Koliko razumijem, djevojčice su štićenice doma za djecu bez roditeljskog staranja. Oni koji treba da štite, traže žrtve u osjetljivoj populaciji.
Ja bih to vješala. Pokazno.
Koliko razumijem, djevojčice su štićenice doma za djecu bez roditeljskog staranja. Oni koji treba da štite, traže žrtve u osjetljivoj populaciji.
banjaluka078 wrote: ↑29/10/2025 10:46Koliko razumijem, djevojčice su štićenice doma za djecu bez roditeljskog staranja. Oni koji treba da štite, traže žrtve u osjetljivoj populaciji.
Ja bih to vješala. Pokazno.
Zašto te to čudi?Chloe wrote: ↑29/10/2025 10:41Užas, užas ... Policajci ...banjaluka078 wrote: ↑29/10/2025 09:10 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251029035
Velika policijska akcija od jutros je u toku na više lokacija u Tuzlanskom kantonu, a prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix.ba, usmjerena je protiv nekoliko policajaca za koje postoji osnovana sumnja u umješanost u navođenju maloljetnica na prostituciju.
Pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona od jutros vrše pretrese na nekoliko lokacija, u cilju prikupljanja materijalnih dokaza, ali i privođenja nekoliko svojih kolega.
Kako je nezvanično potvrđeno za Klix.ba, postoje indicije da su ti policajci iz Tuzlanskog kantona umiješani u težak oblik krivičnog djela, a koji se vezuje za navođenje osoba na prostituciju, posebno maloljetnica.
![]()
haman svi starkelji koji bi već mogli imati i unučad a ne samo djecu ...Riječ je o B. K. (1974), Dž. P. (1970), J. M. (1995) , M. H. (1979), N. A. (1984), Z. J. (1964) i S. Š. (1958)
Da, ako si pedofil. Ovi su obični kriminalci. MUPovi puni dilera i makroa.darius_maximus wrote: ↑29/10/2025 10:58
Zašto te to čudi?
Ako hoćeš pristup djeci onda ideš u zanimanja koja ti to omogućuju, kao što je obrazovanje, sport, vjera, policija, nećeš ići na naftnu bušotinu.
Jedno ne isključuje drugo.banjaluka078 wrote: ↑29/10/2025 11:00Da, ako si pedofil. Ovi su obični kriminalci. MUPovi puni dilera i makroa.darius_maximus wrote: ↑29/10/2025 10:58
Zašto te to čudi?
Ako hoćeš pristup djeci onda ideš u zanimanja koja ti to omogućuju, kao što je obrazovanje, sport, vjera, policija, nećeš ići na naftnu bušotinu.
To da, ali ovi krimosi nisu pedo, s tim da im je svejedno ima li "ženska" 16 ili 30 godina.darius_maximus wrote: ↑29/10/2025 11:04
Jedno ne isključuje drugo.
Sve je to šljam koji iskorištava svoj položaj i ranjive kategorije, samo su nijanse u pitanju.
Naravno, mora biti neko od rukovodećeg kadra. Tako to ide.moimoi wrote: ↑29/10/2025 12:58 Ovo su imena monstruma
Inspektor Policijske uprave (PU) Kalesija Besim Klopić, policajci Dževad Požegić, Jasmin Modrić iz PU Živinice, načelnik Odjeljenja krim policije PU Živinice Miralem Halilović, Nedim Avdić, Sulejman Šehić i bivši SDA-ov državni zastupnik Zijad Jagodić uhapšeni su u akciji koju je jutros sproveo MUP Tuzlanskog kantona na nekoliko lokacija,
Loše poznaješ kako izunutra funkcioniraju tzv. institucije u BiH. U ovakvim slučajevima najčešće se radi o međumafijaškim obračunima preko kvazi institucija Ili kao onomad u S.Mostu i Kaknju kada je pred dovedenim kamerama hapšeno i vezano pola policijske stanice mahom onih sa početnim čiinovima. Krajnji koruptivni domet tih nesretnika je da uzmu 50 KM i okrenu glavu i svaki bi se javio po pozivu bez "hapšenja". Problem je u sistemu koji proizvodi korupciju i korumpirane.
alo papcino ajde prvo procitaj sta sam napisao pa pokusaj shvatiti pa onda komentarisisasvim normalan wrote: ↑29/10/2025 16:13Kad ti je super vijest da ti pozelim da i o svojim najblizim citas super vijesti kako ih je neko podvodio botu stranacki
naravno da ne poznajem funcionisanje institucija iznutra jer nisam u njimakorisnicki wrote: ↑29/10/2025 16:12Loše poznaješ kako izunutra funkcioniraju tzv. institucije u BiH. U ovakvim slučajevima najčešće se radi o međumafijaškim obračunima preko kvazi institucija Ili kao onomad u S.Mostu i Kaknju kada je pred dovedenim kamerama hapšeno i vezano pola policijske stanice mahom onih sa početnim čiinovima. Krajnji koruptivni domet tih nesretnika je da uzmu 50 KM i okrenu glavu i svaki bi se javio po pozivu bez "hapšenja". Problem je u sistemu koji proizvodi korupciju i korumpirane.
Slusaj me retardu, mozemo private pa da vidis ko je papak, al u svakom slucaju ne mozes na ovakvu vijest reci da je super. Normalnom covjeku se zeludac okrene, a ti razmisljas ko hapsi koga...tokio25 wrote: ↑29/10/2025 16:26alo papcino ajde prvo procitaj sta sam napisao pa pokusaj shvatiti pa onda komentarisisasvim normalan wrote: ↑29/10/2025 16:13Kad ti je super vijest da ti pozelim da i o svojim najblizim citas super vijesti kako ih je neko podvodio botu stranacki
jbt nije ni cudo sto u bih ima 3% nepismenih
ovih koji ne shvataju napisano je sigurno vise od 10%
alo papak vidis li uopste sta sam ja komentarisaosasvim normalan wrote: ↑29/10/2025 16:36Slusaj me retardu, mozemo private pa da vidis ko je papak, al u svakom slucaju ne mozes na ovakvu vijest reci da je super. Normalnom covjeku se zeludac okrene, a ti razmisljas ko hapsi koga...tokio25 wrote: ↑29/10/2025 16:26alo papcino ajde prvo procitaj sta sam napisao pa pokusaj shvatiti pa onda komentarisisasvim normalan wrote: ↑29/10/2025 16:13
Kad ti je super vijest da ti pozelim da i o svojim najblizim citas super vijesti kako ih je neko podvodio botu stranacki
jbt nije ni cudo sto u bih ima 3% nepismenih
ovih koji ne shvataju napisano je sigurno vise od 10%
Ne ide tebi citanje vijesti primitivni, povrsni, seljacki mozgutokio25 wrote: ↑29/10/2025 16:37alo papak vidis li uopste sta sam ja komentarisaosasvim normalan wrote: ↑29/10/2025 16:36Slusaj me retardu, mozemo private pa da vidis ko je papak, al u svakom slucaju ne mozes na ovakvu vijest reci da je super. Normalnom covjeku se zeludac okrene, a ti razmisljas ko hapsi koga...
prvo shvati pa onda se javi jer vidim da ti to ne ide nikako
prvo skontaj sta sam komentarisao pa onda se javi papaksasvim normalan wrote: ↑29/10/2025 16:48Ne ide tebi citanje vijesti primitivni, povrsni, seljacki mozgutokio25 wrote: ↑29/10/2025 16:37alo papak vidis li uopste sta sam ja komentarisaosasvim normalan wrote: ↑29/10/2025 16:36
Slusaj me retardu, mozemo private pa da vidis ko je papak, al u svakom slucaju ne mozes na ovakvu vijest reci da je super. Normalnom covjeku se zeludac okrene, a ti razmisljas ko hapsi koga...
prvo shvati pa onda se javi jer vidim da ti to ne ide nikako