Nece danas ni preko web portala.Naslovnica wrote: ↑15/10/2025 12:26 Da li imate problema sa plaćanjem računa preko mobilne aplikacije?
Stalno plaćam preko app Moj BH Telcom, danas neće pa neće...
BHTelecom
Moderator: Benq
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#22501 Re: BHTelecom
-
bob_1921
#22502 Re: BHTelecom
to je tako izgleda ja sat gledao .. prosle god i 9 sve stajala u ponudi te tek u junu/juli 10 stavili naravno glupo mi bilo uzimati jer novi izlazi za mjesec a sad izasao drze 10 garant pred nove modele tj 12 ce 11 staviti
- red evil
#22503 Re: BHTelecom
Taman se sjetio da platim račune i neće preko web portala, valjda uskoro proradi.Pitar sa Kariba wrote: ↑16/10/2025 13:43Nece danas ni preko web portala.Naslovnica wrote: ↑15/10/2025 12:26 Da li imate problema sa plaćanjem računa preko mobilne aplikacije?
Stalno plaćam preko app Moj BH Telcom, danas neće pa neće...
- rajv0sa
#22504 Re: BHTelecom

Imam 14 15 down a upload samo 0.8. Da li je to maksimum koji mogu sa ovakom linijom? i zašto je ovako drastična razlika u ovom Line Attenuation Up i Down. Vidim da su prilično loše spojene žice uvrnute i izolir, da li to moze biti razlog ?
- Sanjarko
#22505 Re: BHTelecom
Zasto nemaju neku mjesecnu opciju samo minute i internet? Trebam sad za heftu uzeti neku opciju i samo ima ona od 25 KM, 150 min, 25 GB, i tv preko interneta kako sam vidio. Imamo skupljenog kredita na BH telekomu i hocemo da potrosimo ga jer nam nije primarni telekom sada.
Prepaid je, sebi bi tu opciju uzeo, ali miran sam i s razgovorom i s internetom sto jest, jest mjesec dana mozda ili skoro. Ali puno kosta ta opcija. TV preko interneta mi je viska, ne znam kako bi nastimao to ja.
Mislim od viska glava ne boli, ali samo mjesec ili manje od mjesec dana bi imao tv preko interneta, njihovu tu uslugu, a ne stima mi se i ne zjbje mi se s tim bas posto nikad nisam uzimao istu uslugu.
Prepaid je, sebi bi tu opciju uzeo, ali miran sam i s razgovorom i s internetom sto jest, jest mjesec dana mozda ili skoro. Ali puno kosta ta opcija. TV preko interneta mi je viska, ne znam kako bi nastimao to ja.
Mislim od viska glava ne boli, ali samo mjesec ili manje od mjesec dana bi imao tv preko interneta, njihovu tu uslugu, a ne stima mi se i ne zjbje mi se s tim bas posto nikad nisam uzimao istu uslugu.
-
ing-ecc
#22506 Re: BHTelecom
Imas i 100 min 10 GB za 15 KM
-
zippoo87
#22507 Re: BHTelecom
Ti koliko novca mjesecno dajes na te bonove na 2-3 broja,ti bi mogao uzeti neki najveci paket sa internetom i minutama i opet ustedjeti,samo da uzmes pretplatu 
Napravis hotspot na telefonu i imas net za sve u kuci ...ali jok,ti vidis neku "racunicu" u dopunama,umjesto u tarifama
Napravis hotspot na telefonu i imas net za sve u kuci ...ali jok,ti vidis neku "racunicu" u dopunama,umjesto u tarifama
- Sanjarko
- Sanjarko
#22509 Re: BHTelecom
Ja i stara, 2 broja BH telekom, 20 KM, svako 3 mjeseca nam je trosak za to, i Haloo 50 KM mjesec, dobijemo 60 KM bonus Haloo daje od 10 KM i trosimo vise od mjesec tako da ne dodze mjesecno trosak ni Haloo, nego malo duze. Posto nemamo kablovsku televiziju ona i ja na Haloo gledamo i televiziju.zippoo87 wrote: ↑16/10/2025 18:32 Ti koliko novca mjesecno dajes na te bonove na 2-3 broja,ti bi mogao uzeti neki najveci paket sa internetom i minutama i opet ustedjeti,samo da uzmes pretplatu
Napravis hotspot na telefonu i imas net za sve u kuci ...ali jok,ti vidis neku "racunicu" u dopunama,umjesto u tarifama![]()
2 jos Haloo telefonska broja s tom dopunom od 50 KM pokrivamo mjesecno. Ne mozemo drugacije, na neki drugi nacin da ja znam.
Imamo stara i ja sada 45 KM na BH telekomu, tu negdje i na Haloo oko 40 KM kredita viska.
- MTV
#22510 Re: BHTelecom
Ajd nek trosi njegove pare al sto stalno pise jedno te isto na 10 tema... udavi frajer.zippoo87 wrote: ↑16/10/2025 18:32 Ti koliko novca mjesecno dajes na te bonove na 2-3 broja,ti bi mogao uzeti neki najveci paket sa internetom i minutama i opet ustedjeti,samo da uzmes pretplatu
Napravis hotspot na telefonu i imas net za sve u kuci ...ali jok,ti vidis neku "racunicu" u dopunama,umjesto u tarifama![]()
- Sanjarko
#22511 Re: BHTelecom
Pisem kad mi treba, sada mi treba. Ne javljam se na tim temama bas kad mi ne treba. Da uzmemo pretplate sta bi s televizijom kad ona ili ja nismo u kuci itd. A pretplata je na 12 ili 24 mjeseca, s nasim primanjima i sa svim sta se desava ne znam kako bi to izveli.MTV wrote: ↑16/10/2025 18:47Ajd nek trosi njegove pare al sto stalno pise jedno te isto na 10 tema... udavi frajer.zippoo87 wrote: ↑16/10/2025 18:32 Ti koliko novca mjesecno dajes na te bonove na 2-3 broja,ti bi mogao uzeti neki najveci paket sa internetom i minutama i opet ustedjeti,samo da uzmes pretplatu
Znaci mjesecni nam je trosak sve 56 KM. Ne znam kako bi uspjeli to izvesti drugacije u nasim okolnostima itd.
@MTV nikad nisam ti lose nista rekao, a da utusi bas ne po meni, ali eto tebi tako djeluje.
-
kakaljin
#22512 Re: BHTelecom
U bh telecomu nisi obavezan potpisivati ugovor na 12 ili 24 mjesecaSanjarko wrote: ↑16/10/2025 18:57Pisem kad mi treba, sada mi treba. Ne javljam se na tim temama bas kad mi ne treba. Da uzmemo pretplate sta bi s televizijom kad ona ili ja nismo u kuci itd. A pretplata je na 12 ili 24 mjeseca, s nasim primanjima i sa svim sta se desava ne znam kako bi to izveli.MTV wrote: ↑16/10/2025 18:47Ajd nek trosi njegove pare al sto stalno pise jedno te isto na 10 tema... udavi frajer.zippoo87 wrote: ↑16/10/2025 18:32 Ti koliko novca mjesecno dajes na te bonove na 2-3 broja,ti bi mogao uzeti neki najveci paket sa internetom i minutama i opet ustedjeti,samo da uzmes pretplatu
Znaci mjesecni nam je trosak sve 56 KM. Ne znam kako bi uspjeli to izvesti drugacije u nasim okolnostima itd.
@MTV nikad nisam ti lose nista rekao, a da utusi bas ne po meni, ali eto tebi tako djeluje.
- Sanjarko
#22513 Re: BHTelecom
Moja TV i ostalo ne bi s nasim okolnostima itd mogli uvesti, kad bi i mogli uvesti i ostalo bi opet i meni i njoj 2 smartphone da imamo minuta itd. Nisam znao da ne mora se sada u BH telekomu potpisati ugovor na 12/24 mjeseca.kakaljin wrote: ↑16/10/2025 19:02U bh telecomu nisi obavezan potpisivati ugovor na 12 ili 24 mjesecaSanjarko wrote: ↑16/10/2025 18:57Pisem kad mi treba, sada mi treba. Ne javljam se na tim temama bas kad mi ne treba. Da uzmemo pretplate sta bi s televizijom kad ona ili ja nismo u kuci itd. A pretplata je na 12 ili 24 mjeseca, s nasim primanjima i sa svim sta se desava ne znam kako bi to izveli.
Ali opet ne znam kako bi sve to izveli, jednostavno tako je kako je, okolnosti i sve ostalo.
-
kakaljin
#22514 Re: BHTelecom
Pa nikada nije ni bila obaveza na 12 ili 24 mjesecaSanjarko wrote: ↑16/10/2025 19:14Moja TV i ostalo ne bi s nasim okolnostima itd mogli uvesti, kad bi i mogli uvesti i ostalo bi opet i meni i njoj 2 smartphone da imamo minuta itd. Nisam znao da ne mora se sada u BH telekomu potpisati ugovor na 12/24 mjeseca.kakaljin wrote: ↑16/10/2025 19:02U bh telecomu nisi obavezan potpisivati ugovor na 12 ili 24 mjesecaSanjarko wrote: ↑16/10/2025 18:57
Pisem kad mi treba, sada mi treba. Ne javljam se na tim temama bas kad mi ne treba. Da uzmemo pretplate sta bi s televizijom kad ona ili ja nismo u kuci itd. A pretplata je na 12 ili 24 mjeseca, s nasim primanjima i sa svim sta se desava ne znam kako bi to izveli.
Ali opet ne znam kako bi sve to izveli, jednostavno tako je kako je, okolnosti i sve ostalo.
Imas moja tv preko 4G da ti ide da imas i tv i internet, ako ne moze paricama a nemas optike
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... televizija
-
ing-ecc
-
zippoo87
#22516 Re: BHTelecom
Kralju...moja tv kablovska i internet,cijena 45 KM mjesecno. Guli interneta koliko hoces.Sanjarko wrote: ↑16/10/2025 18:41Ja i stara, 2 broja BH telekom, 20 KM, svako 3 mjeseca nam je trosak za to, i Haloo 50 KM mjesec, dobijemo 60 KM bonus Haloo daje od 10 KM i trosimo vise od mjesec tako da ne dodze mjesecno trosak ni Haloo, nego malo duze. Posto nemamo kablovsku televiziju ona i ja na Haloo gledamo i televiziju.zippoo87 wrote: ↑16/10/2025 18:32 Ti koliko novca mjesecno dajes na te bonove na 2-3 broja,ti bi mogao uzeti neki najveci paket sa internetom i minutama i opet ustedjeti,samo da uzmes pretplatu
2 jos Haloo telefonska broja s tom dopunom od 50 KM pokrivamo mjesecno. Ne mozemo drugacije, na neki drugi nacin da ja znam.
Imamo stara i ja sada 45 KM na BH telekomu, tu negdje i na Haloo oko 40 KM kredita viska.
Ne treba ti ugovor ali uz ugovor mozes malo popusta dobiti ili kupovati uredjaje na rate.
Za telefon,imas Novotel 10 KM mjesecno,bez ugovora ,15 GB i 100 minuta ili na pretplati,uz ugovor 24 mjeseca, po 12-13 KM ili 25 za dva broja da uvezete,po 30 GB interneta.
Halo ne pratim ali to ti prqtis i tu imas slicno vjerovatno.
Dakle,u najgorem slucaju,za isto para koliko sada placas,mozes imati sve usluge i tv i internet i mobitele.
A ti ovsko nemas ni internet,ni iptv/kablovsku...a samo na 2 broja se naplacas novca.
Ja razumijem da si ti iz takve porodice i da ste i bolesni i slabo edukovani,ali evo ako citas ovaj forum i mozes razumjeti sta ti mi pisemo,onda mozes poslusati i za isto novca imati sve usluge,koje svako drugi ima.
Ovo sto ti radis je suludo a fakat svaki dan imas 5 postova u kojima isto pises i govoris kao da gledas da ustedis novac,a ustvari ti ne stedis,nego sve preplacujes.
-
Rogie
#22517 Re: BHTelecom
50 KM, nema vise za 45 nista
Mislim da je on negdje govorio da je zbog lokacije (mjesta stanovanja) primoran koristiti to sto koristi, ali se bas i ne sjecam.
Moze se ici i na neku opciju paketa samo internet (mislim da je 25 KM 20/4 brzina sto je dovoljno za 'obicnog' korisnika), a TV svakako i sad nema i trazi online opcije.
-
zippoo87
#22518 Re: BHTelecom
Ja placam 45,90 KM...Moja tv Net S paket.Rogie wrote: ↑16/10/2025 21:4350 KM, nema vise za 45 nista![]()
Mislim da je on negdje govorio da je zbog lokacije (mjesta stanovanja) primoran koristiti to sto koristi, ali se bas i ne sjecam.
Moze se ici i na neku opciju paketa samo internet (mislim da je 25 KM 20/4 brzina sto je dovoljno za 'obicnog' korisnika), a TV svakako i sad nema i trazi online opcije.
Doduse ja sam na ugovoru 24 mjeseca...moguce da sam dobio kakav popust...i ne sjecam se.
A ima paket koji ide preko 4G mreze...tako da uopste nije vezan za lokaciju i infrastrukturu.
Najprije da su oni nedovoljno edukovani i da zbog toga placaju vise za nemanje usluge,nego sto bi placali da imaju sve usluge.
- Sanjarko
#22519 Re: BHTelecom
Evo pogledao, 49,95 KM je opcija ova sta @zippoo87 spominje, opet bi nam i telefoni ostali kao trosak ili nisam dobro upratio, mozda sad moze preko baznih stanica da se ovo uvede kako spominje, prije nije moglo.
Nas trosak je bio oko 56, s onom mrezarinom sada oko 57 KM mjesecno. Ne znam, a imamo mi sve za sada.
Ko da mi odavno ne bi smo uveli sve kako treba da smo mogli i da nisu okolnosti kakve jesu.
Jednostavno tako je kako je.
Nas trosak je bio oko 56, s onom mrezarinom sada oko 57 KM mjesecno. Ne znam, a imamo mi sve za sada.
Ko da mi odavno ne bi smo uveli sve kako treba da smo mogli i da nisu okolnosti kakve jesu.
-
Rogie
#22520 Re: BHTelecom
49,95 KM je Net S paket, ugovorna obaveza je druga stvar.zippoo87 wrote: ↑16/10/2025 21:48 Ja placam 45,90 KM...Moja tv Net S paket.
Doduse ja sam na ugovoru 24 mjeseca...moguce da sam dobio kakav popust...i ne sjecam se.
A ima paket koji ide preko 4G mreze...tako da uopste nije vezan za lokaciju i infrastrukturu.
Najprije da su oni nedovoljno edukovani i da zbog toga placaju vise za nemanje usluge,nego sto bi placali da imaju sve usluge.
Ima i preko 4G ali sta time dobiva, ogranicenost na 100GB interneta i (mislim) slabiju ponudu kanala (od klasicnih paketa MojeTV) za 53 KM ako se ne varam.
Pa brate, ako vec imas tehnicku mogucnost, bolje ti je onda placati 50 KM za neogranicen net + TV da se ne patis s Kodijem i ostalim stvarima, i dodas jos 3 kartice po 5 KM za vas troje mjesecno. Ili 30 KM za 3 mjeseca (3 kartice x10KM), ako bi vam moglo biti za vase potrebe. Razrahatio bi se kad bi vidio da ne moras vise dijeliti internet i sl. i gledati koliko ti je jos ostalo mb da potrosis.Sanjarko wrote: ↑16/10/2025 22:28 Evo pogledao, 49,95 KM je opcija ova sta @zippoo87 spominje, opet bi nam i telefoni ostali kao trosak ili nisam dobro upratio, mozda sad moze preko baznih stanica da se ovo uvede kako spominje, prije nije moglo.
- Sanjarko
#22521 Re: BHTelecom
+1 Hvala na odgovoru. Vidim jos sta i kako ovo sta kazes bi islo.Rogie wrote: ↑16/10/2025 22:4249,95 KM je Net S paket, ugovorna obaveza je druga stvar.zippoo87 wrote: ↑16/10/2025 21:48 Ja placam 45,90 KM...Moja tv Net S paket.
Ima i preko 4G ali sta time dobiva, ogranicenost na 100GB interneta i (mislim) slabiju ponudu kanala (od klasicnih paketa MojeTV) za 53 KM ako se ne varam.
Pa brate, ako vec imas tehnicku mogucnost, bolje ti je onda placati 50 KM za neogranicen net + TV da se ne patis s Kodijem i ostalim stvarima, i dodas jos 3 kartice po 5 KM za vas troje mjesecno. Ili 30 KM za 3 mjeseca (3 kartice x10KM), ako bi vam moglo biti za vase potrebe. Razrahatio bi se kad bi vidio da ne moras vise dijeliti internet i sl. i gledati koliko ti je jos ostalo mb da potrosis.Sanjarko wrote: ↑16/10/2025 22:28 Evo pogledao, 49,95 KM je opcija ova sta @zippoo87 spominje, opet bi nam i telefoni ostali kao trosak ili nisam dobro upratio, mozda sad moze preko baznih stanica da se ovo uvede kako spominje, prije nije moglo.
Evo gledao i dobio odgovor:
AI odgovor:
Samo znaci mobiteli bi nas izasli 35 KM mjesecno na pretplati. Na Haloo to sve dobijemo za 20 KM, jos kada su bonusi i vise. Ne znam zbog svega ni kako bi ovo izveli uopste zbog kazem takvih okolnosti kakve su nam.**Kratak odgovor:**
Ako želiš **“full” paket BH Telecoma** (internet + MojaTV s punim brojem kanala) i uz to **dva mobilna broja u osnovnim Extra paketima**, mjesečni trošak bi bio **oko 95–100 KM**. Sam *MojaTV Full S paket* (internet + TV + fiksna) košta **60,95 KM** mjesečno, a svaki osnovni mobilni Extra paket (XS) je oko **17,55 KM**. Kada se sve sabere, ukupno je približno **96 KM**.
---
###MojaTV Full S (osnova paketa)
- **Cijena:** 60,95 KM mjesečno
- **Šta uključuje:**
- Više od **195 TV kanala** (HD i SD)
- Internet brzine do **50/8 Mbps**
- Neograničeni razgovori u fiksnoj mreži
- Mogućnost gledanja sadržaja do **7 dana unazad**
- Uključena Moja WebTV i MojaTV Flix aplikacija
###Mobilna telefonija (2 broja)
- **Extra XS paket** (osnovni): oko **17,55 KM mjesečno po broju**
- 200 minuta
- 200 SMS
- 5 GB mobilnog interneta
- Za dva broja: **35,10 KM mjesečno**
###Ukupno mjesečno
- MojaTV Full S: **60,95 KM**
- 2 × Extra XS: **35,10 KM**
- **Ukupno: ~96 KM**
---
###Zaključak
- Ako želiš **full TV i internet** + **dva osnovna mobilna broja**, računaj na **oko 96 KM mjesečno**.
- Ispod 50 KM nije moguće dobiti “full” ponudu, jer sama MojaTV Full S usluga prelazi taj iznos.
- Ako ti je cilj uštedjeti, možeš kombinovati **MojaTV OTT (osnovni TV paket)** + **2 mobilna XS paketa**, što bi bilo oko **50 KM**, ali to onda nije “full” ponuda (manje kanala i bez fiksnog interneta).
---
Želiš li da ti složim i **alternativnu varijantu** (npr. MojaTV OTT + mobilni paketi) koja bi bila jeftinija, pa da možeš usporediti obje opcije?
---
[BH Telecom – MojaTV Full S](https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... KU=8000127)
TV i internet sami su 60+ KM mjesecno. Ali moze se kombinacija srediti da bude manji trosak.
Vidim ovo jos, pogotovo sta ti kazes @Rogie
-
Rogie
#22522 Re: BHTelecom
Nisu 60+KM ako ne uzmes i telefon (fiksni) tj. full paket.
Net S (net + TV) je 50 KM.
Nisi prinudjen kod njih uzimati nikakve pretplate za mob u tom slucaju, niti je usluga uopste vezana za to. Ne znam ni sto bi u tom slucaju morao koristiti pretplatu, ako ti vise mobilni internet ne treba? Ti haman imas 2-3 neka broja kod razlicitih operatera pa ih valja 'odrzavati' da broj ne propadne.
Nisi prinudjen kod njih uzimati nikakve pretplate za mob u tom slucaju, niti je usluga uopste vezana za to. Ne znam ni sto bi u tom slucaju morao koristiti pretplatu, ako ti vise mobilni internet ne treba? Ti haman imas 2-3 neka broja kod razlicitih operatera pa ih valja 'odrzavati' da broj ne propadne.
- Sanjarko
#22523 Re: BHTelecom
+1 Hvala, vidim jos ovo sta si rekao, prostudiram ali nesto sumnjam da ce moci izaci sve ukupno na oko 60 KM i da cemo moci uvesti zbog svega, uveli bi mi odavno ali to nesto je razlog sta nismo.Rogie wrote: ↑16/10/2025 23:17 Nisu 60+KM ako ne uzmes i telefon (fiksni) tj. full paket.
Nisi prinudjen kod njih uzimati nikakve pretplate za mob u tom slucaju, niti je usluga uopste vezana za to. Ne znam ni sto bi u tom slucaju morao koristiti pretplatu, ako ti vise mobilni internet ne treba? Ti haman imas 2-3 neka broja kod razlicitih operatera pa ih valja 'odrzavati' da broj ne propadne.![]()
- drug_profi
-
kao_kaoty
#22525 Re: BHTelecom
Potpisivao ovih dana novi ugovor, kad gospodja za salterom nudi papir da potpisem saglasnost da se moji podaci izmedju ostalog salju njihovim partnerima u svrhu reklamiranja usluga… eto da znate odakle dormeu, topshopu i ostalim vas broj 
Usput, koji vrag ce bh telekomu neciji broj licne!?
Usput, koji vrag ce bh telekomu neciji broj licne!?