Nisam mislio da će završiti baš tim redoslijedom na tabeli , nego da će svi biti u borbi do kraja za Play-in mjesta .
Možda i griješim ali djeluje mi da će biti baš izjednačeno i neizvjesno do kraja na zapadu .
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nisam mislio da će završiti baš tim redoslijedom na tabeli , nego da će svi biti u borbi do kraja za Play-in mjesta .
Thibsa se moralo mijenjati, onako dalje nije moglo. Ali nisam siguran da je Mike Brown taj. U teoriji, brži pace zvuči odlično, ali sa ovim rosterom teško.canvra888 wrote: ↑29/10/2025 03:49 Ove dvije posljednje utakmice Knicksa za sada izgledaju odvratno.
I dalje loša odbrana trice, i dalje hrpa izolacija u napadu (+ dodatna hrpa isforsiranih trica), i dalje katastrofalne košarkaške odluke i faulovi KAT-a.
Naravno da je zaista prerano za bilo šta konkretno, ali do sada postoje jasne naznake onoga što sam govorio nekoliko puta prošle sezone - Thibs nije glavni razlog konkretnih neuspjeha.
Ma ja mislim da su jedini Pelikani gori od ove 3 ekipe ili tu negdje s njima.Vsvp wrote: ↑29/10/2025 08:35Nisam mislio da će završiti baš tim redoslijedom na tabeli , nego da će svi biti u borbi do kraja za Play-in mjesta .
Možda i griješim ali djeluje mi da će biti baš izjednačeno i neizvjesno do kraja na zapadu .
Kakva je komedija NBA
zbog ovoga ja to i ne gledam, samo pratim statistike
Nekad se pitam kako mogu uopšte izravno porediti statistike iz ovih era kad košarka uopšte nije ista. Oni stvarno misle da bi Wemby pod istim pravilima davao iste brojke ko sada ili šta? Ili bi ga ponekad lupali ko Bradleya?
sredinom 80-tih godina prošlog vijeka su ekipe postizale otprilike 110-120 ppgArminovski wrote: ↑30/10/2025 19:35Nekad se pitam kako mogu uopšte izravno porediti statistike iz ovih era kad košarka uopšte nije ista. Oni stvarno misle da bi Wemby pod istim pravilima davao iste brojke ko sada ili šta? Ili bi ga ponekad lupali ko Bradleya?
Btw Shawn Bradley
U pravu su što se tiče brojki ali je li neko tražio od Hakeema da puca trojke do besvijesti? Bi li se mogao šetati kroz reket? Mogu oni reći sviđa nam se jedno ili drugo ali nije baš fer izravno porediti brojke kad nije haman ni isti sport.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/10/2025 19:45sredinom 80-tih godina prošlog vijeka su ekipe postizale otprilike 110-120 ppgArminovski wrote: ↑30/10/2025 19:35Nekad se pitam kako mogu uopšte izravno porediti statistike iz ovih era kad košarka uopšte nije ista. Oni stvarno misle da bi Wemby pod istim pravilima davao iste brojke ko sada ili šta? Ili bi ga ponekad lupali ko Bradleya?
Btw Shawn Bradley
pa Hakeem ih i da ih je šutao sigurno ne bi lako pogađao kao što ih i npr. Zubac ne pogađa i ne šuta, jer je posve drugi tip centra. I prije 40 godine bilo je centara koji su šutali trojke, ne u ovolikom broju ni blizu li bilo ih je, Laimbeer,SikmaArminovski wrote: ↑30/10/2025 20:24U pravu su što se tiče brojki ali je li neko tražio od Hakeema da puca trojke do besvijesti? Bi li se mogao šetati kroz reket? Mogu oni reći sviđa nam se jedno ili drugo ali nije baš fer izravno porediti brojke kad nije haman ni isti sport.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/10/2025 19:45sredinom 80-tih godina prošlog vijeka su ekipe postizale otprilike 110-120 ppgArminovski wrote: ↑30/10/2025 19:35
Nekad se pitam kako mogu uopšte izravno porediti statistike iz ovih era kad košarka uopšte nije ista. Oni stvarno misle da bi Wemby pod istim pravilima davao iste brojke ko sada ili šta? Ili bi ga ponekad lupali ko Bradleya?
Btw Shawn Bradley
Šteta, vidio sam ga kao potencijalni deadline trade za Knickse