FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Sanjarko

#10476 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sanjarko »

Šta fali Nebojši? Fino objasni nedavno i reče da nikad nije dobro bilo kada se 2 udruže protiv 1, Srbi i Hrvati protiv nas, prozva HDZ i Hrvate da su sve pozicije skoro zauzeli itd.
Isner

#10477 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Isner »

A evo i Šoje, starog lelemuda.. Eeeee, ko njega ne poznaje, zlatom bi ga zlatio..
skupljac_zeljeza

#10478 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by skupljac_zeljeza »

Bar je dobro definisao Stanivukovića. A ovo ostalo kao i svi analitičari....vidjet ćemo. A njegov prijedlog glavnog pregovarača neće sigurno proći, RS će delegirati ne nekoga ko ne zna dobro engleski nego nekoga koji muca kad priča i srpski. Bar na osnovu ovoga što imamo do sada u bh diplomatiji iz tog entiteta.
Sociolog

#10479 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

Fuj Face Tv, sramite se :( :roll:

Je.bo vas vise Dodik, i gosti iz opozicije iz RSa..

Prodje vikend, NI MUKAJET o ovim djevojcicama iz Tuzle, i ovih policajcima sad iz Kantona Sa, osim kratkih saopštenja..

I ti sebe nazivas istrazivackim novinarem??

Kako nemas grama obraza, trunke morala, da sad DIGNES HAMPU, pogledaj sta se desava u nasoj zemlji, a ti dovodis neke " istrosene, isluzene, srbijanske istoricare"..

Katastrofa, kakve medije imamo :( :cry:
HelaS

#10480 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Sociolog wrote: 02/11/2025 19:54 Fuj Face Tv, sramite se :( :roll:
Prodje vikend, NI MUKAJET o ovim djevojcicama iz Tuzle, i ovih policajcima sad iz Kantona Sa, osim kratkih saopštenja..
Kako nemas grama obraza, trunke morala, da sad DIGNES HAMPU, pogledaj sta se desava u nasoj zemlji, a ti dovodis neke " istrosene, isluzene, srbijanske istoricare"..

Šta, zar je FACE TV češka TV stanica :?
Sociolog

#10481 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

HelaS wrote: 02/11/2025 20:31
Sociolog wrote: 02/11/2025 19:54 Fuj Face Tv, sramite se :( :roll:

Šta, zar je FACE TV češka TV stanica :?
sjaši s mene više i od.je.bi u skokovima, trollu provokatorski!
peca777

#10482 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by peca777 »

Sociolog wrote: 02/11/2025 19:54 Prodje vikend, NI MUKAJET o ovim djevojcicama iz Tuzle, i ovih policajcima sad iz Kantona Sa, osim kratkih saopštenja..
Ma znas sta? Nabijem te na kurac, tebe i slicne koji samo trazite senzaciju. Ako nije objavio, uuuu ogroman problem, ako je objavio, sta onda? Nista, idmeo dalje

Pa majku mu jebem je li tesko pogledati yt ako nisi gledao emisiju?

Ovo kao za genocid. Koji qrac ja imam od toga ako Dodick kaze da je bio, a radi sve suprotno? Ustvari sta mi znaci kada neko kaze jeste bio je i na tome zavrsi?
Sociolog

#10483 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

peca777 wrote: 03/11/2025 12:50
Sociolog wrote: 02/11/2025 19:54 Prodje vikend, NI MUKAJET o ovim djevojcicama iz Tuzle, i ovih policajcima sad iz Kantona Sa, osim kratkih saopštenja..
Ma znas sta? Nabijem te na kurac, tebe i slicne koji samo trazite senzaciju. Ako nije objavio, uuuu ogroman problem, ako je objavio, sta onda? Nista, idmeo dalje

Ovo kao za genocid. Koji qrac ja imam od toga ako Dodick kaze da je bio, a radi sve suprotno? Ustvari sta mi znaci kada neko kaze jeste bio je i na tome zavrsi?
Za PREOZBILJNU PATOLOGIJU, u nasem drustvu, i u okruzenju, gdje neko NE POSVETI, ozbiljnu istrazivacki pricu, a ne samo kratko priopćenje, neko ko ukazuje na anomaliju senzacionalističkih tabloidnih vijesti, uglavnom nametajući neke analitičare iz Srbije, TI PROSTAČINO, nekog na.bi.jaš, na onu stvar.

To dovoljno govori o Tebi, tvojoj kulturi, pristojnosti i kućnom odgoju, ako imaš više od 25 godina. :sax: :bih:
HelaS

#10484 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Sociolog wrote: 03/11/2025 19:48
Spoiler
Show

Za PREOZBILJNU PATOLOGIJU, u nasem drustvu, i u okruzenju, ...
Opet te pitam u kojem "našem" društvu kad ti živiš i radiš u Češkoj, godinama i imaš državljanstvo Češke
Sociolog

#10485 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

HelaS wrote: 03/11/2025 19:57
Spoiler
Show

Opet te pitam u kojem "našem" društvu kad ti živiš i radiš u Češkoj, godinama i imaš državljanstvo Češke
Niti živim u Češkoj, niti radim tamo, niti imam njihovo državljanstvo, a to što sam završio master studije u Slovačkoj, i jedno vrijeme radio, to je druga priča.

Umro je prošle godine, kod nas u emigraciji, jedan njihov ekstremni radikal Gabrijel, iz Slovačke u Trebinju, samo mu Bosna pružila politički azil :skoljka: .
Sociolog

#10486 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Sociolog »

Sociolog wrote: 03/11/2025 20:06
Spoiler
Show
Niti živim u Češkoj, niti radim tamo, niti imam njihovo državljanstvo, a to što sam završio master studije u Slovačkoj, i jedno vrijeme radio, to je druga priča.

Umro je prošle godine, kod nas u emigraciji, jedan njihov ekstremni radikal Gabrijel Leckeši iz Slovačke u Trebinju, samo mu Bosna pružila politički azil :skoljka: .
HelaS

#10487 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by HelaS »

Sociolog wrote: 03/11/2025 20:06
Spoiler
Show

Umro je prošle godine, kod nas u emigraciji, jedan njihov ekstremni radikal Gabrijel, iz Slovačke u Trebinju, samo mu Bosna pružila politički azil :skoljka: .
Dobro, ako je tako. Onda si u "našem" društvu :D
peca777

#10488 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by peca777 »

Sociolog wrote: 03/11/2025 19:48 Za PREOZBILJNU PATOLOGIJU, u nasem drustvu, i u okruzenju, gdje neko NE POSVETI, ozbiljnu istrazivacki pricu, a ne samo kratko priopćenje, neko ko ukazuje na anomaliju senzacionalističkih tabloidnih vijesti, uglavnom nametajući neke analitičare iz Srbije, TI PROSTAČINO, nekog na.bi.jaš, na onu stvar.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) sta ba, trebao zvati na ispovjest djevojke da bi ti zadovoljio svoj nivo istrazivanja?
karanana

#10489 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

gdje je danas? niko vise ni ne primjecuje da ga nema.

ovaj mali je nasljednik, ima iste poteze i pokrete za stolom ovde.
karanana

#10490 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

mali je kralj.
trazi od cik-a da revidira 1,3 miliona registrovanih glasaca u RS. kao nema toliko ukupno ljudi u RS, na spiskovima umrli i oni koji ne zive tu. pa mali, znas li ti ko ce najvise najebat sa tom revizijom i rezanjem? doduse nije vise ni bitno jer niko ni ne glasa.
House

#10491 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by House »

karanana wrote: 07/11/2025 19:25 gdje je danas? niko vise ni ne primjecuje da ga nema.

ovaj mali je nasljednik, ima iste poteze i pokrete za stolom ovde.
jako antipatičan.
problemnatravunu

#10492 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by problemnatravunu »

mensčini da je večeras po prvi put Senad "dozvolio" da on ne vodi emisiju , a da ima naziv i špicu njegovog face to face , dosad je to uvijek bio Vjestnik kada su voditelji bile ove mlade nade :?:
I naravno Dzej

#10493 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by I naravno Dzej »

problemnatravunu wrote: 07/11/2025 22:05 mensčini da je večeras po prvi put Senad "dozvolio" da on ne vodi emisiju , a da ima naziv i špicu njegovog face to face , dosad je to uvijek bio Vjestnik kada su voditelji bile ove mlade nade :?:
Rano se sjetio. Svakako ce sve to propasti kad ono preseli. Toliko mladih novinara proslo da nije izgradio nijednog harizmaticnog i kompetentnog novinara do sad. Ali dobro to je njegov autorski projekat.
Droog

#10494 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Droog »

Nema Senada ni čeveras..
Crvene_brigade

#10495 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Crvene_brigade »

Meni nije jasno kako se ova Face TV još uvijek emitira? Nema programa, marketinga, zaposleni koji se kratko zadržavaju...

Jedino vrijedno pomena je sjajni serijal Miše Marića “Namigivanje zvijezdama”, repriziran po hiljaditi put.
karanana

#10496 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

ukupna "vrijednost" face tv-a je uvijek bila sazeta u nekih 4-5 sati senada petkom i subotom. probali su raditi neke stvari, neke emisije, prenose ali nikad to nije zazivilo i razvilo se, sto zbog loseg programa jer ipak treba pokrivati program 24/7, sto zbog promjena u navikama pucanstva kad su u pitanju mediji i pracenje medija. senad je bio brend prije 10-20 godina, sad on to vise nije, promijenio se a takodjer su teme i politika u BiH postali veoma uchmali i non stop se rotiraju iste dosadne glupe stvari tako da vise nikog nije briga sta ce iz sedmice u sedmicu reci kifla, vukan, a i ovi drugi stariji ublehasi tipa kljujica, komsica.....a lagano i vrijeme radi svoje u smislu umiranja.
sta hocu da kazem? nemam pojma....valjda da zakljucim da ova tv nema bas neku buducnost, kao ni vecina drugih. ja sam mislio da bi je mogo prodat zbog zemaljskog signala ali mislim da to vise nije ni neka vrijednost. zezancija sa prodajom, cak i kad je senad bio "in", je sta bi kupac dobio ako senad proda i izadje?

opet nisam dosao do nekog zakljucka, ali eto nabaco sam par stvari, izmislio sam toplu vodu.
tramvajtrojka

#10497 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

karanana wrote: 10/11/2025 15:52 ukupna "vrijednost" face tv-a je uvijek bila sazeta u nekih 4-5 sati senada petkom i subotom. probali su raditi neke stvari, neke emisije, prenose ali nikad to nije zazivilo i razvilo se, sto zbog loseg programa jer ipak treba pokrivati program 24/7, sto zbog promjena u navikama pucanstva kad su u pitanju mediji i pracenje medija. senad je bio brend prije 10-20 godina, sad on to vise nije, promijenio se a takodjer su teme i politika u BiH postali veoma uchmali i non stop se rotiraju iste dosadne glupe stvari tako da vise nikog nije briga sta ce iz sedmice u sedmicu reci kifla, vukan, a i ovi drugi stariji ublehasi tipa kljujica, komsica.....a lagano i vrijeme radi svoje u smislu umiranja.
sta hocu da kazem? nemam pojma....valjda da zakljucim da ova tv nema bas neku buducnost, kao ni vecina drugih. ja sam mislio da bi je mogo prodat zbog zemaljskog signala ali mislim da to vise nije ni neka vrijednost. zezancija sa prodajom, cak i kad je senad bio "in", je sta bi kupac dobio ako senad proda i izadje?

opet nisam dosao do nekog zakljucka, ali eto nabaco sam par stvari, izmislio sam toplu vodu.
Senad vrti pare od mytv i arene za prenose premier lige ima jedna reportazna kola i oni rade sve tekme sto idu na mytv od premier lige isto tako kosarka,rukomet,odbojka sve ide preko njega za mytv

Jos te prenose rade AVC koji uzima vecinu kolača i flash produkcija

Ostalo mu je sica i vidis da sav ostali program vodi iz dva stana u bosmalu, nesto cvakne od reklama i yt pregleda i tako zivotari
karanana

#10498 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by karanana »

tramvajtrojka wrote: 10/11/2025 15:56
karanana wrote: 10/11/2025 15:52 ukupna "vrijednost" face tv-a je uvijek bila sazeta u nekih 4-5 sati senada petkom i subotom. probali su raditi neke stvari, neke emisije, prenose ali nikad to nije zazivilo i razvilo se, sto zbog loseg programa jer ipak treba pokrivati program 24/7, sto zbog promjena u navikama pucanstva kad su u pitanju mediji i pracenje medija. senad je bio brend prije 10-20 godina, sad on to vise nije, promijenio se a takodjer su teme i politika u BiH postali veoma uchmali i non stop se rotiraju iste dosadne glupe stvari tako da vise nikog nije briga sta ce iz sedmice u sedmicu reci kifla, vukan, a i ovi drugi stariji ublehasi tipa kljujica, komsica.....a lagano i vrijeme radi svoje u smislu umiranja.

Senad vrti pare od mytv i arene za prenose premier lige ima jedna reportazna kola i oni rade sve tekme sto idu na mytv od premier lige isto tako kosarka,rukomet,odbojka sve ide preko njega za mytv

e to nisam znao. to mu nije lose onda kao dodatni/glavni izvor prihoda, neka vrsta infrastrukture i sredstva koja se moze prodati drugima. nesto tako sa strane, mimo ovog sto mi vidimo na ekranima face-tv-a.
neraaaa

#10499 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by neraaaa »

karanana wrote: 10/11/2025 15:59
tramvajtrojka wrote: 10/11/2025 15:56

e to nisam znao. to mu nije lose onda kao dodatni/glavni izvor prihoda, neka vrsta infrastrukture i sredstva koja se moze prodati drugima. nesto tako sa strane, mimo ovog sto mi vidimo na ekranima face-tv-a.
Više bi para zaradio da postane influenser i Youtuber. Troškovi haman nula, hoda po svijetu, glupira sr, objavljuje storije a pare kapaju.

TV nema budućnost.
mayab

#10500 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mayab »

Droog wrote: 08/11/2025 22:52 Nema Senada ni čeveras..
Zna li se gdje je , šta se dešava :?:
Locked