Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muha_sa wrote: ↑02/11/2025 14:27
Šljeglo iz svojih vukojebina napraviše i ovdje vukojebinu
Uslikah prije pola sata.
Pa to su one hamše sto prodaju, malo buca, malo city, sto ih ne zaružiš, Muhoni. Tamo kod fontane rade i nedjelju. Treba javiti Hasićeviću i inspekciji, a znaju one pobacati te gajbe u Miljacku. Stoka ona neotesana. Nikad tu nisam vidio one zelene eko lezihljeboviće da im kaznu slože.
Nemaju oni ni stida ni obraza
Maloprije prodjoh i vidjeh da su postavili ogradu jer je stoka ovo smece ostavljala na obali i valjali u Miljacku.
Sad ostavljaju tik uz ogradu--nešto i pozitivno, nece se otkotrljat u Miljacku
Dodju njima povremeno drotovi pa ih oCeraju… samo sto ni drotovima ne padne na um da im narede da pociste iza sebe. Nego ko biva.. on je njih otjerao i odradio pos’o
Logovan wrote: ↑02/11/2025 14:37
Kad ih kreneš tjerati, onda je to napad na sirotinju, došao narod da zaradi. A zato sirotinja ostavlja nered iza sebe, prljav trotoar, trg, itd.
Palicama po leđima i njih i one sto govore sirotinja.
Imaju štandovi, imaju pijace, nek se fiskalizira, otvore obrt i niko ih neće dirati.
Ovo prljanje javne, a osobito zelene površine je nadleznost onih lelmudana u zelenom. Koliko njih ima, ko im daje platu za nerad? Jesu li te institucije ikad bile predmet izvjestavanja na skupštini KS?
Da narod ne kupuje od njih ne bi ih nii bilo.
A sto je najgore ima ih i u samom centru.. park Svjetlost.
Samo sto tamo uglavnom dilaju garderobu iz kontejnera.
Logovan wrote: ↑02/11/2025 14:37
Kad ih kreneš tjerati, onda je to napad na sirotinju, došao narod da zaradi. A zato sirotinja ostavlja nered iza sebe, prljav trotoar, trg, itd.
Sta je reci? Ove postratne generacije idu u penziju najvise ih ima, dovedu raspale spidase, hostaplercice,kriminalcice i gore od starih lopina. Ko se nije raspitao i ne moze povjerovati kakve nove generacije smetljara primise. A izbor transparentan?
Sta je reci? Ove postratne generacije idu u penziju najvise ih ima, dovedu raspale spidase, hostaplercice,kriminalcice i gore od starih lopina. Ko se nije raspitao i ne moze povjerovati kakve nove generacije smetljara primise. A izbor transparentan?
da kazne za nepropisno parkiranje prebace na privatne firme ili bilo kako samo da policajci koji su tu najvise zbog sigurnosti se ne zajebavaju sa piisanjem kazni i sl rijesili bi mnogo stvari samo tom jednom odlukom
muha_sa wrote: ↑02/11/2025 14:27
Šljeglo iz svojih vukojebina napraviše i ovdje vukojebinu
Uslikah prije pola sata.
To su one nane i dede iz istocne Bosne sto prodaju "domace" proizvode iz svoh basta a žive u boljakovom buca i drugim potocima gdje su kuće krov na krov i nemaju gdje posadidi peršun u vaznu a ne sta drugo
Jednu sam svojim ocima vidio na stupu na heci kupila 5 školjki jaja i tu ih prepakuje po 10 kom u one plasticne zdjelice i tuši ih po 5KM kao domaca
Pitam je gdje drži kokoške, kaže na Žuću. Reko mogu li doci da vidim koke i da kupim ti na kucnom pragu
Kaze ne može tako nego samo na pijaci
Jes kad ih inspekcija progoni i policija nadje se nafilovana glupacetina neka da to slika i izbaci na drustvenim mrezama kako siroktinju zajebavaju....leglo sverca nehigijene i smeca
vjeshalica wrote: ↑02/11/2025 17:28
Jes kad ih inspekcija progoni i policija nadje se nafilovana glupacetina neka da to slika i izbaci na drustvenim mrezama kako siroktinju zajebavaju....leglo sverca nehigijene i smeca
Pa da ih inspekcija progoni ne bi vise ondje bili. Dobijali bi kazne da bi fiskalnu kasu oko vrata poceli nosati.
vjeshalica wrote: ↑02/11/2025 17:28
Pa da ih inspekcija progoni ne bi vise ondje bili. Dobijali bi kazne da bi fiskalnu kasu oko vrata poceli nosati.
Nema fiskalnih ni na regularnoj pijaci. Ovo je ruglo nad ruglima
Neko se ohrabrio i progovorio. Ubijeđen sam da ima još...ljude treba poticati da se ne plaše i da otkriju monstrume
Šta treba da se desi da Šmrk ne bude na slobodi?
Ko stoji iza njega i kako na Čobaniji najnormalnije dilaju drogu, na 200 metara zračne linije od centra policijskih uprava kantona, federacije?
Ja sam, kao apsolutni legalista, odavno izgubio povjerenje u sve, od policije do sudstva.
Ja ne znam gdje je kraj ovoj noćnoj mori u kojoj živimo, ali za osjećaj (ne)sigurnosti, bezakonja i tone droge u opticaju u KS nisu krivi ni Dodik ni Čović.
Neko se ohrabrio i progovorio. Ubijeđen sam da ima još...ljude treba poticati da se ne plaše i da otkriju monstrume
Šta treba da se desi da Šmrk ne bude na slobodi?
Ko stoji iza njega i kako na Čobaniji najnormalnije dilaju drogu, na 200 metara zračne linije od centra policijskih uprava kantona, federacije?
Ja sam, kao apsolutni legalista, odavno izgubio povjerenje u sve, od policije do sudstva.
Ja ne znam gdje je kraj ovoj noćnoj mori u kojoj živimo, ali za osjećaj (ne)sigurnosti, bezakonja i tone droge u opticaju u KS nisu krivi ni Dodik ni Čović.
Mafija je jača od države i to je to. Imaju svoje kriminalce ali imaju i policiju, tužioce, sudije, političare, imaju moć. Ono malo čestitih znaju šta se dešava ali znaju i sta ce ih zadesiti budu li rovarili tako da pametno šute.