Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da nije samo u pitanju "mudrost" vec i nacin na koji je to receno. Ne mozes se verbalno izivljavati na ne toliko Huseinom Kavazovicem koliko titulom reisa. Mislim da je to Konakovic kluturnije odradio nego ovaj ujljup. A da se treba kritikovati izjava reisa, ne da treba vec mora. Morao se i mora se apsolutni pritisak napraviti i ne popustati dok se ne izvine svim muslimanima u drzavi i dijaspori zbog gluposti koju je izgovorio. Al' ebi ga mi smo sada prezauzeti Halidom da bi se bavili pitanjima od zivota.
Mozda mudro nije , za njega licno.Ali podrzavam, zivimo u sekularnom drustvu u Evropi.I ako je to samo na papiru zadnjih 30 godina.Ali radi toga treba i ovoga da bude, neka narod obicni bar vidi , mozes kritikovat hodzice nece nista biti… ko ih shisha
Podrska
Dobro, hajmo onda pod plaštom slobode govora kritikovati popove, svećenike i ostatak klera kada sveti škole, bolnice i ostale građevine u sekularnoj državi. Balijski komunisti skupljaju bodove samo na kritici IZ-a i tu imaju, kako onaj alkos Skelić reče, hrabrosti, dok su za sve ostalo na "mute".
Gdje si vidio da se ovako direktno mjesaju iu politiku kao reis? Reis se povampirio ovih mjeseci, valjda je frka i prpa… vlasti nema a pare nestaju
No na stranu sve, ja u HR vidim kritiku na katolicku crkvu.Nema potrebe da bosnjaci kritikuju katolicku crkvu, svako svoje dvoriste neka cisti
Realno ako IZ nastavi biti ovako otvoreno uz jednu politicku opciju predvidjam i to da ce se IZ podijeliti.Kod nas pred prosle izbore nastao skandal …hodza drzio vaz valjda agitovao narod da glasa za sda indirektno, par ljudi mu izaslo u sred hutbe
Dobro, hajmo onda pod plaštom slobode govora kritikovati popove, svećenike i ostatak klera kada sveti škole, bolnice i ostale građevine u sekularnoj državi. Balijski komunisti skupljaju bodove samo na kritici IZ-a i tu imaju, kako onaj alkos Skelić reče, hrabrosti, dok su za sve ostalo na "mute".
Dobro, hajmo onda pod plaštom slobode govora kritikovati popove, hodže i ostatak klera kada sveti škole, bolnice i ostale građevine u sekularnoj državi. Jugokomunisti skupljaju bodove samo na kritici katoličke crkve i tu imaju, kako onaj alkos Skelić reče, hrabrosti, dok su za sve ostalo na "mute".
Добро, онда хајде да критикујемо католичке свештенике, имаме и остало свештенство под маском слободе говора када освештавају школе, болнице и друге зграде у секуларној држави. Југословенски комунисти само освајају поене критикујући СПЦ и ту имају, како рече онај пијанац Скелић, храброст, док о свему осталом „ћуте“.
xPaco1337 wrote: ↑14/10/2025 12:38
Ej Aj barem napravio onaj krš i lom od asfalta boljim
Ili je bio toliko bolji 2014 pa se ne sjecam
Ej Aj?
a, naravno da se ne sjecas 2014. sjeti se samo gdje si tada zivio...
--
Neću se ni trudit, zaboravi
cuj zaboravi...
pa gdje cu te zaboraviti "komsija". nismo preko svijeta...
i danas-dan pamtim kako sam te prije neki dan pitao koliko nudis da se preuzme taj stan koji te toliko tegobi. sto se patis? daj koliko imas. dogovorit cemo se, ljudi smo. nismo Paco-i...
i, kako mislis neces se ni truditi? hoces reci da si do sada se pokusavao truditi?
onda je zaista bolje da prestanes pokusavati...
P.S. prije sam ostavljao mjesta misljenju da bi mogao biti desat (da, desat. nije pogresno napisano), ali sam sada siguran da si sasvim suprotno. (znas li sta je desat i sta je suprotno od toga?)
dembele wrote: ↑14/10/2025 19:52
Ukrašće se još par dana na mlakim radijatorima od kojih nemaš nikakve koristi u smislu grijanja a sve će se naravno uredno naplatiti.
Nije mi jasno kako su uspili umlačiti ovu jednu cijev samo...rebra ko led, cijev druga ko led...