Ko glumi hadziju, ko te ponizava? Sto ti kazem istinu, podvaljujes pod vrijedjanje..bjez ba.
Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- Sanjarko
#10402 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Kupovao godinama Kineske neke plasticne patike jeftine pravo i sjble su mi nesto stopala ali ako bi morao opet takve uzimati uzimao bi. Starke smo nekada nosili i bile su veoma dobre patike.
Tako da mi je bolje sada duplo izvaliti novcano, a sacuvati stopala, posto ne izlazim i ne krecem se puno. A nisam od onih koji ima puno obuce i ostaloga, a gulim to sve dok se skroz na skroz ne pohaba.
- konektovan
#10403 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Odjeca i obuca mogu biti dobre kvalitete a da ne nose zvucna imena. Postoje brendovi koji imaju kvalitet i nize cijene.
- Sanjarko
#10404 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
To da, ali ovo su Kineske bile na pijacama kupovane vecinom neke, 20+ godina ih kupovao i sjble mi kazem stopala. Kako kupujem ove bolje, kvalitetnije, a nisu previse skuplje, a stopala i jos nesto mi se oporavlja u vezi njih.konektovan wrote: ↑16/10/2025 17:02 Odjeca i obuca mogu biti dobre kvalitete a da ne nose zvucna imena. Postoje brendovi koji imaju kvalitet i nize cijene.
Bolje nekoliko tih predmeta, nego previse, a loseg kvaliteta. Pa neke stvari je moje majka gulila donedavno koje su kupljene prije jedno oko 15 ili cak 20 godina. A nisu neke marke bile, kvalitetnije sve tada bilo.
Sada slabije je sve kvalitetom.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#10405 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
malo se ponovilo

jel ima neko i kakvi su utisci?

jel ima neko i kakvi su utisci?
- konektovan
#10406 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
nahajpovan brend samo tako...
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#10407 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nisu loše bar ove gore minimalističke, rekoh da malo promjenim, da me bude samo Skechers za ofisa 
- corolla02
#10408 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Evo Skechers u zubara jučer

-
mali_balon
- corolla02
#10410 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Odmjeravao sa ja ove osnovne ON već neko vrijeme; ne bih nešto gledo njihove one srednjeg il gornjeg ranga sve, možda osim one sa platom supertene
sta znam, na oko su lijepe i meni za posla to im je glavna namjena, ali sam se iznenadio, konto sam da su lakše s obzirom da su ono basic, tanak djon, njihova cloud technologija, moja 45 veličina blizu 300gr po teni
Ove rupe na đonu tako izgledaju na prvu ali nisu potpuno otvorene, imaju i dodatnu platu po sredini tene tako da su najvećim djelom te rupe zatvorene
Ali opet ispred i vise comfortable nego sve Starke, Sambe, Gazele, AirForce, Avaksi
i sl.
Ove rupe na đonu tako izgledaju na prvu ali nisu potpuno otvorene, imaju i dodatnu platu po sredini tene tako da su najvećim djelom te rupe zatvorene
Ali opet ispred i vise comfortable nego sve Starke, Sambe, Gazele, AirForce, Avaksi
-
STR69
#10411 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Hm, kakve su sad ovo?

- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#10413 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Potvrđujem. Kupio dvije Givova trenerke prezadovoljan sam kvalitetom za male pare. Kupio Adidas trenerku koja je skuplja od od obe pomenute zajedno, počela se grudvati i cufati nakon tri mjesecakonektovan wrote: ↑16/10/2025 17:02 Odjeca i obuca mogu biti dobre kvalitete a da ne nose zvucna imena. Postoje brendovi koji imaju kvalitet i nize cijene.
-
STR69
-
zippoo87
#10415 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Je li se neko susretao sa ovim brendom cipela ?
Prvi put cujem za ovo a ovaj model mi se svidja. Trebam nesto za zime,toplo i nepromocivo a da nije previse kabasto,da moze i na farmerke. Imam vec dvoje vece gojzerice...kao one vojnicke i one su za bas nekog dubokog snijega,koji vise ne pada
Sada trebam nesto ovako udobnije,lakse a toplo i za zime. Naleti slucajno na ovaj model,pa da pitam ima li ko iskustvo sa ovim. Nisu kozne,vjestacka koza ali to mi nije toliki problem,iako ja jako volim pravu kozu ali vise je skroz slabo koriste u proizvodnji. Nema vise gleznjaca 100% koza,sa raajfesusom sa strane i pertlama naprijed,kao ukras
. Kupis kremu za mazanje i gulis ih godinama,svaki put nakon mazanja,kao nove
https://ba.beosport.com/the-north-face- ... 0a7w4g-kt0

Prvi put cujem za ovo a ovaj model mi se svidja. Trebam nesto za zime,toplo i nepromocivo a da nije previse kabasto,da moze i na farmerke. Imam vec dvoje vece gojzerice...kao one vojnicke i one su za bas nekog dubokog snijega,koji vise ne pada
Sada trebam nesto ovako udobnije,lakse a toplo i za zime. Naleti slucajno na ovaj model,pa da pitam ima li ko iskustvo sa ovim. Nisu kozne,vjestacka koza ali to mi nije toliki problem,iako ja jako volim pravu kozu ali vise je skroz slabo koriste u proizvodnji. Nema vise gleznjaca 100% koza,sa raajfesusom sa strane i pertlama naprijed,kao ukras

- mc-twin
#10416 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Na oko jesu lijepe, al' bih ja preskocio zbog sinteticke koze. Manje-vise svi prave na isti fazon sto se tice tehnologija i tih nekih specifikacija.
- konektovan
#10417 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
ma to je smece tesko....ne vrijede tih para.
- tramvajtrojka
#10418 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
The North face vrijedi samo u jaknama i to u planinarskim serijama obuca im nije bog zna kakve kvalitete za ove pare Salomon je bolji izborzippoo87 wrote: ↑10/11/2025 22:53 Je li se neko susretao sa ovim brendom cipela ?
Prvi put cujem za ovo a ovaj model mi se svidja. Trebam nesto za zime,toplo i nepromocivo a da nije previse kabasto,da moze i na farmerke. Imam vec dvoje vece gojzerice...kao one vojnicke i one su za bas nekog dubokog snijega,koji vise ne pada![]()
Sada trebam nesto ovako udobnije,lakse a toplo i za zime. Naleti slucajno na ovaj model,pa da pitam ima li ko iskustvo sa ovim. Nisu kozne,vjestacka koza ali to mi nije toliki problem,iako ja jako volim pravu kozu ali vise je skroz slabo koriste u proizvodnji. Nema vise gleznjaca 100% koza,sa raajfesusom sa strane i pertlama naprijed,kao ukras. Kupis kremu za mazanje i gulis ih godinama,svaki put nakon mazanja,kao nove
![]()
![]()
https://ba.beosport.com/salomon-x-ultra ... -l47570900
https://ba.beosport.com/salomon-shelter ... -l47854200
X ultra smedje su ti vise vojno-planinarska verzija bas peri deri cizma dok su ove druge shelter za grada i nekog laganijeg izlaska u prirodu
skuplje dvadesetak maraka od tnf a mnogo bolje
-
zippoo87
#10419 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Hvala na odgovorima.
Kao sto rekoh,treba mi nesto vise pitomije za grada i manje kabasto a ne prave gojzerice,koje vec imam,2 komada.
Gledao sam i Salomon modele na istoj stranici i iskreno mi se i ne svidjaju toliko modeli a cijena je tako,od 300 KM pa na vise.
Da li je neko zapazio ima li pravih koznih modela vise u prodaji gdje ?
Ovo sada sto proizvode je samo deranje guzova ,prodaju platno i sinteticke materijale po nebeskim cijenama. Jbte kada sam ja nosao gleznjace sa goretex zastitom...odmah poslije rata,slovenske Alpina,pa poslije Geox i tako to...mati mi radila u fabrici obuce pa se moglo kupiti kada oni proizvode. Sve koza cista bila,trajale meni djetetu po nekoliko godina...u biti sve su omanjale,nisu se raspale.
Edit:
Evo i ove mi nisu lose ovako sa slike...
https://ba.beosport.com/salomon-x-ward- ... ele-471817

Kao sto rekoh,treba mi nesto vise pitomije za grada i manje kabasto a ne prave gojzerice,koje vec imam,2 komada.
Gledao sam i Salomon modele na istoj stranici i iskreno mi se i ne svidjaju toliko modeli a cijena je tako,od 300 KM pa na vise.
Da li je neko zapazio ima li pravih koznih modela vise u prodaji gdje ?
Ovo sada sto proizvode je samo deranje guzova ,prodaju platno i sinteticke materijale po nebeskim cijenama. Jbte kada sam ja nosao gleznjace sa goretex zastitom...odmah poslije rata,slovenske Alpina,pa poslije Geox i tako to...mati mi radila u fabrici obuce pa se moglo kupiti kada oni proizvode. Sve koza cista bila,trajale meni djetetu po nekoliko godina...u biti sve su omanjale,nisu se raspale.
Edit:
Evo i ove mi nisu lose ovako sa slike...
https://ba.beosport.com/salomon-x-ward- ... ele-471817

- konektovan
#10420 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ove bas idu uz farmerke... 
- Mea_parvitas
#10421 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Iste Kander
- nepass1
#10422 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Kander beton, mozes u vodu potopiti nece pustiti. Samo sto bacaju blato do koljena kad hodas
Imam i kander za planine vec 7-8 godina nisu jos izdale
-
zippoo87
#10423 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Hah na slici ne djeluju kabasto ali vjerovatno jesu.
Sve su prilike da cu naruciti ove North Face,samo ako bude dostupan broj. Sada sam malo istrazivao,kod North Facea su starinske velicine brojeva,tj. prave...43 je recimo 28cm a kod mnogih drugih je 27,5 cm. Jebale ih njihove mjere,narucis svoj broj,dobijes broj manje u realnosti.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#10424 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Prava koža je Ecco, Igi & Co, Alpina, IMAC i Timberland. Najbolji po tom pitanju je CAT ali ga više naši papci ne nabavljaju
Ako naiđeš na Darkwood pogledaj i njih one su takođe koža.
Ako naiđeš na Darkwood pogledaj i njih one su takođe koža.
- yoda82
#10425 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Imaju nekih odličnih modela za trail trčanje.tramvajtrojka wrote: ↑10/11/2025 23:39The North face vrijedi samo u jaknama i to u planinarskim serijama obuca im nije bog zna kakve kvalitete za ove pare Salomon je bolji izborzippoo87 wrote: ↑10/11/2025 22:53 Je li se neko susretao sa ovim brendom cipela ?
Prvi put cujem za ovo a ovaj model mi se svidja. Trebam nesto za zime,toplo i nepromocivo a da nije previse kabasto,da moze i na farmerke. Imam vec dvoje vece gojzerice...kao one vojnicke i one su za bas nekog dubokog snijega,koji vise ne pada![]()
Sada trebam nesto ovako udobnije,lakse a toplo i za zime. Naleti slucajno na ovaj model,pa da pitam ima li ko iskustvo sa ovim. Nisu kozne,vjestacka koza ali to mi nije toliki problem,iako ja jako volim pravu kozu ali vise je skroz slabo koriste u proizvodnji. Nema vise gleznjaca 100% koza,sa raajfesusom sa strane i pertlama naprijed,kao ukras. Kupis kremu za mazanje i gulis ih godinama,svaki put nakon mazanja,kao nove
![]()
![]()
https://ba.beosport.com/salomon-x-ultra ... -l47570900
https://ba.beosport.com/salomon-shelter ... -l47854200
X ultra smedje su ti vise vojno-planinarska verzija bas peri deri cizma dok su ove druge shelter za grada i nekog laganijeg izlaska u prirodu
skuplje dvadesetak maraka od tnf a mnogo bolje
Ne znam kakve su za planinu.