Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sanjarko wrote: ↑09/10/2025 17:51
Kakva je Umbro marka, kako znam valja ili griješim. Govori mi sestra u Wink da uzmem.
A ja vidio Umbro na akciji. Koje je bolje? Upućeniji ste.
Ona kaže Wink ima za oko 60 maraka, a ove Umbro su duplo skuplje ali na akciji bi izašle za oko 80 ili 90 maraka, ima popust sada od 30 do 50% neka radnja ovdje na što šta.
Prošle sam uzeo u toj radnji.
za 80 ili 90 KM mozes kupiti i nesto drugo, markirano..
pogledaj ponude juvente, đak sport, sport vision, sport reality..
Kakva je Umbro marka, kako znam valja ili griješim. Govori mi sestra u Wink da uzmem.
Ona kaže Wink ima za oko 60 maraka, a ove Umbro su duplo skuplje ali na akciji bi izašle za oko 80 ili 90 maraka, ima popust sada od 30 do 50% neka radnja ovdje na što šta.
Ma ima ih jeftinijih znam ali ovo su zimske nekakve patike.
Sport vision je mislim radnja. Ima još brendova/marki od Adidas pa nadalje.
Ne kupujemo meni često obuću pa možemo priuštiti da platim malo i više.
Prije non stop Kineske patike od 25, 30 ili 40 maraka.
@Sanjarko
Steta sto nisi ovo pisao prije 7 dana. U alpini je bio odlican popust. (Za 100 KM odlicne si mogao odabrati)
Imas obucu sa membranom odlicna za ovo vrijeme (takvu i samo gledaj). Naravno ako dzep dozvoljava.
Ja bi ti preporucio da sto prije prestanes kupovati ovu "markiranu" obucu ( nike, adidas, itd. jer je precijenjeno smece koje ne traje ni godinu dana ako hodas).
Meni obuca traje 3-4x duze od ovih "markiranih", drugo sto je dosta udobnija.
Bukvalno se djon izlize od hodanja, postava i lice mogu jos.
Znam da je nekada sa novcem guravo, al probaj usparati malko ako ti fali. Isplati se.
I ja kupim tene za 50-60 KM ali se ne moze porediti sa ovim gore. Od materijala, kvaliteta, izdrzljivosti.
Last edited by kabal1337 on 10/10/2025 17:14, edited 1 time in total.
Ma ima ih jeftinijih znam ali ovo su zimske nekakve patike.
Sport vision je mislim radnja. Ima još brendova/marki od Adidas pa nadalje.
Ne kupujemo meni često obuću pa možemo priuštiti da platim malo i više.
Prije non stop Kineske patike od 25, 30 ili 40 maraka.
Ako trazis taj neki 'zimska patika' fazon, evo dobra ponuda Pume, kostaju na drugim mjestima i 50ak% vise. Ostao im samo ovaj broj 45 (koji odgovara ako se ne varam 45,5 Nikeov) i moguce da bi ti velicinom odgovarale. Odes u Intersport u Zenici i probas 45 br., mislim da imaju isti model.
Narucivao od njih vise put, sve ok bilo. BH brza posta je bila, ako se dobro sjecam. Valjda nemaju neku falinku jer su vjerovatno zadnje ostale, ja sam i to narucivao i bivalo je ok.
Hvala @Rogie vidjeti ćemo. Uzeti hoćemo patike "zimske" radi toga što su blaže zime prije bile nekoliko godina pa mi nisu bile potrebne ali ove godine će mi trebati jer najavljuju snijeg itd.
Prije bi u običnim patikama izlazio napolje i po snijegu itd jer ne izlazim baš često.
Sanjarko wrote: ↑11/10/2025 03:22
Hvala @Rogie vidjeti ćemo. Uzeti hoćemo patike "zimske" radi toga što su blaže zime prije bile nekoliko godina pa mi nisu bile potrebne ali ove godine će mi trebati jer najavljuju snijeg itd.
Prije bi u običnim patikama izlazio napolje i po snijegu itd jer ne izlazim baš često.