Boga mi danas dizah kes na bankomatu,provukoh karticu u prodavnici,ne stize nijedno obavjestenje
Moj raiffeisen
Moderator: anex
Boga mi danas dizah kes na bankomatu,provukoh karticu u prodavnici,ne stize nijedno obavjestenje
To obično šalju onima koji ne koriste ili skroz slabo koriste mobilno plaćanje/plaćanje na POS terminalima.bumerangss wrote: ↑30/10/2025 19:54 A kako janisam dobio tu poruku? Mozda sto u prosjeku i imam 3 transakcijevecinom po dvije ali kad placam komunalne racune imam po 7 8 taj dan jer platim u bhtelekomu pa u posti pa u naplatnom centru smece i plin. Jedino jos vik prima samo keš
Petkom vecinom imam 3 4 transakcije
Pikali se apoteka? Danas sam u Lupriv apoteci skršio 136 KM jer he cetvrtkom popust 10%
Nije fer ako se to ne odnosi na mene![]()
Meni to dodje na viber.bumerangss wrote: ↑30/10/2025 19:54 A kako janisam dobio tu poruku? Mozda sto u prosjeku i imam 3 transakcijevecinom po dvije ali kad placam komunalne racune imam po 7 8 taj dan jer platim u bhtelekomu pa u posti pa u naplatnom centru smece i plin. Jedino jos vik prima samo keš
Petkom vecinom imam 3 4 transakcije
Pikali se apoteka? Danas sam u Lupriv apoteci skršio 136 KM jer he cetvrtkom popust 10%
Nije fer ako se to ne odnosi na mene![]()
Ne, ne. Već prošlu subotu oko 17h nije nikako radilo. Ja mislim neka 2 sata nije se moglo platiti karticom niti se podignuti kes na bankomatu.semsasuljakovic wrote: ↑31/10/2025 20:18Nisi valjda kao onaj što je kao zadnji seljak morao vaditi karticu iz novčanika jer nije radio Apple pay?
Danas došla otprilike 2-3 minute nakon plaćanja.