Ponavljala bih do prekosutra. Jer se previđa to da je umjesto da ga otjeraju govnjivom motkom, ljudima bilo ok da puste djecu u njegovu blizinu.
I Kačavenda je zvanično razriješen dužnosti, btw.
Ponavljala bih do prekosutra. Jer se previđa to da je umjesto da ga otjeraju govnjivom motkom, ljudima bilo ok da puste djecu u njegovu blizinu.
Nisam vidio ovo, moja greška. Ali treba još 10x ovoliko. Sarajevo izgleda spava…
Ja udjem jednom godisnje a vidim ti si zaista neki koji puno pise a malo zna vidi ovo:
Ovo je sahrana cinjenicamakolegione wrote: ↑02/11/2025 23:57Ja udjem jednom godisnje a vidim ti si zaista neki koji puno pise a malo zna vidi ovo:
Profesor Durmisevic godina 2015
https://www.klix.ba/vijesti/bih/profeso ... /151118090
Durmisevic sere na BIR TV 2020
https://www.youtube.com/watch?v=joo0r01MXnA
Durmisevic sere u prostorijama islamske zajednice 2025 godina:
https://www.youtube.com/watch?v=bK4rVzL0IdA
Tako da molim te ....
Pliva Ramo u Amazonu i napadne ga krokodil.dječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 23:27
ali ministar ne spava
ascare sto se drze za ruke, ali ne smijem vise nista napiosati da me ne bi tuzio![]()
Ako je tražila da joj se izda lična karta kao maloljetnici, ko je potpisao zahtjev u ime staraoca i nije li im bilo imalo sumnjivo što traži da ima ličnu kartu prije 18. rođendana?Kazala je i da ju je Besim dovozio do apartmana In Vvo, gdje bi ona iznajmila apartman, radniku na benzinskoj pumpi In Vivo bi dala svoju ličnu kartu, on bi je upisao, Besim bi joj dao novac za apartman, a zatim bi došao Miralem u apartman broj 11.
Nikome nije bilo čudno da djevojčica vozi A3?Žrtva je navela i da joj je Jagodić kupio i poklonio automobil Audi A3
Normalno da su znali, kasaba je ovo, ne kazem za tuzlu samo nego bih citava, sve se zna po mahalama.banjaluka078 wrote: ↑03/11/2025 08:44Ako je tražila da joj se izda lična karta kao maloljetnici, ko je potpisao zahtjev u ime staraoca i nije li im bilo imalo sumnjivo što traži da ima ličnu kartu prije 18. rođendana?Kazala je i da ju je Besim dovozio do apartmana In Vvo, gdje bi ona iznajmila apartman, radniku na benzinskoj pumpi In Vivo bi dala svoju ličnu kartu, on bi je upisao, Besim bi joj dao novac za apartman, a zatim bi došao Miralem u apartman broj 11.
Nikome nije bilo čudno da djevojčica vozi A3?Žrtva je navela i da joj je Jagodić kupio i poklonio automobil Audi A3
Na kraju će biti da su svi sve znali.
Nista mi nismo bolesniji od zapadnjaka.dječak sa šibicama wrote: ↑03/11/2025 10:13 Da se citiram, duboko bolestan narod
Koji voli sam o sebi govoriti kako je dobar
Ne možeš ti nazivati narod da je bolestan ili možeš???dječak sa šibicama wrote: ↑03/11/2025 10:13 Da se citiram, duboko bolestan narod
dječak sa šibicama wrote: ↑03/11/2025 10:13 Da se citiram, duboko bolestan narod
Karikaturist wrote: ↑03/11/2025 10:36 Velika vjerovatnoca da je ovo drustvo sad i rasadnik spolno prenosivih bolesti, ono ne bi bio u kozi njihovih (van)bracnih partnera.