Jel ti razumiješ kada ti netko nešto napiše do kraja, ili tumačiš to po svome?Zehran82 wrote: ↑18/10/2025 10:23teodati wrote: ↑17/10/2025 19:41Opet pokazuješ da blage veze o Bibliji nemaš, nisu to tri osobe, nego tri različite Sile, jedna oduvijek postoji i nije osobno biće (Otac), a druge dvije su nastale, jedna od njih je prva nastala i osobno je biće, i to jedno (Sin), a druga je nastala poslije te prve, i također se radi o osobnom biću, ne jednom, nego o mnoštvu bića, mirijada bića u svemiru i izvan njega (Duh Sveti).
Jel kontaš o čemu pričam?
Jahve iz Biblije su Sin i Duh Sveti, jedini pravi Bog koji postoji u našem svijetu:
Izaija 45,18 Da, ovako govori Jahve, nebesa Stvoritelj - on je Bog - koji je oblikovao i sazdao zemlju, koji ju je učvrstio i nije je stvorio pustu, već ju je uobličio za obitavanje: "Ja sam Jahve i nema drugoga.
Izaija 45,19 Nisam govorio u tajnosti, u zakutku mračne zemlje. Nisam rekao potomstvu Jakovljevu: `Tražite me u pustoši.` Ja, Jahve, govorim pravo i naviještam čestito.
Izaija 45,20 "Saberite se i dođite, pristupite zajedno, svi preživjeli od naroda! Neznalice puke oni su što nose kip izrađen od drveta i mole boga koji ih spasit` ne može.
Izaija 45,21 Objavite, iznesite svoje dokaze, svjetujte se zajedno: tko je to od davnine navijestio i od tada prorekao? Nisam li ja, Jahve? Nema drugoga boga do mene; Boga pravednog i Spasitelja osim mene nema.
Izaija 45,22 Obratite se k meni da se spasite, svi krajevi zemlje, jer ja sam Bog i nema drugoga!
Ako ne razumiješ ima vremena, da konačno upoznaš jedino pravog Boga koji postoji u našem prostor-vremenu, e da.
nema te osobe na svijetu koja ovo razumijeAko ne razumiješ ima vremena,
1+1+1=1
![]()
Jesam ti rekao da to nisu tri osobe nego tri različite sile, što ti tu onda nije jasno?
Dakle nisu tri osobe jedna, nego su to tri različite sile, pa je onda rezultat tri a ne jedan, dogma o Trojstvu, o tri osobe je sasvim kriva, to ne piše u Bibliji, ali kako bi ti to mogao znati, kada Bibliju nisi ni pročitao, a kamoli proučio, pa samo ponavljaš za drugima kao papagaj što oni tvrde, počni razmišljati svojom glavom, i okani se dogmi koje su ljudi izmislili, kratko i jasno.
Pogledaj sebe, tko te napravio, jel?
Bog, otac i majka, je tako?
Jel to jedan Bog?
Jeste! Ali da bilo čega nema od tog trojstva, tebe ne bi bilo.
Dakle su tri različite sile u pitanju, ali jedan Bog, sve jasno, ali kako kome, e da!