Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako "Strasbourg" poništi bosanske presude Dodiku, značit će to da smatra da mandat VP nije legitiman. To će onda značiti da nijedan zakon ili akt VP u njegovom - Schmidtovom periodu ne bi trebao biti legitiman.
I Sejdic i Finci i Pudaric(rahmetli), Zornic i Pilav... like this
harka wrote: ↑06/11/2025 11:26
Ako Dodik nije predsjednik RS da li mora vratiti 67 miliona koje je sebi kao predsjeniku odobrio ili kako to ide,nasljedjuje li to novi predsjednik?
Ako Dodik nije predsjednik RS da li mora vratiti 67 miliona koje je sebi kao predsjeniku odobrio ili kako to ide,nasljedjuje li to novi predsjednik?
Kako mislis vratiti? Nije ih on spakovao u kofer i odneo kuci pa da vraca. To je budzetska stavka i koristi je predsjednik, mada koliko sam upratio, ta budzetska stavka je prazna, potrosena vec ranije.
Kako mislis vratiti? Nije ih on spakovao u kofer i odneo kuci pa da vraca. To je budzetska stavka i koristi je predsjednik, mada koliko sam upratio, ta budzetska stavka je prazna, potrosena vec ranije.
Moze samo samare podjeliti onima koji pitaju za tako nesto. Covjek ima podrsku u narodu i odobrava sta hoce.
Budžetska godina još traje.
I sta tvoj komentar znaci za moj odgovor?
Kako sam napisao, budzetska stavka, korsiti predsjednik, sto MD to sada nije. Kako sam upratio, vecina novca potrosena, a koji iznos budzeta ce biti naredne godine, pa isti kao i ove, osim ako ne bude neka druga odluka.
Ne znam kako ide raspodjela i slicno, no komentari u skupstini su bili da je gotovo kompletan iznos potrosen. Sada je li ostalo milion, ili 100k, ne znam.
Nebi me od njega iznenadilo da je stavio u kofer.Kako rece ona njegova iz stranke sta se obadas,fino sam pitala a bome i kulturno ocekujem tako isti odgovor.Gdje potrosi toliku lovu,mi iz RS ne osjetismo tu potrosnju.Meni to izgledao kao da je ipak odnio,zato treba da vrati.Kao da je to Dodiku budzetska stavka,daj molim te kao ti neznas da je RS njegova privatna imovina.
Milorad Dodik se, govoreći o izgradnji HE Dabar, pohvalio da ni Tito nije mogao tako nešto da izgradi. "Dok nije došao Milorad Dodik i njegova ekipa- ništa", rekao je Dodik danas na proslavi kod brane Pošćenje u opštini Nevesinje.
Milorad Dodik se, govoreći o izgradnji HE Dabar, pohvalio da ni Tito nije mogao tako nešto da izgradi. "Dok nije došao Milorad Dodik i njegova ekipa- ništa", rekao je Dodik danas na proslavi kod brane Pošćenje u opštini Nevesinje.
što bi rekao Aca šizoje , Mile odlepio totalno.... dokle će ga njegove ovce trpiti?
Predsjednik SNSD Milorad Dodik dobio je neobičan poklon – sliku na kojoj je prikazan na konju.
Autor djela je diplomirani slikar Likovne akademije u Trebinju, Darko Petrović, rodom iz Bajne Bašte, koji je jedan svoj rad ranije poklonio i Luki Petroviću.
Predsjednik SNSD Milorad Dodik dobio je neobičan poklon – sliku na kojoj je prikazan na konju.
Autor djela je diplomirani slikar Likovne akademije u Trebinju, Darko Petrović, rodom iz Bajne Bašte, koji je jedan svoj rad ranije poklonio i Luki Petroviću.
zajebao i pikasa koju je on akademiju zavrsio megatrend ili vrticku?
kaže u čemu je razlika između nas i njih.
pa evo neka neko zamisli Nermina, Bakira ili Dinu na ovoj slici. dali bi ostavke od podjebavanja svetenejeblo... koja zadrtost...
kaže u čemu je razlika između nas i njih.
pa evo neka neko zamisli Nermina, Bakira ili Dinu na ovoj slici. dali bi ostavke od podjebavanja svetenejeblo... koja zadrtost...
Navedeni možda bi možda ne bi ( to dok Memo Haljevac ne odradi i nećemo saznati ) ali zato njihov
koalicioni pajdo RI bi ovaj stil sa zadovoljstvom prigrlio