Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote: ↑29/10/2025 20:08
Jarane u ovom rosteru ima igraca koji dobijaju 20.000 KM mjesecno sto je za nase uslove ogromna cifra a igraju kao da su placeni 2000
Pa naravno da ima. Prvi Halilovic ne opravdava svoju platu, zatim Persons, pa cak i Joesar. Ali, ljudi dragi. Ovo nam je prva sezona u vrhunskoj konkurenciji nakon mnogo godina. Ne moze sve iz prve se pogoditi
Logovan wrote: ↑29/10/2025 20:16
Murcia pobijedila, super. Bolje oni, nego Poljaci.
Daleko je jos prolaz dalje, trebamo dobiti Poljake i Bugare pod obavezno kuci i 99% prolazimo ili kao drugi a ako izgubimo od Murcie sa manje razlike nego sto smo ih dobili mozda kao i prvi. Ali sa ovakvim igracima i ovakvom igrom jedino so mi preostaje je kupiti karton apaurina pa sta bude bude
hrasno38 wrote: ↑29/10/2025 20:08
Ma i West kao organizator igre
West me strasno nervira svojim nerezonskim sutevima ponekad i slabim pregledom igre u dosta situacija, ali veliku prednost ima u tome sto je clutch igrac.
Nije ga strah sutati kad se lomi utakmica i to volim kod njega
ma jebemu...nije ni čudo što je ovako kako jeste kada se radi naopako
prvo je trebalo naći kvalitetnog trenera, pa onda sastavljati ekipu...najprostija logika zaobiđena i ako ovako nastave Bosna će biti ko i Sarajevo...tim bez vidljivog rezultata i otpad propalih igrača
maximilijana wrote: ↑29/10/2025 19:40
Steta sto je Luke otisao.
nije valjda dotle došlo?
Pa ovaj Tayler Persons nikako da pocne ozbiljno da igra i dodaj lopte.
Luke za njega izmislio asistencije, a mnogo me nervirao sa istima prosle sezone hahaha
JoseMujica wrote: ↑29/10/2025 20:49
prvo je trebalo naći kvalitetnog trenera, pa onda sastavljati ekipu...najprostija logika zaobiđena i ako ovako nastave Bosna će biti ko i Sarajevo...tim bez vidljivog rezultata i otpad propalih igrača
Apsolutno, daleko bolje bi bilo da trenera placamo 10-20k € mjesecno nego obrnuto.
Dzaba kvalitetni igraci ako trener nije u stanju da to poslozi kako treba
S tim da mi se svidja rad Pasalica. Imam osjecaj da bi on mogao napraviti dobru trenersku karijeru
maximilijana wrote: ↑29/10/2025 19:40
Steta sto je Luke otisao.
nije valjda dotle došlo?
Luke za njega izmislio asistencije, a mnogo me nervirao sa istima prosle sezone hahaha
otkako je krenula sezona ja uvjeravam jarana da je to isti čovjek samo pustio bradu
JoseMujica wrote: ↑29/10/2025 20:49
Apsolutno, daleko bolje bi bilo da trenera placamo 10-20k € mjesecno nego obrnuto.
Dzaba kvalitetni igraci ako trener nije u stanju da to poslozi kako treba
S tim da mi se svidja rad Pasalica. Imam osjecaj da bi on mogao napraviti dobru trenersku karijeru
Pašalić je za Acu izmislio košarku...barem se vidi neka dinamika na terenu, ali je već vidljiv iskustveni minus
JoseMujica wrote: ↑29/10/2025 20:58
Pašalić je za Acu izmislio košarku...barem se vidi neka dinamika na terenu, ali je već vidljiv iskustveni minus
Da, slazemo se. Pasalic radi veoma dobar posao, jedino sto mu pravi problem za sada je nedostatak iskustva.
Veoma mi se svidja sto je ukljucen u utakmicu od prve do zadnje minute i konstantno pravi promjene i daje savjete igracima i mimo time outa
Personsu, Joasaru i Youngu prvom prilikom uruciti otkaz!
Pa ljudi moji oni igraju uzasno a primaju masne plate. Pa bolje da nasi mladi igraju Manojlovic, Hrelja i ostali juniori, da steknu dragocjeno iskustvo.
Halilovic i slobodna bacanja katastrofa. Pa kako ga nije sramota, covjek se profesionalno bavi kosarkom pa najslabiji kadet KK Bosne bi imao bolji procenat suta sa slobodnih! O bezbroj prodanih lopti da i ne govorim....
Igra jako losa, srecom ovi bugari nemaju blage veze o kosarci, nisam davno gledao ovako los tim kao ovi bugari.
Ne bi ja igru komentarisao, to smo (uglavnom) vidjeli, nešto drugo mi nije jasno...
Marketing K.K. Bosna kao da ne postoji.. Nema promocija, nema adekvatne najave utakmica, nema ni jebenih plakata zalijepljenih u gradu koji najavljuju utakmicu, da ne govorim o bilbordima i city light reklamama... Nema ni podcasta da malo promovišu klub, kao da je to mudro slovo, voditelj, dva mikrofona, gost/i i ožeži.. A izgleda da nema ni ideje...
otkako je krenula sezona ja uvjeravam jarana da je to isti čovjek samo pustio bradu
Isner wrote: ↑29/10/2025 21:26
Ne bi ja igru komentarisao, to smo (uglavnom) vidjeli, nešto drugo mi nije jasno...
Marketing K.K. Bosna kao da ne postoji.. Nema promocija, nema adekvatne najave utakmica, nema ni jebenih plakata zalijepljenih u gradu koji najavljuju utakmicu, da ne govorim o bilbordima i city light reklamama... Nema ni podcasta da malo promovišu klub, kao da je to mudro slovo, voditelj, dva mikrofona, gost/i i ožeži.. A izgleda da nema ni ideje...
giovanni008 wrote: ↑29/10/2025 21:20
Personsu, Joasaru i Youngu prvom prilikom uruciti otkaz!
Pa nisu magacioneri u Hoše komercu da ih izbaciš s noge na nogu... Uz otkaze im moraš isplatiti kompletan ugovor a to je u ovom slučaju, oko 25% budžeta za igrače...
Leopard_SA wrote: ↑29/10/2025 18:44
Dobro je, bolji smo. Ima puno toga da se popravi u nasoj igri, ali zadovoljan sam
Nakon ovakvih izjava tebe ovdje vise niko ne shvata ozbiljno.
Ja sam rekao da se cujemo nakon grupne faze, a ti mi jos uvijek nisi nista odgovorio nakon utakmice protiv Murcie.
Za tvoje dobro, ponekad se raduj pobjedi svog kluba, ne moras uvijek cekati nesto lose da dodjes pljuvati
Ma da su pobijedili Real, a ne Murciu djaba im nakon ovakvo sramotne igre veceras. Ovo sto su pokazali veceras je za zatvora. Jedna lasta ne cini proljece pa tako ni pobjeda protiv Murcie. Radujem se svakoj pobjedi ali ih ne hvalim do imbecilnosti kad to nisu zasluzili. Pa oni ovako kriminalno odigraju veceras a ti ih hvalis i zadovoljan si. Protiv ovih bugara su morali minimalno da pobjede sa +20. Na kraju jedva zivu glavu izvukli. I da, mozda i prodemo dalje ali ne zato sto smo vrhunska ekipa vec sto su ostale ekipe vece tarabe od nas.
Altsa wrote: ↑29/10/2025 19:19
Nakon ovakvih izjava tebe ovdje vise niko ne shvata ozbiljno.
Ja sam rekao da se cujemo nakon grupne faze, a ti mi jos uvijek nisi nista odgovorio nakon utakmice protiv Murcie.
Za tvoje dobro, ponekad se raduj pobjedi svog kluba, ne moras uvijek cekati nesto lose da dodjes pljuvati
Ma da su pobijedili Real, a ne Murciu djaba im nakon ovakvo sramotne igre veceras. Ovo sto su pokazali veceras je za zatvora. Jedna lasta ne cini proljece pa tako ni pobjeda protiv Murcie. Radujem se svakoj pobjedi ali ih ne hvalim do imbecilnosti kad to nisu zasluzili. Pa oni ovako kriminalno odigraju veceras a ti ih hvalis i zadovoljan si. Protiv ovih bugara su morali minimalno da pobjede sa +20. Na kraju jedva zivu glavu izvukli. I da, mozda i prodemo dalje ali ne zato sto smo vrhunska ekipa vec sto su ostale ekipe vece tarabe od nas.
To napises na facebooku KK Bosne i baniran si momentalno.
Isner wrote: ↑29/10/2025 21:26
Marketing služba u rangu mrtvog konja...
Ima samo na FB-u
ma kakva crna služba ljudi...sve ona plava cura radi...još samo da zaigra kad zafali play