Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑21/10/2025 21:38
Šta će Španci, kad su oni znali igrati košarke.
Ispade Damjanović najveći problem
Svaka čast momcima. Velika pobjeda.
Pa ja ne znam ali meni je izgledalo zaista kao da neki igraci opstruiraju igru kod Ace. Veceras kao da su preporodjeni. Vidjet cemo protiv Olimpije da li je to bilo samo jedno vece cuda ili je procepilo
hrasno38 wrote: ↑21/10/2025 21:48
Svaka cast ja licno nisam mislio da ih mozemo dobiti nakon onakvih partija u 4 zadnje utakmice
Bilo je jasno da smo dobri od pocetka sezone, samo da nesto nije islo s Acom nazalost. Sto se tice individualnog kvaliteta, mi smo beton
Pa nismo bas beton ali ima dobrih individualaca. Centra nam je ozbiljna boljka jer kad dobiju ispod kosa loptu Salic, Halilovic i Young ne znaju sta da rade sa njom i Kovacevic je tu najjaci i zato mi je i dalje nejasno zasto nije igrao
hrasno38 wrote: ↑21/10/2025 22:05
Pa nismo bas beton ali ima dobrih individualaca. Centra nam je ozbiljna boljka jer kad dobiju ispod kosa loptu Salic, Halilovic i Young ne znaju sta da rade sa njom i Kovacevic je tu najjaci i zato mi je i dalje nejasno zasto nije igrao
Pa losi smo na poziciji centra jer imamo samo jednog centra. Halilovic i Young su krilni centri, i to veoma dobri. Ostatak ekipe ja fakat nemam zamjerki iskreno. Svi su dobri, Audige pogotovo. Najbolji nas igrac za sada
Nevjerovatno, pobjeda kada je nisam ni 1 % ocekivao i to protiv ekipe koja je 4. u ACB ligi.
Ovo je izgleda jak signal da je Aco kocio ekipu.
West i Djoko odlicni, odbrana dobra, dok su Persons i Young razocaravajuci. Takodje Halilovic je prodao dosta lopti.
Zaista cudno da Kovacevic nije igrao ali pretpostavljam da je mozda neka povreda....
Cestitke Pasalicu na odlicnom vodjenju ekipe i trazenju time-outa u pravo vrijeme.
Skok igra je bila veoma losa, jedan visoki centar kao pojacanje bi nam sad dosao kao budali samar, jer u Halilovica nesto nemam pouzdanja, dok Salic ne moze igrati cijlu tekmu. Ustvari Hslilovic i Young su krilni centri, znaci spadosmo na samo jednom centru.
Daj Dubravko uzimaj tog Omica!
Last edited by giovanni008 on 21/10/2025 22:15, edited 1 time in total.
giovanni008 wrote: ↑21/10/2025 22:12
Nevjerovatno, pobjeda kada je nisam ni 1 % ocekivao i to protiv ekipe koja je 4. u ACB ligi.
Ovo je izgleda jak signal da je Aco kocio ekipu.
West i Djoko odlicni, odbrana dobra, dok su Persons i Young razocaravajuci. Takodje Halilovic je prodao dosta lopti.
Zaista cudno da Kovacevic nije igrao ali pretpostavljam da je mozda neka povreda....
Cestitke Pasalicu na odlicnom vodjenju ekipe i trazenju time-outa u pravo vrijeme.
Skok igra je bila veoma losa, jedan visoki centar kao pojacanje bi nam sad dosao kao budali samar, jer u Halilovica nesto nemam pouzdanja, dok Salic ne moze igrati cijlu tekmu. Ustvari Hslilovic i Young su krilni centri, znaci spadosmo na samo jednom centru.
hrasno38 wrote: ↑21/10/2025 21:47
Pa ja ne znam ali meni je izgledalo zaista kao da neki igraci opstruiraju igru kod Ace. Veceras kao da su preporodjeni. Vidjet cemo protiv Olimpije da li je to bilo samo jedno vece cuda ili je procepilo
Pa moguće, nije isključeno. Možda nisu namjerno, nego jednostavno nije išlo sa njim.
Aco je dobar čovjek ali nije za ovog nivoa i to je bilo jasno. Ništa loše, samo falio mu je finiš kojeg nikako nije mogao da ubode.
Pašalićev je noćas to dobro posložio, pogodio formulu i imamo ovo što imamo. Samo ovako nastavili i ako sve bude kako treba, ukloniti prefiks privremeni ispred trener.
hrasno38 wrote: ↑21/10/2025 21:47
Pa moguće, nije isključeno. Možda nisu namjerno, nego jednostavno nije išlo sa njim.
Ja znam sigurno da su Acini treninzi vrlo vrlo losi i takve su bile citave pripreme mada nismo imali komletnu ekipu na pripremama pa je tesko dati nekakav tacan odgovor. Ali ako se sjetis prosle sezone i onih utakmica na kojima smo znali promasivati po 20 cistih zicera sve ti se kaze. Ove ekipa je puno jaca od proslogodisnje mada bi ja bez ikakvog razmisljanja ostavio Vrapca i Lukea. Imali su raspolozive Gegica, Lazica, Penavu, Manjgafica, Robersona i Omica. Persons je cista fula a meni se cini i Joesar a pogotovo Delalic. Bolje je bilo da su ostavili Vrapca a pustili Delalica. Audige je dobar izbor, West je stagnirao i odjednom poludio a on moze to smo se uvjerili kad hoce, Halilovic i Atic nisu ni sa 50% gasa igrali kod Ace sto se takodje moglo vidjeti veceras a Young isto mislim da nije pojacanje ali dobro mozda i proigra. Omic bi nam legao ko budali samar a tek da smo doveli Robersona bili bi beton.
neraaaa wrote: ↑21/10/2025 22:24
Aco je dobar čovjek ali nije za ovog nivoa i to je bilo jasno. Ništa loše, samo falio mu je finiš kojeg nikako nije mogao da ubode.
Pašalićev je noćas to dobro posložio, pogodio formulu i imamo ovo što imamo. Samo ovako nastavili i ako sve bude kako treba, ukloniti prefiks privremeni ispred trener.
Ma Aco je ljudina za 10 uvijek je bio pravi bosnas ali jebi ga jednostavno nije nivo trenera za ovakvu kosarku kao sto nije ni Pasalic mada je veceras dobro vodio ekipu
Inace sljedeca tekma vec u subotu u 19:30 u Zetri protiv jake Cedevita Olimpije koja je u zadnjih 7 tekmi pobjedila 6.
Zadnje dvije tekme pobjedili kuci Aris 80:59 i Zadar 97:72.
Bice jako teska tekma.