Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mk ultra wrote: ↑06/03/2025 10:55
koja je finta sa ovim OSRAM d1s xenon?
cijena varira od 50 do 150KM po komadu
Original ispod 90-100 teško da ćeš naći, ali kod osrama uvijek možeš skontati je li kopija ili original, skineš poklopac i ispod imaš brojeve (još nisam vidio kopiju da ima išta slično),i serijski broj se mora poklopiti sa onim na naljepnici.
mk ultra wrote: ↑06/03/2025 10:55
koja je finta sa ovim OSRAM d1s xenon?
cijena varira od 50 do 150KM po komadu
Original ispod 90-100 teško da ćeš naći, ali kod osrama uvijek možeš skontati je li kopija ili original, skineš poklopac i ispod imaš brojeve (još nisam vidio kopiju da ima išta slično),i serijski broj se mora poklopiti sa onim na naljepnici.
Ljudi trebam pomoc. Imam Passat 5 plus iz 2002 godine i kontam ubaciti LED sijalice u auto za poziciju i H7 sijalicu LED..e sada kako da pravilno izaberem poziciju za svoje auto. Nasao sam ove malo kvalitetnije Philips da li odgovaraju i koje da kupim za poziciju:
Za Led H7 obicno standardno grlo..zapeo sam za ovaj HR brend koji svi hvale i daju 2 godine garancije Erfolg..sada ne znam koristi li ko od vas..Bitno mi da sto duze traju da se ne kvare i ne izbacuju gresku na tabli a da pri tome nocu fino vidim..
arminicos wrote: ↑14/07/2025 16:03
Ljudi trebam pomoc. Imam Passat 5 plus iz 2002 godine i kontam ubaciti LED sijalice u auto za poziciju i H7 sijalicu LED..e sada kako da pravilno izaberem poziciju za svoje auto. Nasao sam ove malo kvalitetnije Philips da li odgovaraju i koje da kupim za poziciju:
Za Led H7 obicno standardno grlo..zapeo sam za ovaj HR brend koji svi hvale i daju 2 godine garancije Erfolg..sada ne znam koristi li ko od vas..Bitno mi da sto duze traju da se ne kvare i ne izbacuju gresku na tabli a da pri tome nocu fino vidim..
Pa Pozicija je, Đe će smetati drugim u saobraćaju.
Elem, ja sam sebi naručio ovako 10 komada, 8 ne znam više sa ebaya, najjeftinije šta je bilo. Evo za 2 godine je jedna crkla. Ovim tempom će te sijalice nadživjeti auto.
Tako da ja ne bi davao tu neke pare, a možda je mene potrefilo da ne crkava I ne treperi ne znam.
Drug mi za golfa 6 gleda Led da ubaci pa smo vidjeli da ovdje ima svega valjaju li ista ove led sijalice najvise ga zanima h15 i h7 https://olx.ba/artikal/70680978
Bordomen wrote: ↑18/10/2025 21:04
Drug mi za golfa 6 gleda Led da ubaci pa smo vidjeli da ovdje ima svega valjaju li ista ove led sijalice najvise ga zanima h15 i h7 https://olx.ba/artikal/70680978
Nema ni halogenke da valja za 15km, a ne LED. Mora LED sijalica biti bas bas dobra (uglavnom Osram ili Philips) da bude 'podnosljiva' u faru koji nije predvidjen za nju.
Sviranje onoj stvari i bacanje para sa tim jeftinim kineskim sijalicama, potencijalni zaslepljivaci i problemi na cesti. Kinezi pretjeraju sa fluksom, far ne moze da se izbori sa tim, kvalitetniji proizvodjaci nemaju svjetlosni fluks veci od halogenke. Pa Philips sa najboljim Lumileds ZES chipovima daleko od idealnog, koje su po 100+ eura.