Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
mishic
#46651 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Rasprava o ovom ili bilo kojem drugom pojedinačnom slučaju potpuno je bezpredmetna. To je samo vrh ledenog brijega.
Treba razmišljat i govoriti o principima jer smo odavno u situaciji da sve stranke funkcioniraju po istim principima i od izbora koji se kradu preko koalicija koje se prave do kompletnog sistema koji se uspostavlja od dna do vrha sve funkcionira na isti način. Razlika je jedino u tome koliko kome zapadne i koliko dugo neko bude u prilici da trguje državom, njenim institucijama, privredom, zdravstvom, obrazovanjem i svim drugim.
Govori se o "curenju informacija" kao da odavno nije jasno da su sigurnosne službe, pravosudni sistem i sve drugo u ovoj državi plijen političkih moćnika i da umjesto profesionalnog institucionalnog odnosa funkcioniraju u interesu političkih moćnika pojedinaca i stranaka koje ih kontroliraju i koje im diktiraju šta i kako će raditi.
Da su tužioci i tužilaštva i sudije i sudovi neovisni, profesionalni i da rade svoj posao ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Ali baš oni su ta karika koju politika drži pod šapom a onda su i u kandžama nepotizma, korupcije, mita i drugih vidova kriminala što godinama gledamo i slušamo. Trocifren broj afera iz tih institucija smo pratli godinama a i to je samo vrh ledenog brijega.
I iz godine u godinu je sve gore, sve masovnije i uvezanije, jer se kreće od kupovine diploma, preko zapošljavanja, napredovanja, nepotizma i dirigiranog umjesto profesionalnog djelovanja usljed čega ni jedna institucija i bilo koji sistem ne funkcionira kako treba. A u ovim zloupotrebama svega i svačega su i mediji.
Sve što se dugo kvari i zapušta postaje sve pokvarenije i zapuštanije i preostaje da naredna tura popune zatvorskih kapaciteta bude masovnija i dugotrajnija. Jedino na taj način može se prekinuti ovaj kontinuitet propadanja i jedino na taj način izbori imaju smisla.
Treba razmišljat i govoriti o principima jer smo odavno u situaciji da sve stranke funkcioniraju po istim principima i od izbora koji se kradu preko koalicija koje se prave do kompletnog sistema koji se uspostavlja od dna do vrha sve funkcionira na isti način. Razlika je jedino u tome koliko kome zapadne i koliko dugo neko bude u prilici da trguje državom, njenim institucijama, privredom, zdravstvom, obrazovanjem i svim drugim.
Govori se o "curenju informacija" kao da odavno nije jasno da su sigurnosne službe, pravosudni sistem i sve drugo u ovoj državi plijen političkih moćnika i da umjesto profesionalnog institucionalnog odnosa funkcioniraju u interesu političkih moćnika pojedinaca i stranaka koje ih kontroliraju i koje im diktiraju šta i kako će raditi.
Da su tužioci i tužilaštva i sudije i sudovi neovisni, profesionalni i da rade svoj posao ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Ali baš oni su ta karika koju politika drži pod šapom a onda su i u kandžama nepotizma, korupcije, mita i drugih vidova kriminala što godinama gledamo i slušamo. Trocifren broj afera iz tih institucija smo pratli godinama a i to je samo vrh ledenog brijega.
I iz godine u godinu je sve gore, sve masovnije i uvezanije, jer se kreće od kupovine diploma, preko zapošljavanja, napredovanja, nepotizma i dirigiranog umjesto profesionalnog djelovanja usljed čega ni jedna institucija i bilo koji sistem ne funkcionira kako treba. A u ovim zloupotrebama svega i svačega su i mediji.
Sve što se dugo kvari i zapušta postaje sve pokvarenije i zapuštanije i preostaje da naredna tura popune zatvorskih kapaciteta bude masovnija i dugotrajnija. Jedino na taj način može se prekinuti ovaj kontinuitet propadanja i jedino na taj način izbori imaju smisla.
- relativno84
#46652 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Imajući u vidu navedeno podnosim ovaj zahtjev za preispitivanje uređivačke politike Hayat TV u pogledu emitiranja nezakonito ustupljenog dokaza iz istrage Tužilaštva BiH u emisiji „Istraga sedmice", u kojoj je najavljeno kontinuirano sedmično objavljivanje sadržaja mojih službenih i privatnih prepiski iz nezakonito ustupljenog dokaza iz istražnog postupka, te ističem da je ovakvim postupanjem već pričinjena šteta a koja će biti još veća svakim narednim najavljenim objavljivanjem i povući dodatnu odgovornost Hayat TV. U tom slučaju ću kako ja tako i treća lica čiji sadržaj privatnih prepiski objavljujete biti primorani poduzeti sve raspoložive mjere i radnje, kao i podnošenja Hayat TV zahtjeva za obeštećenje – stoji u zahtjevu kojeg potpisuje v.d. direktora FUP-a Vahidin Munjić.
-
Hakiz
#46653 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ououo, Tito nam se vratio u gradrelativno84 wrote: ↑27/10/2025 19:32Imajući u vidu navedeno podnosim ovaj zahtjev za preispitivanje uređivačke politike Hayat TV u pogledu emitiranja nezakonito ustupljenog dokaza iz istrage Tužilaštva BiH u emisiji „Istraga sedmice", u kojoj je najavljeno kontinuirano sedmično objavljivanje sadržaja mojih službenih i privatnih prepiski iz nezakonito ustupljenog dokaza iz istražnog postupka, te ističem da je ovakvim postupanjem već pričinjena šteta a koja će biti još veća svakim narednim najavljenim objavljivanjem i povući dodatnu odgovornost Hayat TV. U tom slučaju ću kako ja tako i treća lica čiji sadržaj privatnih prepiski objavljujete biti primorani poduzeti sve raspoložive mjere i radnje, kao i podnošenja Hayat TV zahtjeva za obeštećenje – stoji u zahtjevu kojeg potpisuje v.d. direktora FUP-a Vahidin Munjić.![]()
![]()
![]()
-
made_in_sarajevo
#46654 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kako ste slatki jer ste zabrinuti za poruke i zaposljavanje. Isto kao da sve i jedan sa foruma nikad u zivotu nije trazio uslugu bilo koje vrste. Sve je onaj profesor upravu kad prica za studente i karte u prevozu i ko nije platio kartu. Svi bi isto radili, samo u datom trenutku radite koliko mozete dobaciti. Od banalne stvari daj mi rabata, daj mi u telekomu sredi telefon, znam ja hamu pa cu preko reda zavrsiti ZK. Sve je to isto, nijet je isti samo sto ovaj zavrsi posao, a vi mobitel ali da je kontra situacija sigurno bi bili posteni.
Fakat ne znam cemu cudjenje u ovoj drzavi od ovih ljudi. Pa eto Natasa je sama pricala kako su zguzili dvije zaposlenice granicne na bukvalno nicemu, nista nisu uradile ali su tad odgovarale da dzermin pasic pokusa natasu povaliti. Eno vam podcast njen gdje je sve ispricala. Konkursi od opstine do drzave idu sa stelama, tenderi razno razni i sad se trebam porukama cuditi i biti sokiran.
30 godina isti princip, isti rad, sad nas je zapalo malo vise direktora i ministara koji hoce raditi jer nisu do kraja uvuceni u politiku, mladi su i to je to. Prvo kad mi od sebe krenemo da necemo zavrsir papire preko reda onda cemo se cuditi sto niksic zaposljava nekoga.
E cuj za otkaza je
. Doduse nije da niste upravu u idealnom zivotu i sistemu koji radi, ali u ovoj zabokrecini i laznoj drzavi gdje se u pekari na poznanstvo dobije svjezije hljeb i gdje sa druge strane trebam zahiragica gledati, ma neka hvala. Nek zaposljavaju i ovi svakako propadamo ali propasti necemo, pa koga jebe nek i drugi omaste brkove mimo sda. Ni da me takne avdina ekskluziva, samo bi najvise volio da bude posten pa ovako objavi poruke i sda. Cisto da se razbije kako mi imamo drzavu, sisteme, patriote i ostala sranja koja izvaljuju po potrebi.
Evo sad vidim iz dokaza avdo dobio poruke. Bravo avdo jer si toliko glup da ne kontas ni 2% sta radis. Ti sad poletionda hraknes trojku i tako dokaze sjebao i dao advokatima materijal da nogama ubiju tuzilastvo. Evo covjek kaze iz dokaza tuzilastva dosle poruke, a avdo je toliko glup da ne zna nikad tajming probrati. Bar konju suti i uci od Natase kako se neko nogama ubija
Fakat ne znam cemu cudjenje u ovoj drzavi od ovih ljudi. Pa eto Natasa je sama pricala kako su zguzili dvije zaposlenice granicne na bukvalno nicemu, nista nisu uradile ali su tad odgovarale da dzermin pasic pokusa natasu povaliti. Eno vam podcast njen gdje je sve ispricala. Konkursi od opstine do drzave idu sa stelama, tenderi razno razni i sad se trebam porukama cuditi i biti sokiran.
30 godina isti princip, isti rad, sad nas je zapalo malo vise direktora i ministara koji hoce raditi jer nisu do kraja uvuceni u politiku, mladi su i to je to. Prvo kad mi od sebe krenemo da necemo zavrsir papire preko reda onda cemo se cuditi sto niksic zaposljava nekoga.
E cuj za otkaza je
Evo sad vidim iz dokaza avdo dobio poruke. Bravo avdo jer si toliko glup da ne kontas ni 2% sta radis. Ti sad poletionda hraknes trojku i tako dokaze sjebao i dao advokatima materijal da nogama ubiju tuzilastvo. Evo covjek kaze iz dokaza tuzilastva dosle poruke, a avdo je toliko glup da ne zna nikad tajming probrati. Bar konju suti i uci od Natase kako se neko nogama ubija
Last edited by made_in_sarajevo on 27/10/2025 19:38, edited 1 time in total.
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#46655 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kažem vam ja opet. Spengat će vas. Dobro pazite šta pišete.Hakiz wrote: ↑27/10/2025 19:34Ououo, Tito nam se vratio u gradSpoilerShowrelativno84 wrote: ↑27/10/2025 19:32Imajući u vidu navedeno podnosim ovaj zahtjev za preispitivanje uređivačke politike Hayat TV u pogledu emitiranja nezakonito ustupljenog dokaza iz istrage Tužilaštva BiH u emisiji „Istraga sedmice", u kojoj je najavljeno kontinuirano sedmično objavljivanje sadržaja mojih službenih i privatnih prepiski iz nezakonito ustupljenog dokaza iz istražnog postupka, te ističem da je ovakvim postupanjem već pričinjena šteta a koja će biti još veća svakim narednim najavljenim objavljivanjem i povući dodatnu odgovornost Hayat TV. U tom slučaju ću kako ja tako i treća lica čiji sadržaj privatnih prepiski objavljujete biti primorani poduzeti sve raspoložive mjere i radnje, kao i podnošenja Hayat TV zahtjeva za obeštećenje – stoji u zahtjevu kojeg potpisuje v.d. direktora FUP-a Vahidin Munjić.![]()
![]()
![]()
![]()
-
Hakiz
#46656 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Znači, trebaju biti isti?made_in_sarajevo wrote: ↑27/10/2025 19:35 Kako ste slatki jer ste zabrinuti za poruke i zaposljavanje. Isto kao da sve i jedan sa foruma nikad u zivotu nije trazio uslugu bilo koje vrste. Sve je onaj profesor upravu kad prica za studente i karte u prevozu i ko nije platio kartu. Svi bi isto radili, samo u datom trenutku radite koliko mozete dobaciti. Od banalne stvari daj mi rabata, daj mi u telekomu sredi telefon, znam ja hamu pa cu preko reda zavrsiti ZK. Sve je to isto, nijet je isti samo sto ovaj zavrsi posao, a vi mobitel ali da je kontra situacija sigurno bi bili posteni.
E cuj za otkaza je. Doduse nije da niste upravu u idealnom zivotu i sistemu koji radi, ali u ovoj zabokrecini i laznoj drzavi gdje se u pekari na poznanstvo dobije svjezije hljeb i gdje sa druge strane trebam zahiragica gledati, ma neka hvala. Nek zaposljavaju i ovi svakako propadamo ali propasti necemo, pa koga jebe nek i drugi omaste brkove mimo sda. Ni da me takne avdina ekskluziva, samo bi najvise volio da bude posten pa ovako objavi poruke i sda. Cisto da se razbije kako mi imamo drzavu, sisteme, patriote i ostala sranja koja izvaljuju po potrebi.
-
made_in_sarajevo
#46657 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa sta te cudi hakize. Osim par ministara i direktora sta je novo? Niksic dosao pameti preko noci, campara? Mozes promjeniti plocu ko konakovic do neke mjere i to je to. Ja znam da se ti zivotom trudis da su bas svi isti kao i sda i ubjedjen sam zivotom da bi ti prvi bio u porukama niksica i ostalih da imas priliku. Klasicni tip gdje sam ja tu, daj meni zaboli me tuki za ostale. Idi gledaj prugu kako uvaljuju onu staru sto su izvadili
- moonco
#46658 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Šta ovdje čovjek neće pročitati Allahu dragi.

-
Hakiz
#46659 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Šta se na mene ljutiš? Ljuti se na premijera što čini šta može da izjednači trojku sa SDAmade_in_sarajevo wrote: ↑27/10/2025 19:41 Pa sta te cudi hakize. Osim par ministara i direktora sta je novo? Niksic dosao pameti preko noci, campara? Mozes promjeniti plocu ko konakovic do neke mjere i to je to. Ja znam da se ti zivotom trudis da su bas svi isti kao i sda i ubjedjen sam zivotom da bi ti prvi bio u porukama niksica i ostalih da imas priliku. Klasicni tip gdje sam ja tu, daj meni zaboli me tuki za ostale. Idi gledaj prugu kako uvaljuju onu staru sto su izvadili
- muha_sa
- relativno84
#46661 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Javi se Arijani da ti to pogleda u granicama mogucnosti, uskoro slatka i kod tebe.made_in_sarajevo wrote: ↑27/10/2025 19:41 Pa sta te cudi hakize. Osim par ministara i direktora sta je novo? Niksic dosao pameti preko noci, campara? Mozes promjeniti plocu ko konakovic do neke mjere i to je to. Ja znam da se ti zivotom trudis da su bas svi isti kao i sda i ubjedjen sam zivotom da bi ti prvi bio u porukama niksica i ostalih da imas priliku. Klasicni tip gdje sam ja tu, daj meni zaboli me tuki za ostale. Idi gledaj prugu kako uvaljuju onu staru sto su izvadili
- dječak sa šibicama
#46662 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Znaci, normalno je svi to rade pa sto ne bi i premijer.
Sto bi rekao Bakir, ja, i?
Isti ste vi trojkaneri kao i oni, isti.
Sto bi rekao Bakir, ja, i?
Isti ste vi trojkaneri kao i oni, isti.
-
A_A_AKCIJA
#46663 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne slažem se sa tobom u vezi ovoga, svi kradu, svi traže štelu.made_in_sarajevo wrote: ↑27/10/2025 19:35 Evo sad vidim iz dokaza avdo dobio poruke. Bravo avdo jer si toliko glup da ne kontas ni 2% sta radis. Ti sad poletionda hraknes trojku i tako dokaze sjebao i dao advokatima materijal da nogama ubiju tuzilastvo. Evo covjek kaze iz dokaza tuzilastva dosle poruke, a avdo je toliko glup da ne zna nikad tajming probrati. Bar konju suti i uci od Natase kako se neko nogama ubija
To nije nikakav argument.
Da ne govorim da NiP nema ovakvih afera.
Nikšić je strašno proklizao, ako je ovo istina. E pošto se sjećam crne kravate, ne vjerujem Avdi nimalo.
Drugo je što vjerojatno nema dovoljno materijala za krivično djelo, to je prvi razlog.
Također, razlog je da SDA sa ovim zapravo traži primirje, a ne rat.
SDA je sa Fadilom pokazala šta želi i kakvu državu zamišlja.
Ono što SDA traži je, uz dogovor politika da se nikada i nikome ne desi Fadil. To je najgore zlo koje može izaći iz ovoga. Da se vratimo decenije unazad, gdje će društveni dogovor podrazumijevati nedodirljivosti korupcije, lopova iz stranačkih redova. Kako Osmica jednom reče, da ima dogovor da se ne rade slučajevi visoke korupcije.
Niko nije vrijedan da se to dopusti.
Zna Avdo šta radi, itekako.
Objavio je info iz 2023. za koji bi bila podignuta optužnica da ima materijala. Nema ga, nije dovoljan za optužnicu, ali ga ima dovoljno za prljanje obraza.
- Haris.ba
#46664 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vidim da si nipovski preskocio da dokazes svoje tvrdnje i citiras me.A_A_AKCIJA wrote: ↑27/10/2025 20:02 Objavio je info iz 2023. za koji bi bila podignuta optužnica da ima materijala. Nema ga, nije dovoljan za optužnicu, ali ga ima dovoljno za prljanje obraza.
Nego, je li ovo insajderska?
Imas dokaz da je donesena obustava istrage oko ovih poruka? Ili je predmet jos ziv?
- moonco
#46665 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Danas bolan objavili presudu protiv ministra klevetnika.Haris.ba wrote: ↑27/10/2025 20:06Vidim da si nipovski preskocio da dokazes svoje tvrdnje i citiras me.A_A_AKCIJA wrote: ↑27/10/2025 20:02 Objavio je info iz 2023. za koji bi bila podignuta optužnica da ima materijala. Nema ga, nije dovoljan za optužnicu, ali ga ima dovoljno za prljanje obraza.
Imas dokaz da je donesena obustava istrage oko ovih poruka? Ili je predmet jos ziv?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#46666 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma da.vee-jay wrote: ↑27/10/2025 19:17glupostVelkoski wrote: ↑27/10/2025 16:05Afera je tu jer je Nikšić korumpirano govno i ni on nije tu da bi država išla naprijed.A_A_AKCIJA wrote: ↑27/10/2025 16:03
Najveći problem je što glupani misle da je afera tu da bi država išla naprijed.
Apsolutno suprotno.
Afera je tu da se iznudi dogovor o zaštiti kriminalaca.
I u sjeni toga, Nikšić je prašina u odnosu šta je iza svega.
Da se nikada i nikome ne ponovi Fadil
Sve ostalo je manje bitno i nije najveći problem.
Da mu nije ovo podmetnulO i napravilO aferu te da nisu primorani na saradnju sa HDZ-om i SNSD-om mi bi već bili u EU i NATO. Nažalost, ne da nam se, podmeće se sa svih stranO.
Izdrži, Nermine! Proći će i ovo!
-
A_A_AKCIJA
#46667 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne, nemam dokaze, jer nisam AvAv. Nemam paraobavještajne veze u tužilaštvu.Haris.ba wrote: ↑27/10/2025 20:06Vidim da si nipovski preskocio da dokazes svoje tvrdnje i citiras me.A_A_AKCIJA wrote: ↑27/10/2025 20:02 Objavio je info iz 2023. za koji bi bila podignuta optužnica da ima materijala. Nema ga, nije dovoljan za optužnicu, ali ga ima dovoljno za prljanje obraza.
Jel ti imaš dokaze da je suprotno?
Jel imaš dokaze da je uopće bilo istrage na ovu temu?
Jel imaš dokaze koji je status Nikšića u svemu?
Osumnjičeni, svjedok, lice od interesa?
Ili je samo tužilac zloupotrebio Munjićev telefon i proslijedio Avdi, kao što je radio i sa crnom kravatom?
Šta ono bi sa tim slučajem?
Kako ono ti reče, može se opet pokrenuti istraga ako se nađu dokazi.
Vidiš, nije nikakvo umijeće ovo retoričko žongliranje za publiku.
Ako si poželio debatni klub, neđe se upiši pa tamo prodaji jeftine folove.
A to što ti od Macrona još bridi obraz, šta ću ti ja.
Lupaš gluposti, pa se vrate ko bumerang.
Šta ono reče, parlament će trkeljati CVjeveOn March 21, just days after the Nuclear Policy Council meeting, the Élysée issued a brief statement announcing that “the President of the Republic intends, upon the Prime Minister’s recommendation, to appoint Mr. Bernard Fontana as Chairman and Chief Executive Officer of Électricité de France.” This decision must now be submitted to the National Assembly and the Senate.
Macron izabrao, a parlament u kojem on ima većinu može samo reći da ili ne.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#46668 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve dok budeš gurao spin kako je najveći problem što su poruke izašle i što ovaj ima izvore u tužilaštvu džaba trošiš tastaturu na kilometarske postove. Sorry.
Bolje da urgiraš da se smijeni Nikšić odmah i tako možete pokazati da ste bolji od zelenih kmetova, ovako ste isti.
Bolje da urgiraš da se smijeni Nikšić odmah i tako možete pokazati da ste bolji od zelenih kmetova, ovako ste isti.
-
Hakiz
#46669 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa, i kod Asima je najveći problem bio ko je snimao, ne sadržaj.Velkoski wrote: ↑27/10/2025 20:29 Sve dok budeš gurao spin kako je najveći problem što su poruke izašle i što ovaj ima izvore u tužilaštvu džaba trošiš tastaturu na kilometarske postove. Sorry.
Koliko samo truda ulažu da budu isti kao SDA.
- vee-jay
#46670 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
SDA ideologija na SDA kanalu
wow, koje iznenadjenje
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#46671 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Da, da, sve je SDA kanal, svi mediji su kontra tvojih, svi koji ga ne cuclaju raznim nikšićima su SDA. I što je najbitnije, kako se dozvolilo da poruke procure, tugy plaky.
Spasit će vas kolega iz koalicije, almighty Ramo Isak, no worries.
-
last mohicans
#46672 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovaj akcija dino himslef, isti stil, drzak, nadmen, nafuran na 300%, samo je njegovo viđenje jedino ispravno i tačno, a svi ostali botujete za sdfa.
- canvra888
#46673 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dakle, ova cijela situacija sa navodnim slučajem "spengaj" je još jedan od finalnih dokaza da trojka precrtano radi iste stvari što je i SDA radila, a bila herojska spika "mi nećemo i mi nismo takvi". Što je još gore, sad se i SDA javlja sa istom tom herojskom spikom kako ciljaju na nove mandate sljedeće godine, kao da narod kolektivno ima amneziju
Kakva gamadurija u bošnjačkoj politici, na skoro svakoj strani. Strašno.
Btw gledam maloprije Durakovića na Hayatovom dnevniku, nekoliko puta aludira na neke stvari koje nisu u skladu SDA narativu, voditeljica ga padobranski pokušava korigovati pa u konačnici i ušutkati. Baš neukusno
Kakva gamadurija u bošnjačkoj politici, na skoro svakoj strani. Strašno.
Btw gledam maloprije Durakovića na Hayatovom dnevniku, nekoliko puta aludira na neke stvari koje nisu u skladu SDA narativu, voditeljica ga padobranski pokušava korigovati pa u konačnici i ušutkati. Baš neukusno
- Haris.ba
#46674 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Cekamo komentar koalicionih partnera Dine i Sabine.
Ne bih bas trojku izjednacio da su svi isti. Evo slucaja da zamisle da je Neka u sda i sta bi pricali.
Sada cemo vidjeti ko je junak u praksi.
Da li je bitnija vlast ili principi?
Ja jos cekam da me citiras oko politickog uticaja u javnim kompanijama. Ne popustam.
De.
Citiraj.
P.S.
Sada kada je Neka inteligentno kako on zna priznao da su poruke tacne, sta mislite koliko ce jahati na narativu - nema optuznice.
Moral ko sisa. Ocito ide narativ - svi to rade.
Ne bih bas trojku izjednacio da su svi isti. Evo slucaja da zamisle da je Neka u sda i sta bi pricali.
Sada cemo vidjeti ko je junak u praksi.
Da li je bitnija vlast ili principi?
Totalno si se pogubio. Je li to fakat zbog presude o kleveti Dine?A_A_AKCIJA wrote: ↑27/10/2025 20:25
A to što ti od Macrona još bridi obraz, šta ću ti ja.
Lupaš gluposti, pa se vrate ko bumerang.
Ja jos cekam da me citiras oko politickog uticaja u javnim kompanijama. Ne popustam.
De.
Citiraj.
P.S.
Sada kada je Neka inteligentno kako on zna priznao da su poruke tacne, sta mislite koliko ce jahati na narativu - nema optuznice.
Moral ko sisa. Ocito ide narativ - svi to rade.
- Danguba
#46675 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
I ovo je dokaz da Munju nije trebalo ni pustati iz pritvora nego mu i Nerku pridruziti.