Postavljanje klipova od jutra do sutra......i sta na kraju?kravamuzara wrote: ↑22/10/2025 15:31konektovan wrote: ↑22/10/2025 15:25 Koliko ljudi dobrih auta propuste citajuci forumske upise, bude mi ih zao majke mi,...ne valja ovo, ne valja ono..prica se na nekom forumu, culo se...![]()
A nekima dzaba i nacrtati![]()
Ako je auto ispravno, kupis, vozis, odrzavas onako kako proizvodjac kaze...novo, polovno...svejedno,...ako se sta pokvari, popravis i vozis. Ljudi naprave nauku od kupovine auta. Ako ne znas oko toga, imas majstora, platis mu da pregleda auto..u detalje, i zdravo.
Ja sam 2009 otisao s burazom u Krasevo, u auto kucu M&M, da kupim citroena. On se bolje razumije oko mehanike, pa se on bavio tim...pregledali, provozali...opticki auto imao nekih ostecenja iako samo 3 godine star u tom momentu. Kilometraza na satu 109 kk, ali vidjelo se po nekim detaljima da je auto i vise preslo od toga. Medjutim, u tom momentu, meni se taj auto svidio, dobio neki popust..cijena odgovarala, i pazario, i navozao se istog i jos uvijek vozim..Puno se ljudi brinu oko materijalne stvari, koja se moze popraviti.
Nema auta koje moze proci na ovom forumu kao preporuka, nije moglo ni prije 15 godina, a kamoli sad.