Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TheMule wrote: ↑22/10/2025 22:25
Faco govori istinu o kriminalcima i korupciji u politici.
Nisam znao da se u BiH moze neko uhapsiti zbog psovanja. Mislio sam da je to sam manji prekrsaj (kazna), ali eto, kad govoris protiv Izetbegovica i Konakovica, moze.
Kao prvo lik ne govori istinu.
Kao drugo, mnogo toga što priča iz prvog lica uopšte nije ni vidio ni čuo lično, a kamoli doživio već prepričava tuđe priče.
Pogotovo iz rata.
Velkoski wrote: ↑23/10/2025 14:58
u kakvom vaktu živimo najbolje pokazuje i to koliko branitelja ima osoba poput Faćka
Ne zelim da ga branim za druge marifetluke, a ima oraha u dzepu iz proslosti sigurno. Psovanje mi se ne svidja, ali...
Vi morate odluciti kakvu drzavu hocete da imate, Srbiju/Kolumbiju/Mexico, ili Njemacku/Austriju/Ameriku. Ako necete braniti covjeka samo zato sto vam se ne svidja i vjerujete u ono sto vam tuzitelji kazu, onda mozda i zasluzujete da imate to sto imate? Ja se mogu ne slagati sa DAysleeperom u 99% stvari, ali ako ga vlast odluciti "skloniti" i meni je to sumljivo, onda cu nesto i reci protiv toga, a ne ko ovca vjerovati sta je Klix napiso.
A budimo iskreni, ima dosta stvari u kojima je u pravu, pa cak i da prepricava sta je cuo. Sta je sa Sky aplikacijom i Dinom? Kad je Americka DEA involvirana u to, onda tu nesto ima. Vrh IZ krade pare -dokazano. Slobodni mediji su ugrozeni, Fatmir Alispahic ne smije da izadje iz kuce, napadaju mu djecu, Facu hapse. Onom iz RS-a pale auto, tamo niko ne smije da pisne odavno, a Federacija je haman na istom nivou.
Meni smeta ocit pokusaj da se skloni jos jedan covjek koji prica protiv mafijasko-etnicke-vjerske alijanse.
Stanje u društvu, državi mi trebamo mijenjati, a ne Faćko i njemu slični. Njegov kanal bi u svakoj normalnoj državi davno bio blokiran.
Borba protiv svih negativni pojava u društvu kreću prvo od nas samih, a ne držeći svoje dupe zaštićeno i bodreći raznorazne Faćke po društvenim mrežama dok iznose istine i "ratuju" sa kriminalcima, svoje živote ugrožavajući, i očekivati da će se nešto promjeniti.
LSD wrote: ↑23/10/2025 17:30
Kada Faco kaze da je Ramo nesposbna seljacina, je li nesto slagao ?
Kada kaze da je Hadzibajric korupmirani politicar, jel laze nesto ?
Kad kaze da je Svarkic ratni profiter, jel i to laz?
Kad prica kako je NSBIH mafijasko leglo, kako je SFF pranje pare, kako nam je zdravstvo na nivou Mozambika ili kako je tuzilastvo potpuno korupirano - sta konkretno nije istina od navedenog ?
Pa sta onda serete na covjeka ?
Koliko ja vidim mnogima smetaju nezgodne istine koji covjek iznosi, al njegove psovke dok to radi su vam najbitnije
To vise govori o vama, nego o samom Faci.
Sve to mi znamo ali imamo pametnijeg posla nego se ofirat po društvenim mrežama.On i nema drugog posla.U stvari,nikad nije ni imao.Uvjek je bio sitni šaner.Eto,on mi oči otvorio kad je lajao na Švrakiće...
peca777 wrote: ↑23/10/2025 17:38
Ne mozes govoriti malo istinu, a malo ne ili okretati glavu.
Faconi je smecar koji nije relevantan da nam sada kaze da ce mrak a ne nesto vise.
Faconi se pretvorio u narodnog tribina, u glas nedazovoljnog naroda koji nema muda da sam kaze sta misli vec prati Facine pressice na drustvenim mrezama....a on sve to dobro unovcava, jer je dovljno lud da prica o stvarima o kojima ostali mishevi ne smiju ni zucnuti....plus ga neko snabdjeva informacijama, vjerovatno Avaz i Fahro da šiba u svojim pressicama po određenim osobama...smeta mnogima jer iznosi prljavi ves i nezgodne istine....pa ga prenese u neka doba, pa krene lupetati ko se s kim karao, ko je koga pa krene psovati majke i djecu ...i te socne psovke vama amaterima ostave najjaci utisak
Ja ne mogu da vjerujem da covjek preko 30 godina, namjenski sjedne, upali tik tok i slusa pomno doticnog.
I hajd sto ga slusa, nego vjeruje u to sto ovaj govori. Pa hajd sve i da govori istinu, al covjece kakav je mozak tih ljudi koji to rade. Znaci sjednes i slusas presudjenog kriminalca kako drugima govori da su kriminalci, ovakvi, onakvi.
Nevjerovatno.
Zasto? Cemu trpanje tih govana u mozak? Al hajd, nije da ce nas narod to vrijeme necijim kvalitetnijim ispuniti. Daj mu n1, crne hronike i facu i mirna bosna.
Last edited by Thorgerson on 23/10/2025 17:53, edited 1 time in total.
tokio25 wrote: ↑23/10/2025 17:51
faco je otprilike nesto kao panteri sto su bili
"bore" se za ono sto ljude tisti al u rukavicama uzmu sebi kajmak
I Faco i Panteri su direktna posljedica nerada pravosuđa, policije, tuzilastva i svi nadleznih organa za suzbijanje ovakvih pojava.
Pazi, on ovo radi vec godinama ! sigurno 5 godina dere po tik-toku najzece, youtube, ima uredno svoje pressice... i sad nakon sto se nasro po hiljadama ljudi, ovi ga krenuli hapsiti
Cirkus od drzave, koju i Facu ismijava.
Thorgerson wrote: ↑23/10/2025 17:51
Ja ne mogu da vjerujem da covjek preko 30 godina, namjenski sjedne, upali tik tok i slusa pomno doticnog.
I hajd sto ga slusa, nego vjeruje u to sto ovaj govori. Pa hajd sve i da govori istinu, al covjece kakav je mozak tih ljudi koji to rade. Znaci sjednes i slusas presudjenog kriminalca kako drugima govori da su kriminalci, ovakvi, onakvi.
Nevjerovatno.
Zasto? Cemu trpanje tih govana u mozak? Al hajd, nije da ce nas narod to vrijeme necijim kvalitetnijim ispuniti. Daj mu n1, crne hronike i facu i mirna bosna.
ja mogu,jer je ovdje 90% primitivaca,papaka i glupana koji nemaju sta pametnije raditi u zivotu nego slusati mahalske price i diskutovati o stvarima koje su nebitne za njihove zivote.to im je mainstream ,valjda da skrenu misli sa svojih problema... kredita...crvenog na racunima u banci... plutajucih zamajaca ...poderanih diskova i istrosenih plocica...zimskih guma...podloski dizni...neodgojene djece..... itd---itd....
Velkoski wrote: ↑23/10/2025 16:46
svaka druga je da jebe dijete nekome i zbog toga je popularan.
Od svih nezgodnih istina koje Faco istrese u svojim pressicama, ti zapamtis samo yebavanje majki i djece (sto jest odron).
To se zove selektivno pamcenje.
ne pada mi na pamet da gledam lika kojem je svaka druga 'jebem mu djecu' , a samo takvi njegovi klipovi se masovno dijele tako da nemam pojma šta priča, pa makar i tačno bilo
smrt tiktoku i seljačinama, a i kvazibhpolitičarima usput, eto toliko na ovu temu
Velkoski wrote: ↑23/10/2025 16:46
svaka druga je da jebe dijete nekome i zbog toga je popularan.
Od svih nezgodnih istina koje Faco istrese u svojim pressicama, ti zapamtis samo yebavanje majki i djece (sto jest odron).
To se zove selektivno pamcenje.
ne pada mi na pamet da gledam lika kojem je svaka druga 'jebem mu djecu' , a samo takvi njegovi klipovi se masovno dijele tako da nemam pojma šta priča, pa makar i tačno bilo
smrt tiktoku i seljačinama, a i kvazibhpolitičarima usput, eto toliko na ovu temu
On je najgledaniju tik-toker u gradu, raja ga masovno gleda i samim tim podrzava....sve to vise govori o tom narodu i ovom gradu, nego o samom Faci ....djece mi
Na teret mi se stavljaju krivična djela psihičko nasilje putem informaciono-komunikacijske tehnologije i ugrožavanje sigurnosti.
Tek će sad tužilaštvo da razmatra podizanje optužnice.
A ako je podignu, onda je do suda da li će potvrdi optužnicu.
Tek tada može doći do sudjenja ili nagodbe.
Jbt nisam pravnik Al ovo su banalne stvari koje svi trebaju znati.
Krivičnu prijavu svaka budala može podnijeti. Vrlo malo dodje tih prijava završi na sudjenju.
Chloe wrote: ↑23/10/2025 10:35
Mnogima je dovoljno što Rabija nosi hidžab, i vodi podcast na Stavu, da je i ovdje počastite uvredama i ismijavate,
pa me ne iznenađuje braniteljski stav prema Faćki.
A mnogima je dovoljno sto nosi hidzab da je brane
Ovo mi djeluje kao pokusaj da se napravi neka skandal tema na silu, gdje bi SDA profitirala, samo slabo im ide
baxus wrote: ↑23/10/2025 18:09
Ja ne znam o kakvoj kleveti vi pričate.
Na teret mi se stavljaju krivična djela psihičko nasilje putem informaciono-komunikacijske tehnologije i ugrožavanje sigurnosti.
Tek će sad tužilaštvo da razmatra podizanje optužnice.
A ako je podignu, onda je do suda da li će potvrdi optužnicu.
Tek tada može doći do sudjenja ili nagodbe.
Jbt nisam pravnik Al ovo su banalne stvari koje svi trebaju znati.
Krivičnu prijavu svaka budala može podnijeti. Vrlo malo dodje tih prijava završi na sudjenju.
Sta je lik uopste rekao? Jel ona javna licnost, zar ne postoji sloboda govora?
Ne znam licno je li psovanje podloszno kazni, mislim da je on vec na slobodi, samo izjavu dao.
A sto se tice novinara i sudstva, sve najgore o njima. Vecih govana od njih nema, oni i drze mafiju na vlasti, oni su onaj alat koji stiti doticne i imaju moc da ih zastite.
tokio25 wrote: ↑23/10/2025 18:09
meni je posebno gadno sto ga citira svaki drugi muskarac sa ljubi te facko
Jel stvarno mislis da bi se Faco bavio ovim da nema onoliko fanova i pratitelja njegovog lika i djela budi realan covjek, ljubi te facko
ma naravno da se bavi kad ima korist
pa je li bio clanak kad su on onda onaj neki iz krajine i jos neko
kao neko takmicenje a ovi sto gledaju im poslali oko 60 ili 80 ne sjecam se tacno hiljada maraka
black wrote: ↑23/10/2025 18:16
meni je uvijek interesantno koliko se odrasli (?) ljudi dive raznim dijabolama i od njih prave razne 'legende' zestoki momci sarajevskog asfalta
to je posebna dijagnoza
valjda oni nisu smjeli to raditi i sl pa se dive