sumirprimus wrote: ↑17/10/2025 20:43
Didier wrote: ↑17/10/2025 20:42
sumirprimus wrote: ↑17/10/2025 20:40
Ne samo ti znas. Ne interesujes me
Vidi se da si odrastao u onoj vukojebini gdje je Vedad Pašić nekakva fora.
Zato si i očajan
Odrastao sam u Tuzli. Slusajte svi Tuzlaci a i vi iz ostalih kanotna, iskreno misljenje jednog prosjecnog sibicara
Eto te Ko Kljuja, nije cudo da ni u holandiji nisi uspio.
Nije bolan problem Tuzla, nego mentalitet Tuzle. Ima raje iz Zenice i Tuzle koji su skroz normalni, ali vama ostalima je zajedničko to da mrzite Sarajevo, da nas nazivate pogrdnim imenima i sl., zna se ko je to počeo, nismo sigurno mi, i to je krenulo još u ratu. Zato danas kad čujem riječ Sarajlijica, ide šaka u glavu, da mi je iz oka isp'o.
Šibicar nije mnogo drugačiji izraz, zna se na šta se misli. A tamo vam SDA u Kantonu vlada, i vi biste nekome nešto pričali, dok su vam moralne vertikale Vedad Pašić i ostala seljadija koja se naziva univerzitetskim profesorima.
Naravno da su normalna raja pobjegla u Sarajevo, ko će ostati u tom otrovu...
A kao što si i sam rekao, u inostranstvu si živio nula godina. Merima je barem pokušala, meni je fakat žao što se izlajala, pa sad mora poklopiti ušima.
A to ko je uspio ili ne, svima sam rekao, slobodno se možemo upoznati pa izmjeriti čiji je veći, ko je šta radio da uspije, i ko je danas gdje, kao u filmu Jagode u grlu. Dosad sam preko ove teme upoznao trojicu ljudi koji se uglavnom slažu sa mnom, dok se vi ostali krijete, kad god vam predložim da izmijenimo kontakte.