Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dok nije ovo poćelo.
Evo javljam se da produžim ugovor na 24 mjeseca.
Ubacite mi neki popust i dogovoriti ćemo se.
@Telemach a mene preskačete lagano?
Zdravo @tap3ah75,
Hvala što nas aktivno pratite putem naših kanala komunikacije i ukazujete nam povjerenje. Budući da je na Vašem ugovoru važeća ugovorna obaveza, Vaše obraćanje smo evidentirali te ćemo Vas vrlo rado kontaktirati blagovremeno i tada prezentirati ponude koje će biti dostupne za obnovu ugovora.
Puno sadašnjih korisnika bi se vezalo novim ugovorima ako bi im se ponudilo ono što se nudi novim korisnicima, ja prvi.
Shvaćam ja da smo svi na neki način već ranije imali neke druge benefite prilikom potpisivanja ugovora, ali opet nije ni mala stvar vezivati se ponovo na dvije godine.
Pod BHT će biti uzmi ili ostavi, bez pregovora ikakvih a alternative nigdje.
Gdje se sada mogu podesiti uređaji putem kojih se moze pristupati eon aplikaciji? Imam vec registrovanih 5 (maksimalan broj), a sada bih htio 2 od tih 5 ukinuti, te dodati nova 2. Na stranici je navedeno da ide sve preko mojtelemach portala, i tako je stvarno bilo ranije kada sam dodavao uređaje, medjutim sada sa novim interfaceom na mojtelemach aplikaciji ne mogu uopste vidjeti nista slicno onoj sekciji "Uredjaji" koja je prethodno postojala.
cable_stayed_bridge wrote: ↑18/10/2025 22:06
Gdje se sada mogu podesiti uređaji putem kojih se moze pristupati eon aplikaciji? Imam vec registrovanih 5 (maksimalan broj), a sada bih htio 2 od tih 5 ukinuti, te dodati nova 2. Na stranici je navedeno da ide sve preko mojtelemach portala, i tako je stvarno bilo ranije kada sam dodavao uređaje, medjutim sada sa novim interfaceom na mojtelemach aplikaciji ne mogu uopste vidjeti nista slicno onoj sekciji "Uredjaji" koja je prethodno postojala.
Na putanji: Tvoje usluge - televizija - EON aplikacija
cable_stayed_bridge wrote: ↑18/10/2025 22:06
Na putanji: Tvoje usluge - televizija - EON aplikacija
hipija wrote: ↑18/10/2025 12:43
Puno sadašnjih korisnika bi se vezalo novim ugovorima ako bi im se ponudilo ono što se nudi novim korisnicima, ja prvi.
Shvaćam ja da smo svi na neki način već ranije imali neke druge benefite prilikom potpisivanja ugovora, ali opet nije ni mala stvar vezivati se ponovo na dvije godine.
Pod BHT će biti uzmi ili ostavi, bez pregovora ikakvih a alternative nigdje.
Zdravo @hipija,
Telemach BH nastavlja s poslovanjem kao i do sada pružajući kvalitetne usluge i kontinuirano radeći na njihovom unapređenju. Buduća moguća promjena u vlasničkoj strukturi neće uticati na svakodnevno poslovanje, niti na prava i obaveze naših korisnika. Naš cilj ostaje isti, zadovoljstvo korisnika je i dalje naš glavni prioritet. Nastaviti ćemo ulagati u razvoj usluga, zaposlenih i servisa, kako bismo dodatno unaprijedili kvalitet i omogućili još bolje iskustvo za sve koji nam ukazuju povjerenje. Za naše lojalne i dugogodišnje korisnike uvijek pripremamo posebne ponude, prilagođene statusu ugovora i prepoznatim potrebama.
Rođak mi je dao da probam EON box (obojica smo
na Telemachu) jer on koristi smart tv aplikaciju (box mu bezze stoji). I ja sam taj box spojio na LAN, medutim EON TV ne radi (box i sve ostalo na njemu normalno radi, samo EON kanali ne).
Možda ne može bez COAX?
semsasuljakovic wrote: ↑19/10/2025 15:45
na Telemachu) jer on koristi smart tv aplikaciju (box mu bezze stoji). I ja sam taj box spojio na LAN, medutim EON TV ne radi (box i sve ostalo na njemu normalno radi, samo EON kanali ne).
Možda ne može bez COAX?
Live TV ne radi bez koaksijalnog kabla, ali ako vratiš unazad jednu sekundu onda će povlačiti stream s interneta.
semsasuljakovic wrote: ↑19/10/2025 15:45
Možda ne može bez COAX?
Live TV ne radi bez koaksijalnog kabla, ali ako vratiš unazad jednu sekundu onda će povlačiti stream s interneta.
Hvala, to je korisna informacija koju nisam probao.
Ovo je ko kad ti kolega pošalje email na poslu i kroz 60 sekundi te zove, ti se javiš da bi čuo s druge strane: Poslao sam ti email.
Rijetko iritantna stvar.
Zdravo @kormax,
Hvala na javljanju. Pružili smo Vam odgovor na dostavljeni upit, možete očekivati poziv za dalje postupanje.
Stojimo Vam na raspolaganju.