Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Armin2013
#88276 Re: Liverpool FC
Svaki djelić tima je bitan, džaba i dobra odbrana ako nema ko dati gol, a da je veoma bitna to stoji.
Mene više nervira što se vezni red i napad ne mogu uigrat, i ono beskonačno dodavanje u zadnjoj liniji.
Nema želje na terenu, nema presinga, kada se brane stoje daleko od protivničkog igrača, kada jedan ispadne u odbrani niko to ne krpi, nema igre.
Nije problem što se izgubi ali nema igra to je problem, patnja ih gledat
Mene više nervira što se vezni red i napad ne mogu uigrat, i ono beskonačno dodavanje u zadnjoj liniji.
Nema želje na terenu, nema presinga, kada se brane stoje daleko od protivničkog igrača, kada jedan ispadne u odbrani niko to ne krpi, nema igre.
Nije problem što se izgubi ali nema igra to je problem, patnja ih gledat
- Gandalf
#88277 Re: Liverpool FC
Slot je neznalica, sa ovom ekipom imati ovakvu igru i 4 vezana poraza je za momentalni otkaz. Naravno to se neće još neko vrijeme dogoditi, ali će se dogoditi, čim prije to bolje. Brendan je za ovog lika velikan a o Brendanu ne mislim ništa dobro. Ekipa je top, bolje od ovog igrački teško da može, nedostaje samo jedan kvalitetan CB i pravi veznak. Na ljeto ćemo morati tražiti dvojicu u odbrani i jednog na sredini.
Velika je greška bila dovođenje njemačke ublehe wica ups wirtza. To je veznjak manje u timu, što ćemo morati na ljeto rješavati. Moẓ̌da ga Bayern htjedne kupiti za neku siću, mi smo njima izašli u susret sa Gravenom. Ako ništa wirtzov transfer biće malo jeftiniji, jer lik neće ispuniti niti jedan bonus, agent 007, ili je sada već sada 0011.
Druga velika greška je bilo dovođenje Isaka, momak ima mentaltet jude iskariotskog, a mi smo ga doveli na izrazito ružan način, netipično liverpoolski već moderno hoštaplerski. Karma nas već lupa k....... po čelu, nije bahaćenje sa parama za svakog, ne ide to nama. Liverpool je od dobrih igrača pravio zvijezde i to je oproban recept, kupovati zvijezde na pompezan i bahat način jednostavno nije naš đir. I zato ćemo da najebemo gospodo forumaši ove sezone.
Biće ovo duga i teška sezona.
Velika je greška bila dovođenje njemačke ublehe wica ups wirtza. To je veznjak manje u timu, što ćemo morati na ljeto rješavati. Moẓ̌da ga Bayern htjedne kupiti za neku siću, mi smo njima izašli u susret sa Gravenom. Ako ništa wirtzov transfer biće malo jeftiniji, jer lik neće ispuniti niti jedan bonus, agent 007, ili je sada već sada 0011.
Druga velika greška je bilo dovođenje Isaka, momak ima mentaltet jude iskariotskog, a mi smo ga doveli na izrazito ružan način, netipično liverpoolski već moderno hoštaplerski. Karma nas već lupa k....... po čelu, nije bahaćenje sa parama za svakog, ne ide to nama. Liverpool je od dobrih igrača pravio zvijezde i to je oproban recept, kupovati zvijezde na pompezan i bahat način jednostavno nije naš đir. I zato ćemo da najebemo gospodo forumaši ove sezone.
Biće ovo duga i teška sezona.
- vaučer
#88278 Re: Liverpool FC
Ekipa je top.
Pet sekudni kasnije.
Najskuplji igrači su prevare i treba ih se riješiti.
Pet sekudni kasnije.
Najskuplji igrači su prevare i treba ih se riješiti.
- drug_profi
#88279 Re: Liverpool FC
Gledajte to na drugačiji način.
Sada ćemo se mnogo više radovati pobjedama (ako ih bude)
Sada ćemo se mnogo više radovati pobjedama (ako ih bude)
- Gandalf
#88280 Re: Liverpool FC
Ja sam protiv te dvije precijenjene bukve bio od početka, svi ste me poletili ušutkivati. A evo ti se odmah poletio na moj post nakačit. Znaš da ti dobro šta sam ja mislio ali bitno je biti forumski mudroser.
Ekipa jeste top uprkos njima dvojici. Ta dvojica su bili nepotrebni. Bilo je i drugih igrača ali klub se razbahatio. Izdajnik i baletan za 300 miliona, neka hvala što se mene tiče. Ali bilo se bitno kurčiti na Newcastleu, u stilu : "htjeli ste dovesti Ekitikea da igra sa Isakom, igraće oni obadvojica u Liverpoolu, buhahahaha, jesmo zajebani" . " Wirtza smo oteli Bayernu, jesmo jebenkovići postali ". Zato smo od prve sekunde nove sezone u konopcima, posrćemo i kaskamo, dok se uklope ove dvije ojebine od 300 miliona.
- no_sekirli
#88281 Re: Liverpool FC
Meni takodjer nije mirisao Isak, ni prije one sage sa bojkotom vlastitog tima koji tidaje platu.
Plus, sto je u danasnjem nogometu pojam devetke krkan koji se ima snage hrvati sa 2 jos veca krkana u obrani. Na stranu sto Isak ne dobija previse lopti, ali i ono sta je dobio, nije realizirao. Daj boze da pokaze bilo sta, prije nego se ozlijedi.
Sto se Florijana tice, ekipa vec dugo vremena trazi nekog kreativnog veznjaka, i shvacam da se uletjelo na hajp za njega, nije ga samo Liverpool htio dovesti. Sad vrijedi li 150 miliona? To je najveci znak pitanja, za sada nije donio nesto vriiedno spomena. Da je placen 30, nitko ga i ne bi spominjao u negativnom kontekstu, cak sta vise, ovaj zadnji pas za Chiesu bi bio dizan u nebesa. Ovako ispade samo meh.
Fali nam Slot, on je najvise podbacio ovu sezonu. On i njegovi suradnici.
Plus, sto je u danasnjem nogometu pojam devetke krkan koji se ima snage hrvati sa 2 jos veca krkana u obrani. Na stranu sto Isak ne dobija previse lopti, ali i ono sta je dobio, nije realizirao. Daj boze da pokaze bilo sta, prije nego se ozlijedi.
Sto se Florijana tice, ekipa vec dugo vremena trazi nekog kreativnog veznjaka, i shvacam da se uletjelo na hajp za njega, nije ga samo Liverpool htio dovesti. Sad vrijedi li 150 miliona? To je najveci znak pitanja, za sada nije donio nesto vriiedno spomena. Da je placen 30, nitko ga i ne bi spominjao u negativnom kontekstu, cak sta vise, ovaj zadnji pas za Chiesu bi bio dizan u nebesa. Ovako ispade samo meh.
Fali nam Slot, on je najvise podbacio ovu sezonu. On i njegovi suradnici.
- BHF_Manijak
#88282 Re: Liverpool FC
Igraci i njihove cijene budu obicno diktirani na osnovu njihovog backgrounda odnosno igara koje pruzaju.
Ono sto je Wirtz pokazivao u Leverkusenu je bolesno dobar nivo, a s obzirom da se ne radi o Premijer ligi BiH, nego ipak o Bundesligi, koja nije nivo Engleske, ali je top 5 liga Evropa, onda odatle i ta cijena.
Moras imati neke ulazne podatke da bi odredio cijenu. Kod Wirtza je to bio performans. I da, po onome sto smo vidjeli - to jeste ta cijena.
Sad sto on to odmah ne pruza u Liverpoolu je drugi par cipela. Da talenta i znanja ima - ima. Hoce li ga pokazati? Ostaje da se vidi.
Isak? Slicna prica + na to dodajte podatak da je pravih 9-ki u svijetu generalno jaaaako malo, odatle i ta cijena. Pa jedan Alvarez, rezervista u Cityu, otisao je jebo te za 70-80 miliona. O cemu pricamo?
Ono sto je Wirtz pokazivao u Leverkusenu je bolesno dobar nivo, a s obzirom da se ne radi o Premijer ligi BiH, nego ipak o Bundesligi, koja nije nivo Engleske, ali je top 5 liga Evropa, onda odatle i ta cijena.
Moras imati neke ulazne podatke da bi odredio cijenu. Kod Wirtza je to bio performans. I da, po onome sto smo vidjeli - to jeste ta cijena.
Sad sto on to odmah ne pruza u Liverpoolu je drugi par cipela. Da talenta i znanja ima - ima. Hoce li ga pokazati? Ostaje da se vidi.
Isak? Slicna prica + na to dodajte podatak da je pravih 9-ki u svijetu generalno jaaaako malo, odatle i ta cijena. Pa jedan Alvarez, rezervista u Cityu, otisao je jebo te za 70-80 miliona. O cemu pricamo?
- BHF_Manijak
#88283 Re: Liverpool FC
Gravenbercha nema na treningu. Jebo mu je majku onaj po zglobu.
Valjda nije sta ozbiljno. Bez njega veza jos tanja...
Inace ovo se sve vise spominje. Ima otkupnu.
- no_sekirli
#88284 Re: Liverpool FC
Ako se pocnemo cupat da na stomilujunase, kupujemo jos stomilijunasa, ne gine nam sudbina Jedinstva.BHF_Manijak wrote: ↑21/10/2025 17:50 Gravenbercha nema na treningu. Jebo mu je majku onaj po zglobu.
Steta za Gravena, odmah se vidjelo da ga je onaj majmun namjerno udario.
- sve_ovo_ja
#88285 Re: Liverpool FC
Moze Slot uzeti 5 titula zaredom, mogu svi igraci pricati da im je bolji 10x od Kloppa, ali dzaba za mene nikad nece u istu recenicu sa Kloppom. I ovo nema veze sa ovim porazima, imao je i Klopp poraze, krize, imao je tonu fula i losih poteza, ali onaj karakter, energiju i odnos sa citavim klubom od navijaca do cistacice ne moze 20 Slotova da zamijeni.
- drug_profi
#88286 Re: Liverpool FC
Pa kad nemaš Salaha faktički...BHF_Manijak wrote: ↑21/10/2025 17:50 Gravenbercha nema na treningu. Jebo mu je majku onaj po zglobu.
Mada bih ja Chiesu tu isprobavao.
- Capajebo
#88287 Re: Liverpool FC
Ma dajte ba ljudi, sta vam je.
Dosao i u prvoj sezoni uzeo titulu... nemojte da se zajebavamo
Glupa prica, al apsolutno i totalno podrska Slotu. Uvijek dodje kriza, samo polahko
Dosao i u prvoj sezoni uzeo titulu... nemojte da se zajebavamo
Glupa prica, al apsolutno i totalno podrska Slotu. Uvijek dodje kriza, samo polahko
-
Armin2013
#88288 Re: Liverpool FC
Meni se sviđa Klopov fudbal, jest da satra igračesve_ovo_ja wrote: ↑21/10/2025 20:50 Moze Slot uzeti 5 titula zaredom, mogu svi igraci pricati da im je bolji 10x od Kloppa, ali dzaba za mene nikad nece u istu recenicu sa Kloppom. I ovo nema veze sa ovim porazima, imao je i Klopp poraze, krize, imao je tonu fula i losih poteza, ali onaj karakter, energiju i odnos sa citavim klubom od navijaca do cistacice ne moze 20 Slotova da zamijeni.
I sam Klop ima tu neku energiju pored linije koju prenosi na igrače.
Bilo je trenutaka kada me i on nervirao
A što se tiče Slota, nešto se desilo timu, ne znam šta, nije ovo do novih igrača, nadam se da će se dohavizat uskoro
- sve_ovo_ja
#88289 Re: Liverpool FC
Jbg oba beka novi igraci, 3 naprijed isto novi i sa velikim ocekivanjina obzirom na cijenu, a jos se nisu uvezali. Diaz/Jota/Nunez nisu vise tu, obrni okreni sva 3 su imali svoje momente i strasan impact.Armin2013 wrote: ↑22/10/2025 07:28Meni se sviđa Klopov fudbal, jest da satra igračesve_ovo_ja wrote: ↑21/10/2025 20:50 Moze Slot uzeti 5 titula zaredom, mogu svi igraci pricati da im je bolji 10x od Kloppa, ali dzaba za mene nikad nece u istu recenicu sa Kloppom. I ovo nema veze sa ovim porazima, imao je i Klopp poraze, krize, imao je tonu fula i losih poteza, ali onaj karakter, energiju i odnos sa citavim klubom od navijaca do cistacice ne moze 20 Slotova da zamijeni.ali je cijelu utakmicu jurnjava.
I sam Klop ima tu neku energiju pored linije koju prenosi na igrače.
Bilo je trenutaka kada me i on nervirao![]()
A što se tiče Slota, nešto se desilo timu, ne znam šta, nije ovo do novih igrača, nadam se da će se dohavizat uskoro
- King_Kenny
#88291 Re: Liverpool FC
Gledamo; samo s mnoooogo manje očekivanja. 
- Capajebo
#88293 Re: Liverpool FC
Isak/Ekitike desno. Haj vidjet ćemo 
- no_sekirli
#88295 Re: Liverpool FC
Ma svaka cast Slotu, treba se nesto mijenjati.
Btw.gledam sastav na Flashscore, i tamo negdje Bajcetic. Harmstring. Je li se meni samo cini, ili je on u outu samo dok je kod nas, a na posudbama igra?
Btw.gledam sastav na Flashscore, i tamo negdje Bajcetic. Harmstring. Je li se meni samo cini, ili je on u outu samo dok je kod nas, a na posudbama igra?
- BHF_Manijak
#88296 Re: Liverpool FC
Stare mi ja da sam Chiesa, pljun'o bih ga i posl'o u picku lijepe materine bezobrazne.
Jebo mu Gakpo sve retardirano u picku.
-
MMM1977
#88297 Re: Liverpool FC
BašBHF_Manijak wrote: ↑22/10/2025 20:59 Stare mi ja da sam Chiesa, pljun'o bih ga i posl'o u picku lijepe materine bezobrazne.
- BHF_Manijak
#88300 Re: Liverpool FC
Covjek koji u 3-4 godine nije imao 3 povrede, u Liverpoolu 2x loza u 3 mjeseca.