCherry-Cherry wrote: ↑07/11/2025 09:27Pucaš na visoko, ali ti ne ide.
tokio25 wrote: ↑07/11/2025 09:29biti salterusa je bas visoko
cestitam
ps. al razumijem ispod su cistacice koje su niza rasa pa je to visoko za vas u hijerarhiji drzavnih ustanova
Kvarovi se stalno dešavaju, naročito na vodoinstalcijama. Ljudima trebaju materijali za radove oko kuće u slobodno vrijeme.
Ja to sve isplaniram unaprijed. U subotu ujutro ustanem i popijem kafu i onda stanem i okrenem glavu po kući da ustanovim šta bi se moglo pokvariti sutradan. Nekad vidim da mi klima prekidač na zidu, nekad taj tvoj ventil, čak sam predvidio i škripanje šarke vrata, te ti odmah "odletim" u Penny ili Bingo i nakupujem se da imam do sljedeće subote. Valjda je tako mislilo i Hasičevićevo ministarstvo, da se ljudi pravovremeno organiziraju, da urede svoj život, svakako je uzburkan svim i svačim, i da mirno, porodično, provedu nedjelju. Sad će zima, bit će nedjeljnog graha i sarme kiselog kupusa. Idiladrug_profi wrote: ↑07/11/2025 09:37Kvarovi se stalno dešavaju, naročito na vodoinstalcijama. Ljudima trebaju materijali za radove oko kuće u slobodno vrijeme.
Ljudi imaju potrebu za šopingom u vrijeme kad su odmorni od svog posla.
Ekonomija u BiH se zasniva na potrošnji, trgovini i uslugama.
Najviše prometa se dešava vikendom.
Vikend je nekad trajao dva dana, sad traje jedan.
Šta misliš ima li to efekta na rezultate poslovanja i ko će PRVI platiti ceh pada prometa?
opet patetika o sopingu i da ljudi idu kupovati kad su slobodni a to je vikenddrug_profi wrote: ↑07/11/2025 09:37Kvarovi se stalno dešavaju, naročito na vodoinstalcijama. Ljudima trebaju materijali za radove oko kuće u slobodno vrijeme.
Ljudi imaju potrebu za šopingom u vrijeme kad su odmorni od svog posla.
Ekonomija u BiH se zasniva na potrošnji, trgovini i uslugama.
Najviše prometa se dešava vikendom.
Vikend je nekad trajao dva dana, sad traje jedan.
Šta misliš ima li to efekta na rezultate poslovanja i ko će PRVI platiti ceh pada prometa?
I opet patetika o radnicima. Radnici su odabrali poslodavca koji im je na ulaznom razgovoru rekao kakvo je radno vrijeme i oni su se složili sa tim.
Plata se dobija za rad kad to poslodavcu treba, a ne kad je tebi zgodno.
I ja bih recimo volio da radim dva dana pa da jedan ne radim i tako dalje... samo mom poslodavcu ne paše.
mos misliti mjesto za salterom i plata od 1200Cherry-Cherry wrote: ↑07/11/2025 09:34
Možeš sanjati o mom radnom mjestu i o mojoj plati.
Samo ti sjedi u kladionici. To ti je domet.![]()

Tješi se.tokio25 wrote: ↑07/11/2025 09:55mos misliti mjesto za salterom i plata od 1200Cherry-Cherry wrote: ↑07/11/2025 09:34
Možeš sanjati o mom radnom mjestu i o mojoj plati.
Samo ti sjedi u kladionici. To ti je domet.![]()
uz sve dodatke izadjes mozda 1500-1600
pa dobro to je tebi vrh zato mislis da o tome mnogi sanjaju
rekoh ja prilagodjavamo se tvojim dometima
trzni centar bg na vodi i caciland i primanja 1500 na salteru
bh vucic koji god bio je ponosan na takve kao ti
Prednost samo ti vidis u svojoj glavi i mislis ako je tebi prednost da je i drugima prednost. Neko ima drugaciju prednost pa ti ne sugerise i da i tebi bude to prednost umjesto neceg drugog. Prestani nametati drugome jer ni ti sam sne zelis da ti drugi namecu misljenje i navike.tokio25 wrote: ↑07/11/2025 09:19 ti ne vidis prednosti ove odluke
tebi nije prednost ali jeste vecini koja je radila nedjelje
razlika izmedju mene i tebe je sto ja nisam sebican
i meni mozda pukne ventil al ja sacekam ponedjeljak i ne zalim se jer nisam ja jedini i najvazniji na svijetu niti svijet pocinje i zavrsava sa mnom
kao sto rekoh i ja bih volio da neki trzni centar radi 24 sata i da imamo nesto tipa wallmart i da tu mozda provedem sate kad mi se ne spava ali nema
zelim da ima tesla predstavnistvo da ima generalni zastupnik za xy brand a ne da narucujem izvana ili ovdje da bih narucio trebam ostaviti avans za bilo sta sto nije tv 55incha i sto nije najobicniji soundbar