Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Digla_da_kreci wrote: ↑12/10/2025 20:54
Dobro sam ja onda procijenila i stala na vrijeme. Hvala @desni na apdejtu. Nesto sam citala da je stvarni ubica bio malo ''slow'', a ovi iz rezije doslovce navjezbali glumca da glumi tanki i usporeni glasic valjda da docaraju da je bio pomjeren. Nidje veze.
Da, imala si dobru procjenu.
Mene je zadržala mračna atmosfera i dodatno trailer soundtrack
chakany wrote: ↑15/10/2025 00:03
Počeo gledati Gossip Girl
Neki dan prolazim preko serija na HBO Max, hajde rekoh da počnem gledati i ovu Gossip Girl
I navukao sam se
Blake Lively (prezgodna i lijepa) posebno dolazi do izražaja u seriji Gossip Girl, gdje igra Serenu van der Woodsen, jednu od glavnih figura njujorške elite.
Inače, serija je tipična teen sapunica namijenjena prvenstveno mlađoj publici, ali mogu je gledati i stariji zbog NY i lijepih glumica..
Pogledao Wednesday S02.
Odličan soundtrack prati seriju a mnogo dobra pjesma je u 1. epizodi “Bad Moon Rising” u izvedbi Catherine Zeta-Jones i Billie Piper.
e jebi ga.....vidim digla postala.....reko odlicno, ukusi su nam isti, sve sto je preporucila je valjalo...klikem da vidim o cemu se radi....kad ono stranger things....ne znam jesam li zavrsio prvu ili sam odusto prije kraja sezone....ne znam, mislim da nema sanse da cu ponovo probat.
Digla_da_kreci wrote: ↑19/10/2025 22:02
Isto je i meni tako bilo, pisala sam ovdje koliko sam se mrcvarila preko godinu dana pokusavanja da gledam, nece pa nece.
I sada je konacno nadoslo u pravo vrijeme. Hoce to kod mene tako za neke serije da ne kliknu na prvu, ni na drugu.
Joj, jesam pod utiscima koliko je predobra
Ja sam odustao poslije treće sezone. Iako svi kažu da je četvrta (po)najbolja, ja kad vidim epizode preko sat vremena, hoće mi nešto biti.
U zadnje vrijeme su mi mjera ove do 30 minuta.
Digla_da_kreci wrote: ↑12/10/2025 20:54
Dobro sam ja onda procijenila i stala na vrijeme. Hvala @desni na apdejtu. Nesto sam citala da je stvarni ubica bio malo ''slow'', a ovi iz rezije doslovce navjezbali glumca da glumi tanki i usporeni glasic valjda da docaraju da je bio pomjeren. Nidje veze.
Da, imala si dobru procjenu.
Mene je zadržala mračna atmosfera i dodatno trailer soundtrack
Mama covjeka maltretirala citav zivot, govorila mu da zeli da je curica od kad zna za sebe,
Inace se oblacio kao zensko I govorio kao zensko kada je u njenom prisustvu, kad sa njom hoda po gradu, I jedno vrijeme je samo tako pricao kad ga sretnes, a ne samo jer je slow pa kao ovi zele da ga tako prikazu. Oko ovoga su zajebali ovi sto su pravili seriju sto nisu u onim zadnjim epizodama kad prica sa Psihijatrom I kad nam se kao kristaliziraju neke stvari, samo su trebali ubaciti par recenica da kaze normalnom bojom glasa I tada bi bilo malo jasnije za ljude koji ne vladaju tematikom.
I jesu Detektivi iz MindHuntera pricali sa njim, ali su rekli da je bio psihozan I u svome svijetu pa im nije mogao bas nesto pomoci. On je bio jedan od onih ubica koji nisu htjeli da priznaju da su nesto lose uradili ili da su ikako to nesto uradili pa iz njih I ne mozes izvuci informacije da ti pomognu o stvaranju licnosti.
Naravno bilo je nekih pretjernanih stvari u seriji moraju ljudi malo dramatizovati, navodno on je negirao da se sexao sa lesevima jer su previse smrdili, ali se ispostavilo po nekim dokazima da ipak jeste sa par njih.
Citava kultura je nastala iza njega, pacenika I ubica sto su mu pisali pisma i slali svasta nesto, on jeste bio inspiracija za mnoge poznate ubice iza njega, I sve je to istina, naravno ono gdje on misli kao da je on pomogao da se rijesi Ted slucaj je bila njegova fantazija kao I neke druge stvari, valjda ste te neke stvari provalili kako ovi prikazuju njegovu fantaziju I realnosti, mislim serija je opasno bolesna I moras bar neke stvari znati iz tematike da provalis sta se stvarno desavalo.
desni wrote: ↑14/10/2025 01:10
Zato se ovu definitivno isplati pogledati, iz epizode u epizodu sve bolja
Zadnja epizoda je bila..........neočekivana
sta je konkretno bilo neocekivano? meni nije bilo nekih iznenadjenja u zadnjoj.
dobra serija, preporucujem. na momente malo komplikovana dok se ne skonta ko je ko....ali solidno je sve uvezano.
desni wrote: ↑14/10/2025 01:10
Zato se ovu definitivno isplati pogledati, iz epizode u epizodu sve bolja
Zadnja epizoda je bila..........neočekivana
dobra serija, preporucujem. na momente malo komplikovana dok se ne skonta ko je ko....ali solidno je sve uvezano.
Spoiler
Show
smrt bradonje, jednog od glavnih likova oko kojeg se vrti serija. Nadao sam se da će osvetiti buraza
Altsa wrote: ↑20/10/2025 14:10
Stranger Things na trenutak bljesne pa onda sunovrat i dosada i sve tako do sada.
Istina, ima uspone i padove. Razvodnjava se kasnije i povremeno prelazi u dosadu, i nisu mi jasni ovoliki razmaci izmedju sezona, jer kasnije odrastu i gubi se onaj štih.
Prva je definitivno najbolja, tu ili zagrizes ili negdje usput odustanes. Mene je uzela pod svoje i nema mi spasa, evo me na cetvrtoj sezoni.
Spoiler
Show
smrt bradonje, jednog od glavnih likova oko kojeg se vrti serija. Nadao sam se da će osvetiti buraza
Spoiler
Show
aha, smrt u predzadnjoj. pa nekako njegova smrt je bila jedina opcija. on se nikako nije mogao prevrnut i postati pozitivna licnost. mogo je ostat ziv i zavrsit u zatvoru. tu nije bilo happy enda, cak i da je pobjego u kanadu, opet bi problem bio sa djecom i da li i oni da bjeze za njim. mozda su mogli promjeniti da on ubije jaysona ka osvetu ali onda sjeba solidan rasplet sa jaysonom u zadnjoj
Spoiler
Show
Spoiler
Show
aha, smrt u predzadnjoj. pa nekako njegova smrt je bila jedina opcija. on se nikako nije mogao prevrnut i postati pozitivna licnost. mogo je ostat ziv i zavrsit u zatvoru. tu nije bilo happy enda, cak i da je pobjego u kanadu, opet bi problem bio sa djecom i da li i oni da bjeze za njim. mozda su mogli promjeniti da on ubije jaysona ka osvetu ali onda sjeba solidan rasplet sa jaysonom u zadnjoj
Spoiler
Show
tu epizodu još nisam gledao. Nadam se da će se neko Jaysonu najebati matere mile a posebno njegovom šefu, ubi naku jebazovnu mladu