palermo wrote: ↑27/10/2025 09:34
dr_Evil wrote: ↑27/10/2025 09:22
Zaboravit ce raja Tuarega, samo ako bude spenganja, ali negdje zapelo. Sve u svemu meni se cini da je Mijatovic jedini koji imalo razumije sta je poenta SDP-a, a ja ga najvise napadam.
Samo ako bude spenganja I na hrvatskoj strani. U surpotnom, narod ce shvatit svako spenganje kao borbu klanova na 23% teritorije. I bit ce u pravu. I nema tu nekih posebnih bodova.
Al ovo sam ti vec jednom objasnjavao, al se tebi ne svidja prica.
Ne svidja mi se prica iz razloga jer nije povezano. Vec sam ja tebi objasnio da mogu pregovarati samo ljudi, ili ti ga Bosnjaci ako hoces, koji nemaju iza sebe afere, to jest ne mogu biti ucijenjeni, osigurati pravdu na razini kantona makar gdje su eto Bosnjaci vecina ce samo po sebi urediti sistem i napraviti Z.Njemacku. A tebi se ne svidja prica, nego guras ono begovsku da samo bogat Bosnjak moze nesto uraditi.
Evo, Vitezit se gura, ako ti ista znaci. Upratio si valjda.
Dakle, niti jedan SDA glasac nece glasati za SDP taman da mu sutra vrati odmaralista u Hrvatskoj i kaze evo salji djecu 2 sedmice sve placeno. Da se ne lazemo. Ja pricam o glasacima koji su za gradjanske opcije, kako ih volite zvati u centralni. Ako bude spenganja po osnovi kriminala, bez obzira na etniju kriminalca, bit ce glasova. Inace mrka kapa, nece u tunelu da sija zvijezda petokraka.
Nisam ja iznenadjen SDP-ovim Asimima, cim je krenuo mandat jasno je ko dan bilo da nemaju sta ponuditi po kadrovskoj, a da se okruzuju politronima i poslusnicima. Bolje bi im bilo da kanu koji milion Univerzitetima i osiguraju nezavisnost istih - ako nam je ovo buducnost onda susjed...