Zahiragić opet jaše

Styling

#8951 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Styling »

suspect_zero wrote: 29/08/2025 12:51
dembele wrote: 29/08/2025 09:49 Pazi ti jezičkih konstrukcija kod Seke "fer play borba"
Ja ba :oops: :lol: Sehka o postenoj igri :lol:
Da je bar znala tačno na Engleskom napisati. Ovako ni na Engleskom ni na Bosanskom :lol:
xoklix

#8952 Re: Zahiragić opet jaše

Post by xoklix »

tramvajtrojka wrote: 29/08/2025 11:16
doktor78 wrote: 29/08/2025 10:56
tramvajtrojka wrote: 29/08/2025 10:44
Sebija bas hoce sa sobom u grob da odvede SDA, otkako je ona preuzela stranku bas im dobro ide jednoobrvni Kerim i divovicka su kadar koji ulijeva povjerenje biraca na izborima :lol:
Jeko Kerim?
mladi tender beg, mlada sebijina nada kojoj je pola sjevera jebalo sve po spisku kad je doveo sebiju na utakmicu želje pred prosle opce izbore, malo tenderskih fora i fazona sa Kahrimanom dok je bio direktor Bhtelecoma, klasicni primjer uspjesnog SDA privrednika, IT rahman :mrgreen:
Kakav tender beg života ti ? Momak je unio više novca u državu nego čitava trojka zajedno. Da su njega kandidovali umjesto Bandića, Benjamina ne bi sjedila tu gdje sjedi.
HelaS

#8953 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HelaS »

xoklix wrote: 29/08/2025 22:20
tramvajtrojka wrote: 29/08/2025 11:16
doktor78 wrote: 29/08/2025 10:56
Jeko Kerim?
mladi tender beg, mlada sebijina nada kojoj je pola sjevera jebalo sve po spisku kad je doveo sebiju na utakmicu želje pred prosle opce izbore, malo tenderskih fora i fazona sa Kahrimanom dok je bio direktor Bhtelecoma, klasicni primjer uspjesnog SDA privrednika, IT rahman :mrgreen:
Kakav tender beg života ti ? Momak je unio više novca u državu nego čitava trojka zajedno. Da su njega kandidovali umjesto Bandića, Benjamina ne bi sjedila tu gdje sjedi.
Image
suspect_zero

#8954 Re: Zahiragić opet jaše

Post by suspect_zero »

tramvajtrojka wrote: 29/08/2025 22:05
suspect_zero wrote: 29/08/2025 21:19 Šta se to desilo u zadnje vrijeme pa Zahiragić više nije omiljeni glasnogovornik SDA?....drzno se protiv Sebije nešto ili ono sto se slik'o sa Faćom?
Image

Zahiraga i dia sa ovom stranicom su dobili od SDA metak u čelo, ovo sada sto sebija radi je samo sto je u kumu isto bilo da ti podršku i onda plivas sa ribama u jezeru, ima prije nekoliko stranica kad je bila afera medju sdaovcima ja sam objavio izjašnjenje SDA KS koje nije potpisano od strane dia nego su ga objavili Kerim i divovicka :mrgreen:

A tooo, popičkarali se izmedju sebe, da ne kažem počakijali :D

Ja vala nemam pojma ko je sada pa ovaj Kerim i Divovićka?
Novi neki sto im tabani vire iz Sebijinog šupka?
last mohicans

#8955 Re: Zahiragić opet jaše

Post by last mohicans »

suspect_zero wrote: 29/08/2025 23:01
suspect_zero wrote: 29/08/2025 21:19 Šta se to desilo u zadnje vrijeme pa Zahiragić više nije omiljeni glasnogovornik SDA?....drzno se protiv Sebije nešto ili ono sto se slik'o sa Faćom?
Image

Zahiraga i dia sa ovom stranicom su dobili od SDA metak u čelo, ovo sada sto sebija radi je samo sto je u kumu isto bilo da ti podršku i onda plivas sa ribama u jezeru, ima prije nekoliko stranica kad je bila afera medju sdaovcima ja sam objavio izjašnjenje SDA KS koje nije potpisano od strane dia nego su ga objavili Kerim i divovicka :mrgreen:

A tooo, popičkarali se izmedju sebe, da ne kažem počakijali :D

Ja vala nemam pojma ko je sada pa ovaj Kerim i Divovićka?
Novi neki sto im tabani vire iz Sebijinog šupka?
SDA Novo Sarajevo su njih dvoje, Kerim bio nosilac liste, usao u GV, a ova tipična narikaca kao ona Rajana, kako već, ja nju ne znam.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#8956 Re: Zahiragić opet jaše

Post by PreWiBa »

zilog wrote: 29/08/2025 16:21
sehohari wrote: 29/08/2025 10:53 SDA bas zeli da propadne, nema druge.
Iako je u najmanju ruku kontroverzna licnost, Zahiragic im je najveca nada i jedini koji uopce ima neki jak publicitet u Sarajevu.

Bukvalno speed mode da panu ispod cenzusa.
:roll:
Ako im je nada u ovome "okretacu" negatorima Genocida, bolje im je da se odmah ugase...
Mi se možemo slozemo složiti da je gospodin zastupnik Zahiragic veoma kontroverzan po stavovima koje iznosi u javnosti. No, u politici, naročito današnjoj, je bolje i biti omražen u dijelu naroda nego biti u potpunosti nepoznat široj javnosti.

Ja ne znam koja je pozadina previranja unutar sarajevskog ogranka SDA. No, skidanje gospodina Zahiragića i gospodina Kapidžića bi definitivno imalo kobne posljedice po rezultate na sljedećim izborima. Ta stranka gotovo da više i nema bilo kakvog kadra, i bilo ko ko dođe da taj dvojac zamjeni bi u javnosti imao status potpunih "anonimusa", makar dok se ne etablira, a godinu dana je zato prekratak period.
Vjerovatno bi to bio haman pa kraj SDA u Kantonu Sarajevo.
last mohicans

#8957 Re: Zahiragić opet jaše

Post by last mohicans »

A jes se smrko, ne do Bog ga sresti vako ljuta :-x
Image
typewriter font copy and paste
Seyfo

#8958 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Bake mi je nešto previše siguran u svoju pobjedu.
Misli on da će plaćeni botovi odraditi sav posao? Priče o kartelima? Dodikovi ljudi?
Ima tu još toga Bake dragi.
Narod ga ne može gledati očima a on bi da opet bude prvi u stranKi ko i Sebija.
As iz rukava mu može biti FOdil ako ga puste iz zatvora pred izbore i onda u režiji islamske zajednice bude prikazan kao mučenik.
Samo to.
Inače slabo.
Zahiragić i Kapidžić su krinđevi koje prosječan SDA glasač ne konta i ne stavlja u bilo kakav kontekst.
Nisamsdaali

#8959 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Nisamsdaali »

SDA od pobjede spriječavaju katastrofalni rezultati satelita (DF ce sigurno pasti, ali SBiH je upitnik, bili su sjajni na lokalnim izborima u Sarajevu ali to je mozda raja glasala jer su zadovoljni radom Efendića u Novom Gradu što nije vezano za višu politiku) i nepristanak HDZa
I naravno Dzej

#8960 Re: Zahiragić opet jaše

Post by I naravno Dzej »

sehohari wrote: 29/08/2025 23:10 Mi se možemo slozemo složiti da je gospodin zastupnik Zahiragic veoma kontroverzan po stavovima koje iznosi u javnosti. No, u politici, naročito današnjoj, je bolje i biti omražen u dijelu naroda nego biti u potpunosti nepoznat široj javnosti.

Ja ne znam koja je pozadina previranja unutar sarajevskog ogranka SDA. No, skidanje gospodina Zahiragića i gospodina Kapidžića bi definitivno imalo kobne posljedice po rezultate na sljedećim izborima. Ta stranka gotovo da više i nema bilo kakvog kadra, i bilo ko ko dođe da taj dvojac zamjeni bi u javnosti imao status potpunih "anonimusa", makar dok se ne etablira, a godinu dana je zato prekratak period.
Ja i preorucujem da predju u NiP. Definitivni kraj SDA u KS.
dembele

#8961 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dembele »

tramvajtrojka wrote: 29/08/2025 10:31
Image
Pa ovo je i za sjevernokorejske standarde prejako
HelaS

#8962 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HelaS »

I naravno Dzej wrote: 29/08/2025 23:40
sehohari wrote: 29/08/2025 23:10 Mi se možemo slozemo složiti da je gospodin zastupnik Zahiragic veoma kontroverzan po stavovima koje iznosi u javnosti. No, u politici, naročito današnjoj, je bolje i biti omražen u dijelu naroda nego biti u potpunosti nepoznat široj javnosti.

Prije da osnuju svoju novu stranku :D
I naravno Dzej

#8963 Re: Zahiragić opet jaše

Post by I naravno Dzej »

HelaS wrote: 29/08/2025 23:46

Faćo ga munta, al neka se skonta. Ja bih prije sa Faćom pravio stranku, nešto da bude ekstravagantno.
HelaS

#8964 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HelaS »

I naravno Dzej wrote: 29/08/2025 23:55

Faćo ga munta, al neka se skonta. Ja bih prije sa Faćom pravio stranku, nešto da bude ekstravagantno.
Ti si meni isto zreo za jednu golemu nagradu :D
I naravno Dzej

#8965 Re: Zahiragić opet jaše

Post by I naravno Dzej »

HelaS wrote: 29/08/2025 23:57

Pa ja sam za prosle opste izbore govorio ženi , da se hoce pojaviti kakva budala nešto tipa Zisko iz Goražda za njega bih glasao, jer sve mi je ovo toliko obismišljeno i izbori i stranke, sve isti qurac, valjanje u dnevno-političkiom blatu,skupljanje jeftinih političkih poena,demagogija, mi smo bolji- prosli su gori, mi smo bili bolji-ovi sad su gori, jedan sveopšti cirkus. Zato bih rado glasao za Faću, ali pod uslovom da umjesto argumenata i retorike u Skupštini KS radi štoc.
suspect_zero

#8966 Re: Zahiragić opet jaše

Post by suspect_zero »

I naravno Dzej wrote: 30/08/2025 00:27
HelaS wrote: 29/08/2025 23:57

Pa ja sam za prosle opste izbore govorio ženi , da se hoce pojaviti kakva budala nešto tipa Zisko iz Goražda za njega bih glasao, jer sve mi je ovo toliko obismišljeno i izbori i stranke, sve isti qurac, valjanje u dnevno-političkiom blatu,skupljanje jeftinih političkih poena,demagogija, mi smo bolji- prosli su gori, mi smo bili bolji-ovi sad su gori, jedan sveopšti cirkus. Zato bih rado glasao za Faću, ali pod uslovom da umjesto argumenata i retorike u Skupštini KS radi štoc.
:thumbup: ne mora štoc, može i ono bezprestanka 'sovanje samo ako će biti direktan prenos na TV-u. :D
zilog

#8967 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zilog »

sehohari wrote: 29/08/2025 23:10
zilog wrote: 29/08/2025 16:21
sehohari wrote: 29/08/2025 10:53 SDA bas zeli da propadne, nema druge.
Iako je u najmanju ruku kontroverzna licnost, Zahiragic im je najveca nada i jedini koji uopce ima neki jak publicitet u Sarajevu.

Bukvalno speed mode da panu ispod cenzusa.
:roll:
Ako im je nada u ovome "okretacu" negatorima Genocida, bolje im je da se odmah ugase...
Mi se možemo slozemo složiti da je gospodin zastupnik Zahiragic veoma kontroverzan po stavovima koje iznosi u javnosti. No, u politici, naročito današnjoj, je bolje i biti omražen u dijelu naroda nego biti u potpunosti nepoznat široj javnosti.

Zato nisam ni nesto aktivan na ovim domacim politickim temama...
Ko je spreman licitirati s genocidom, nad vlastitim narodom - dabogda mu se sjeme zatrlo... Hebem li ih u usta kontroverzna...
Chloe
Photo mod

#8968 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Chloe »

Image

Čini mi se da je neko lukavo odradio posao, i bacio kost među njih.

Nisu ni Dia a ni Zaha tolike klemezine, možda su se zaigrali listom, pa se poklopilo s tom stranicom , ali tekstovi koji su objavljivani definitivno ne mirišu na njih.
Zaha jest bahat, silan, ali nije tolika budala. A Dia sigurno ne bi dozvolio takve tekstove o sebi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8969 Re: Zahiragić opet jaše

Post by _BataZiv_0809 »

Image

:lol: :lol:

Nije video, ne klikajte dzaba, slika je :lol:
Toffee karamela

#8970 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Toffee karamela »

Image

ovaj lik kao da se svako jutro budi u kripti Drakulinog zamka u Transilvaniji i onda se nekom željeznicom dopelja do SA

gle tih podočnjaka, crnih arkada, jezive frizure, krvnički stisnutih usta...a tek kad krene pričati i gestikulirati, ko on je sve shvatio, ko su dušmani, ko je sljedeći ali on ne da na sebe, e nećete razbojnici, nećete... :shock: ....mentalno nestabilan vjv od puberteta, prikrivale ga mater, tetke i ostali buljuk ženske rodbine

Čaki Z. kraj njega još izgleda i dobar
ljubijankic

#8971 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ljubijankic »

Sta ce Milada reci na ove izjave :lol: kraljica tehnickog prijema :bih: al iz patriotskih razloga :bih: :bih: :bih:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8972 Re: Zahiragić opet jaše

Post by _BataZiv_0809 »

Toffee karamela wrote: 17/10/2025 08:25
Image

ovaj lik kao da se svako jutro budi u kripti Drakulinog zamka u Transilvaniji i onda se nekom željeznicom dopelja do SA

gle tih podočnjaka, crnih arkada, jezive frizure, krvnički stisnutih usta...a tek kad krene pričati i gestikulirati, ko on je sve shvatio, ko su dušmani, ko je sljedeći ali on ne da na sebe, e nećete razbojnici, nećete... :shock: ....mentalno nestabilan vjv od puberteta, prikrivale ga mater, tetke i ostali buljuk ženske rodbine

Čaki Z. kraj njega još izgleda i dobar
Jeziv lik.
Gledam ga nedavno u jednoj TV emisiji, sagovornik ga bas nacepio, on ni da trepne. Ono normalan covjek bi se bar malo uzbudio, pokazao bi nekom ako nista kretnjom ili gestikulacijom da se osjeca ugrozenim. To su prirodni refleksi. Ovaj nista. Pilji u jednu tacku, ne trepce, isto psihopata.
Haris.ba

#8973 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Haris.ba »

Ako Zaha nastavi sa narativom oko pranja novca i cijena stanova imace 40 milja glasova na slijedecim izborima.

Malo Niksic bio u kantonu krenuo sa pricom oko poreza na nekretnine (koji je opet populisticka mjera), i to je to.
1Dante1

#8974 Re: Zahiragić opet jaše

Post by 1Dante1 »

Ko sto dodick kara karana, tako i zaha kara trojkase. Pita ih on i opozicija zasto su ukinuli program subvencije za 2024 i 2025 niko da odgovori :lol: :lol: :lol:

BRavo zaha cakijasu, maca poopapala jezik.
tramvajtrojka

#8975 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tramvajtrojka »

1Dante1 wrote: 17/10/2025 12:46 Ko sto dodick kara karana, tako i zaha kara trojkase. Pita ih on i opozicija zasto su ukinuli program subvencije za 2024 i 2025 niko da odgovori :lol: :lol: :lol:

BRavo zaha cakijasu, maca poopapala jezik.
A nije bilo ono da ces glasati za trojku ako dobiješ ostatak para oz programa subvencije eto leci ce ti, pa da vidimo za koga ces glasati

Il ti je od samog početka bila suplja da si imao tu subvenciju samo da bi mogao prozivati kao i sto sada radis :oops: :mrgreen:
Post Reply