Ili da kupim stranded: alien dawn ili aven colony
Ili ipak borderlands legendary collection ili horizon forbiden west
Moderator: Benq
Odbija me samo sto nisam mogao hzd ponovo da predjem mada prvi put kad sam igrao bila mi je posle witchera 3 igra desetljeca
ferratilis wrote: ↑25/10/2025 10:34 Ovo je stvoreno za Chmolju. Ja je necu igrati jer me zanr ne zanima, ali posto je isti studio radio odlicni Grim Dawn, ne sumnjam da je solidna.
Kad stignes, to jest kako te zena pusti?Chmoljo wrote: ↑25/10/2025 11:52ferratilis wrote: ↑25/10/2025 10:34 Ovo je stvoreno za Chmolju. Ja je necu igrati jer me zanr ne zanima, ali posto je isti studio radio odlicni Grim Dawn, ne sumnjam da je solidna.
Na spisku je vec. Imam onaj spisak u excelu, a redovno odem na sajt fit djevojke, i tu bukmarkiram narodne verzije igara koje, hajd da kazem, vise volim probati nego igrati.
Ovo mi je negdje izmedju, uglavnom tu je u planu.
Igranje podrazumijeva kompletan prelazak, a ovo probavanje je uglavnom ovih simulatora i sandbox verzija gdej igram dok mi ne dojadi ili postane u potpunosti repetetivno.
A konkretno, Manor lords mi po opisu najvise odgovara, ali ne zelim igrati early access.
Chmoljo wrote: ↑25/10/2025 11:52ferratilis wrote: ↑25/10/2025 10:34 Ovo je stvoreno za Chmolju. Ja je necu igrati jer me zanr ne zanima, ali posto je isti studio radio odlicni Grim Dawn, ne sumnjam da je solidna.
Na spisku je vec. Imam onaj spisak u excelu, a redovno odem na sajt fit djevojke, i tu bukmarkiram narodne verzije igara koje, hajd da kazem, vise volim probati nego igrati.
Ovo mi je negdje izmedju, uglavnom tu je u planu.
Igranje podrazumijeva kompletan prelazak, a ovo probavanje je uglavnom ovih simulatora i sandbox verzija gdej igram dok mi ne dojadi ili postane u potpunosti repetetivno.
A konkretno, Manor lords mi po opisu najvise odgovara, ali ne zelim igrati early access.
izašao ima par godina. ekskluzivno na epic store
imam je na epicuAverus wrote: ↑26/10/2025 20:05 @Chmoljo
Evo je besplatna
https://store.steampowered.com/app/503560/911_Operator/

zato sto koriste glupog bota , tipicno ea sranjeBosnian Dragon1 wrote: ↑28/10/2025 16:22 Kakve gluposti radi EA, banuju ljude zbog chata, samo jedan od primjera, lik napiso nice objective play, dobio upozorenje...
Ovaj je jos dobro proso ima ljudi koji su trajno banovani....
![]()