Meni je to odavno, već godinama čudno.El_comadante wrote: ↑25/10/2025 17:02Zanimljivo pitanje. Ja da sam advokat odbrane to bih pitanje obavezno postavio.Dino79 wrote: ↑25/10/2025 16:33Zasto su oni isli i gledali Facine Live na TikToKmoonco wrote: ↑25/10/2025 16:15
Aha. Znam da je Faćo bio u Armiji. Mislim kod Cace. Da je socijala. Zna li se gdje je bio Ramo tokom rata? Ili se krije?
Ne bih rekao da je ovo sve zbog Rame. Cirkusant obični. Prije će ovo sve biti zbog Duške (NS), Dalije (NiP) i ove nekakve Rabije (Jel SDA?). Žene folovi golovi, a i zbog trenutne situacije sa Nikšićem i SDP-om. Te FUP u Vitezitu, te FUP(Ramo) oko Faće. Digni prašinu dok se stvari u pozadini rješavaju i peru. Na to mi sve liči.
. Niko ih nije natjerao da idu na njegov profil.
Nije Faco njih zvao telefonom pa psovao.
On je psovao i sve to vrijeđao na svom profilu.
Zasto neko da ide da gleda i namjerno otvara profil osobe i trpi satima to vrijeđanje a ima priliku da jednim klikom izađe iz njegovig profila.
Kako ce to novinarke objasniti na sudu to pitanje advokata.
Zasto ste trpili nasilje na Facinom profilu kad ste mogli u svakom trenutku izaci iz njegovog profila ????
Ljudi se ponašaju kao da im je život na mrežama. Kao da će ne samo prestankom praćenja profila koji ih maltretiraju, nego kao da će odlaskom sa mreža umrijeti. Život ne postoji van instagrama, facebooka, tiktoka itd?
I sve dok me ne čudi da to misle djeca, kada odrasli ljudi ponašaju se tako, to je čudno.
A roditelji koji svojoj djeci ne mogu pokazati da život nije na društvenoj mreži, pa djeca trpe nasilje na društvenim mrežama ne mogavši sa mreže otići, moraju se zapitati o svojim roditeljskim sposobnostima.
Kasno je zakonima o vrijeđanju to ispravljati.
Hoćemo da su nam komunikacija, uspomene (fotografije), muzika, poslovi, novac, sve, sav život na mobitelu?
Dolazi sve to na naplatu.
Sami smo tražili.
Ali, ne brinite. Bit će još gore.