Jel to nije ?
Pa sta mislis koliko bi sad placala Yamala, Fermima, Cubarsia itd...da ih zeli kupovati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pa i je jbt, strasan je sav taj barsin sklop, ono,2050te ce barca imati svoju skolu sa klincima rodjenim 2034te.g
Nema to veze.
ma ne, barsa kupuje jeftine igrace iz mursije i las palmasaLSD wrote: ↑02/10/2025 03:46Nema to veze.
Nego se divite PSG, kao biva ne trose visepobjeda fudbala
al u qrcu...pobjeda massnog placenih igraca....pobjeda fudbala je kad sa svojom skolom uzimas titule.
Trose ponajvise na svijetu, samo ne dovode vise najpoznatija imena poput Messija ili Neymara. Teski raspinici.
Mislim, bila je i Barca rasipnik prije 6,7 godina, al vise nije silom prilika![]()
Masija ti supljak, ha
kolko je messi, koji je u principu bio onaj koji je i bio faktor koji je zakacio titule kostao barsu?LSD wrote: ↑02/10/2025 03:46Nema to veze.
Nego se divite PSG, kao biva ne trose visepobjeda fudbala
al u qrcu...pobjeda masno placenih igraca....pobjeda fudbala je kad sa svojom skolom uzimas titule.
Trose ponajvise na svijetu, samo ne dovode vise najpoznatija imena poput Messija ili Neymara. Teski rasipnici.
Mislim, bila je i Barca rasipnik prije 6,7 godina, al vise nije silom prilika![]()
da, dobar si
Na moju žalost ako Liverpool nastavi sa ovakvim igrama teško i polufinale.
Pogurale vas sudije, vide da bi vas ovi mogli stici, pa brze bolje crveni
Karikaturist wrote: ↑21/10/2025 20:55 Sta gledat sad, mogu li Topnici i Jorgandzije iznenaditi pa odigrati ljepoticu veceri![]()
Nisam siguran da si u pravu.plain vanilla wrote: ↑21/10/2025 20:41Pogurale vas sudije, vide da bi vas ovi mogli stici, pa brze bolje crveni![]()
Dobro je pocelo, sad je vec mrtvo.JohnnyS wrote: ↑21/10/2025 21:18Karikaturist wrote: ↑21/10/2025 20:55 Sta gledat sad, mogu li Topnici i Jorgandzije iznenaditi pa odigrati ljepoticu veceri![]()
Vrlo sam skeptičan![]()