Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Messier wrote: ↑21/10/2025 19:29
Nema nas 700 cca u Zetri
Ima li karata kupiti ispred Zetre?
Bilo more karata..
Ja naletio s Ciglana, zelim da imam kartu s tekme, nisam htio entrio.
Nije ispred Zetre, u ulazu onom prvom prema jugoistoku Koseva, u samoj Zetri
Prva cetvrtina Bosne mozda i najbolja u ovoj sezoni. Medjutim pali su kad je izasao West. Meni se cini da je ovo veceras totalno drugi pristup sto bi MOZDA moglo da potvrdi ono sto sam govorio da je bilo opstrukcija od pojedinih igraca. Ali dobro tek je pocetak....
I ova utakmica pokazuje da smo izuzetno tanki na centarskim pozicijama pogotovo kad igra Salic a nije puno bolje ni kad je tu Young. Ne razumijem zasto Kovacevic ne igra. OK je ovo ali prebrzo smo izgubili +8 isa +18 pali na +10. Murcia ce se sigurno probuditi a morat ce i suterski Audige. Mi smo odlicni sa postotkom za tri poena ali samo sa 6 pokusaja i od toga smo pogodili tri. Takodje imamo samo 13 skokova. Dobra je stvar sto smo igrali pametno u vecini poluvremena bez jurcanja. Persons je isto tako igrac od kojeg nema nikakve koristi dakle pod hitno jedan play i jedna centar. Ovdje bi im Omic napravio masakr pod kosem.
Svaka cast za ovo veceras, odlicna odigrana utakmica odnatrane vecine igraca, Atic brutalan. Kako god okrenes falit ce ovdje jedan ozbiljan centar, i bit ce dosta utakmica ovako toplo hladno , jer kvaliteta ima ali ne i dovoljno sirine i naravno upitan trener
To je ta utakmica koja može preokrenuti sezonu.... Dobra igra, zaslužen rezultat...
S druge strane, ne pamtim da sam gledao ekipu koja na jednoj utakmici napravi toliko koraka, nošenih i duplih lopti kao ovi Španci...
Pozdrav za @hrasno38, frajera koji živi u ekstremima, pa je tako posljedne dvije stranice teme proveo plakajuči što nas Pašalić vodi i što ćemo propasti kao kauč
Ali kao i svaka mlada ekipa koja tek počinje, igra će biti puna uspona i padova. Pa tako ove momke, trenera, kompletnu strukturu i upravu treba podržati da u sistemu potpune apatije naprave najbolje što mogu. Prve sezone su uvijek najteže, ali će KK Bosna vremenom vratiti se među respektabilne ekipe europske košarke. Večeras je to bilo super!
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑21/10/2025 21:18
ajd sto vrijeđa i sto ce biti vjerovatno upozoren nego i ne bas da je pismen
A ti dosao da podjebajes po obicaju.
Ja stavrno ne razumijem tipa. Ovdje bez ikakvih problema komentarisemo, razgovaramo, polemisemo a da niko nikoga ne podcjenjuje i onda dodje i zasere temu.