Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HD_2015 wrote: ↑14/10/2025 13:07
Najlakše bi Aldinu bilo da ima slogan: "5% jeftinije od ostalih".
Tipa, dođem mu kažem ima tih guma u unitradeu po toj cijeni, pa kod njega dobijemo 5% jeftinije.
Ne bi se morao maltretirati sa katalozima
Ili jednostavno ta cijena ali sa ukljucenom montazom.
Za tu cijenu ti moze samo premontirati prednje pozadi i obrnuto.
Evolution_IV wrote: ↑14/10/2025 15:01
pivu ces tesko dobit
Pa dobro ja volim pivu pa navedem.
Mada je moram smanjiti i pored vježbanja reda mi salo po stomaku.
Elem ne mora biti naravno, može kahva, kisela i kolač uz to.
Skromni su nam zahtjevi
hopi wrote: ↑14/10/2025 14:55
Ja bi da Aldin bude najjeftiniji po cijeni guma, ali zato džaba montaža i balansiranje.
I kahva, piva šta već gratis dok čekaš.
Dovoljno je da u zbiru gume+montaza bude koju marku jeftiniji od ovih "vecih"
Najbolje sto Makbel nudi je osiguranje guma, platis osiguranje za 4 gume po 10KM = 40 KM, a osigurana je samo jedna guma.
Bio sam prisutan kad gospodje koje tu rade objasnjavaju sta to njihovo osiguranje pokriva.
I ja sam ispao levat, osigurao gume. Zaboravio sam sta se o Makbelu pisalo prije 15 godina bas u vezi toga.
Meni fala Bogu nije trebalo, ali platis osiguranje za 4 gume, a osigurana samo jedna, suludo.
topcam wrote: ↑14/10/2025 18:43
Najbolje sto Makbel nudi je osiguranje guma, platis osiguranje za 4 gume po 10KM = 40 KM, a osigurana je samo jedna guma.
Bio sam prisutan kad gospodje koje tu rade objasnjavaju sta to njihovo osiguranje pokriva.
I ja sam ispao levat, osigurao gume. Zaboravio sam sta se o Makbelu pisalo prije 15 godina bas u vezi toga.
Meni fala Bogu nije trebalo, ali platis osiguranje za 4 gume, a osigurana samo jedna, suludo.
topcam wrote: ↑14/10/2025 18:43
supci, kakva ostecenja pokriva?
Slucajno bio prisutan. Sve se svodi na jedna guma, pa koja od osiguranih se prva probusi, sto je nonsens.
Bacanje para, mozda pokriva injekciju. Vise ne.
znaci, prdimahovina.
Ja sam prijatelja koji radi kao advokat u osiguravajucoj kuci pitao za osiguranje guma. Kaze prestali da nude jer je bilo malverzacija.
Na kraju dana bez Kaska nista
Tipa, dođem mu kažem ima tih guma u unitradeu po toj cijeni, pa kod njega dobijemo 5% jeftinije.