Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_sekirli
#88426 Re: Liverpool FC
Nema govora ovdje o stabilizaciji do neke velike promjene. Sta ce to biti, to je vec veliko pitanje.
Trener je dobio 5 imena koji bi vjerojatno bili prodani u velike klubove poput Liverpoola. Znaci staistika, excel, scouting je izracunao da nam oni trebaju.
Do struke je da to uklopi, i da melje. Kao sto vidimo svi struka je zakazala, cisto sumnjam da su svi igraci odjednom izgubili samopouzdanje ili zaboravili igrati lopte.
I budala vidi da kad se odigraju 3-4 brza pasa, da se dolazi naprijed, da kad se igra od noge do noge, izmedju linija, a ne u liniji, da se odmah nesto desi. Medjutim, u vecem dijelu utakmice je to mlitavo i sporo, da bi se cak ekipe i sa igracem manje bez problema vratile u obrambeni blok. Igraci uvijek imaju potez viska, kao da im odbija od plate ako odigraju nesto na prvu. Spori su ko IMT33 na otvorenoj cesti.
Nema potrebe izdvajati lose i apostrofirati
njihove greske, jer ih je malo dobrih. Jako malo.
Ceka nas Palace, mozda i jedini tim na svijetu kojeg u zadnja 3 medjusobna ogleda nismo dobili. Ja mislim da Slot vec povraca na pripremi ove utakmice. Iskreno, ja se tu ne nadam nicemu dobrom.
Plus, mora se naglasiti, krenule su i ozljede, tako da je rotacija sve slabija. Ne ubrah kakve su vijesti za Jonesa, zna li se sta?
Trener je dobio 5 imena koji bi vjerojatno bili prodani u velike klubove poput Liverpoola. Znaci staistika, excel, scouting je izracunao da nam oni trebaju.
Do struke je da to uklopi, i da melje. Kao sto vidimo svi struka je zakazala, cisto sumnjam da su svi igraci odjednom izgubili samopouzdanje ili zaboravili igrati lopte.
I budala vidi da kad se odigraju 3-4 brza pasa, da se dolazi naprijed, da kad se igra od noge do noge, izmedju linija, a ne u liniji, da se odmah nesto desi. Medjutim, u vecem dijelu utakmice je to mlitavo i sporo, da bi se cak ekipe i sa igracem manje bez problema vratile u obrambeni blok. Igraci uvijek imaju potez viska, kao da im odbija od plate ako odigraju nesto na prvu. Spori su ko IMT33 na otvorenoj cesti.
Nema potrebe izdvajati lose i apostrofirati
njihove greske, jer ih je malo dobrih. Jako malo.
Ceka nas Palace, mozda i jedini tim na svijetu kojeg u zadnja 3 medjusobna ogleda nismo dobili. Ja mislim da Slot vec povraca na pripremi ove utakmice. Iskreno, ja se tu ne nadam nicemu dobrom.
Plus, mora se naglasiti, krenule su i ozljede, tako da je rotacija sve slabija. Ne ubrah kakve su vijesti za Jonesa, zna li se sta?
- JohnnyS
#88427 Re: Liverpool FC
Real ne može razvaliti Getafe, a kamoli Liverpool
-
MMM1977
#88428 Re: Liverpool FC
Nigdje dinamike, nigdje presinga, odbrana kao švicarski sir. I nekako je to funkcioniralo dok je Graven tu ali ne može sam. Prošle sezone si imao samo jednog igrača sa kurcoboljom u odbrani (Salah) dok su se Diaz, Jota, Nunez i ostali vraćali i branili. Sada imaš balerinu Wirtza, Gakpa koji misli da je Maradona, imaš Macu kome je neko sihire bacio, Van Dijka koji ne liči na sebe, Konatea kome puca kurac za ekipu jer ide, imaš Salaha koji ne zna predriblati nikog i često ti njegovi neuspjeli pokušaji završavaju kontrama protivnika, gola ne zna niko dati... Čemu se nadati?
Jedinu prolaznu ocjenu do sada imaju Hugo i Szoboslai. Ovo ostalo preskupa i precijenjena prdimahovina. Uključujući i ćelu
Jedinu prolaznu ocjenu do sada imaju Hugo i Szoboslai. Ovo ostalo preskupa i precijenjena prdimahovina. Uključujući i ćelu
-
MMM1977
- vaučer
- AmiĐa_Idriz
- vaučer
#88432 Re: Liverpool FC
Gledao sam ga detaljno sinoć i iako da, trči nazad i pokriva teren nominalno, vrlo, vrlo rijetko uopće ulazi u start na protivnika a još rijeđe išta dobije iz tog duela. Uglavnom trči uz protivnika nonšalantno na metar dva udaljenosti i kao vrši neki pasivni pritisak. Gotovo da nikad niti ne uspori napad, kamoli da ga zaustavi. Tako da svi ti njegovi kilometri u trčanju su umalo pa otpuno beskorisni.AmiĐa_Idriz wrote: ↑26/10/2025 14:01 Milion zamjerki mu možeš naći ali ovu baš i ne, pokriva veliki dio terena i objektivno prvi je iz navale na našoj polovici u fazi odbrane, pogotovo u kontra napadu protivnika.
- BHF_Manijak
#88433 Re: Liverpool FC
I onaj mit o povredama i super mega giga fiziotarapeutima, kondicionom, pada polahko u vodu.
Prosle sezone super, sada Boga mi vec u 3 mjeseca imas povreda kao cijele prosle sezone.
Bradley, 2x Frimpong, Jones, Alisson...
Gravena ne racunam, jer je povreda od duela. Svi nabrojani su stradali bez utucaja protivnika.
Super ovo ide. Ne zna se gdje su vise suplji. U odbrani ili vezi ili napadu.
I dalje vezni red ne postoji, jaz od po 20-25 metara izmedju linija, build up na kurac lici, pressing ne postoji i iako se radi ocajno izgleda, nista, ali doslovno nista ne ukazuje na neku sampionsku ekipu.
Protivnici ti ala Brentford rade jebeni pritisak tako da loptu moras u aut nabit na 20 metara od svog gola.
Ova ekipa je godinama obitavala na pressingu, trci, sad to ocajno izgleda.
Izgradnja napada je besmislena. Vezni red pogubljen u medjuprostoru. Igraci veze nemaju koja im je rola na terenu, sudaraju se, smetaju jedan drugom.
Slag na tortu je Slotova izjava da protivnici imaju odredjeni sistem igre protiv Liverpoola, za koji on nema trenutno odgovor. Sramota i za otkaza instant.
Nemas ti odgovora ljudino od februara!
Srecom imao je strasan prvi dio sezone i ogromnu prednost, inace bi sezona u fotofinis usla, toliko ocajno je igrao na proljece!
Prosle sezone super, sada Boga mi vec u 3 mjeseca imas povreda kao cijele prosle sezone.
Bradley, 2x Frimpong, Jones, Alisson...
Gravena ne racunam, jer je povreda od duela. Svi nabrojani su stradali bez utucaja protivnika.
Super ovo ide. Ne zna se gdje su vise suplji. U odbrani ili vezi ili napadu.
I dalje vezni red ne postoji, jaz od po 20-25 metara izmedju linija, build up na kurac lici, pressing ne postoji i iako se radi ocajno izgleda, nista, ali doslovno nista ne ukazuje na neku sampionsku ekipu.
Protivnici ti ala Brentford rade jebeni pritisak tako da loptu moras u aut nabit na 20 metara od svog gola.
Ova ekipa je godinama obitavala na pressingu, trci, sad to ocajno izgleda.
Izgradnja napada je besmislena. Vezni red pogubljen u medjuprostoru. Igraci veze nemaju koja im je rola na terenu, sudaraju se, smetaju jedan drugom.
Slag na tortu je Slotova izjava da protivnici imaju odredjeni sistem igre protiv Liverpoola, za koji on nema trenutno odgovor. Sramota i za otkaza instant.
Nemas ti odgovora ljudino od februara!
Srecom imao je strasan prvi dio sezone i ogromnu prednost, inace bi sezona u fotofinis usla, toliko ocajno je igrao na proljece!
- drug_profi
#88434 Re: Liverpool FC
Govor tijela nakon Salahovog gola je nazalost pokazivao da su odustali. Tek malo u sudijskoj se konsolidovali da napadnu.
Ne znam je li to popravljivo uopste, a ne za 10 dana.
Ne znam je li to popravljivo uopste, a ne za 10 dana.
- vaučer
#88435 Re: Liverpool FC
Problem je na drugoj strani terena.
- drug_profi
#88436 Re: Liverpool FC
Uglavnom, uprava će u januaru odlučivati o Slotu.
Dotle ima rok da vrati povjerenje.
Dotle ima rok da vrati povjerenje.
- BHF_Manijak
#88437 Re: Liverpool FC
Mislim da je njemu zadnji voz Villa i City, ionako ide reprezentativna, idealan momenat da se nesto uradi.
Ako Bod izvuce ili obje zijani - mislim da mu je noga taman da je Bill Shankly, a ne Slot.
Ako Bod izvuce ili obje zijani - mislim da mu je noga taman da je Bill Shankly, a ne Slot.
-
eki to
#88438 Re: Liverpool FC
Možda igrači jednostavno ne mirišu Slota i lagano ga jebu...
- drug_profi
- BHF_Manijak
#88440 Re: Liverpool FC
Ne vjerujem da je zbog toga, jedino moze zbog izjava biti, jer je nerijetko znao tesati na pressici sve redom. Mada nije drugacije bilo ni prosle sezone, pa su opet letili.
Ma milion je faktora, Boga pitaj sta je, samo ono sto svi vide - ne funkcionise nikako. Na terenu ne zna se gdje ko goni.
Ma milion je faktora, Boga pitaj sta je, samo ono sto svi vide - ne funkcionise nikako. Na terenu ne zna se gdje ko goni.
- ultima_palabra
#88441 Re: Liverpool FC
Ona kontra kad je Schade zabio, tacno vidis pred kraj da je Konate odustao od trcanja…
- BHF_Manijak
-
convict
#88443 Re: Liverpool FC
Idemo, matchday! Gdje je nestalo uzbudjenje?
- no_sekirli
#88444 Re: Liverpool FC
Pitanje je hoce li Slot izvesti djecu, odnosno B sastav, ili ce na ovoj tekmi probati preokrenuti trendove gubljenja tekmi?
- vaučer
#88445 Re: Liverpool FC
Mješani sastav ide sigurno.
-
convict
#88446 Re: Liverpool FC
Ma B tim kao i prosli put uz par iskusnih pa sta bude. Ovo svakako nikome nije bitno. Glavne igrace sacuvati od povreda i odmoriti za naredne 3 utakmice koje mogu biti mozda i presudne.
- vaučer
#88447 Re: Liverpool FC
C postava i D klupa.
Sve karte na Villu i naredni tjedan.
Sve karte na Villu i naredni tjedan.
- no_sekirli
#88448 Re: Liverpool FC
Slot odlucio ici linijom manjeg otpora, po meni kukavicki. Konta da je bolje da izgubi treci tim, nego prvi, samo dzabe mu je, Bozic nece docekati na klupi.
-
convict
#88449 Re: Liverpool FC
Ma prvi tim nije nikad ni bio opcija. Iduca sedmica je svakako haos, nevezano za trenutnu situaciju.
- no_sekirli
#88450 Re: Liverpool FC
Sjedenjem na klupi nikad nece doci u formu.