Gledao Crnu Guju, Mucke itd u tom periodu. U ratu vecina programa je bio ratni. Atifa Dudakovica se sjecam i ofanzive i bitki koje je neko prenosio na televiziji tada nekoj, RTV BiH mislim da je na njoj bilo.
Srednje su mi godine, nisam toliko star.
Sve serije sto si nabrojao ja gledao kada su izasle tj kada su emitovane na nasim televizijama....obicno je to bio nocni program da li tvsa zg ili bg...jrt je preuzimao I emitirao npr nocni program tvsa noc I dan ili dan I noc ne secam se, se uredno mogao gledati na tvzgSanjarko wrote: ↑09/10/2025 10:17 Gledao Benny Hill i Monty Phyton ali nakon rata oko 96 godine mozda, u ratu se gledao TNT, RTV ZE, Zetel, ne znam koji jos kanal. TV Star nam je bio neki, sad ne sjecam se da li je imao daljinski upravljac, ali jeste bio u boji.
Gledao Crnu Guju, Mucke itd u tom periodu. U ratu vecina programa je bio ratni. Atifa Dudakovica se sjecam i ofanzive i bitki koje je neko prenosio na televiziji tada nekoj, RTV BiH mislim da je na njoj bilo.
Srednje su mi godine, nisam toliko star.![]()
![]()
Iz hotela Bristol, sjećamoultima_palabra wrote: ↑09/10/2025 15:59 Taman sam bio odrastao dovoljno da gledam tv navecer kad je isao taj nocni program, Crna Guja, pa onda Miami Vice i oni Nocni Pozivi sa Jack Killianom ili kako se vec zvala… sjeca li se iko onog erotskog kviza sto je Rambo Amadeus vodio?![]()
Kako da ne. Isle su price o Rambu i "akcijama" u i oko tog kviza, a mi napaljene pubertetlije upijali svako slovo.ultima_palabra wrote: ↑09/10/2025 15:59 Taman sam bio odrastao dovoljno da gledam tv navecer kad je isao taj nocni program, Crna Guja, pa onda Miami Vice i oni Nocni Pozivi sa Jack Killianom ili kako se vec zvala… sjeca li se iko onog erotskog kviza sto je Rambo Amadeus vodio?![]()
Hakiz wrote: ↑09/10/2025 16:24Iz hotela Bristol, sjećamoultima_palabra wrote: ↑09/10/2025 15:59 Taman sam bio odrastao dovoljno da gledam tv navecer kad je isao taj nocni program, Crna Guja, pa onda Miami Vice i oni Nocni Pozivi sa Jack Killianom ili kako se vec zvala… sjeca li se iko onog erotskog kviza sto je Rambo Amadeus vodio?![]()
![]()
Ma u Teatru sniman.suspect_zero wrote: ↑12/10/2025 10:48Hakiz wrote: ↑09/10/2025 16:24Iz hotela Bristol, sjećamoultima_palabra wrote: ↑09/10/2025 15:59 Taman sam bio odrastao dovoljno da gledam tv navecer kad je isao taj nocni program, Crna Guja, pa onda Miami Vice i oni Nocni Pozivi sa Jack Killianom ili kako se vec zvala… sjeca li se iko onog erotskog kviza sto je Rambo Amadeus vodio?![]()
![]()
Zar nije snimano u Teatru?
koliko sam para spičkala na te foto-romane mogla sam kupiti sve najskuplje od tehnike za kojom su djeca slinila, od bicikla do vokmena, sreća pa prestaše izlaziti u jednom trenutku....prvu Felon su morali zamijeniti jer je nakon avio nesreće u kojoj je navodno izgubila život promijenila opis...pa mama i brat su joj išli na prepoznavanje kod Colbyjevih u L.A...a tek kad su prvu Amandu zamijenili drugom, tu se više nije moglo gledatisuspect_zero wrote: ↑09/10/2025 00:41
Bile sličice, album, onda u sklopu nekih novina (Vecernje, Oslobođenje a mozda I AS) izlazio onaj kao roman sa unaprijed epizodama, slike kadrova....joj koja otimacina po mahali da se unaprijed sazna sta je Alexis opet zakuhala. Meni najvece razočarenje bilo sto su promijenili glumicu koja je igrala lik Felon....najljepsa mi je bila Amanda![]()
Joj, ovoga se sjecam, bili su i neki minijaturni zuti r(i)jecnici.
Jel tad isao i Twin Peaks i Cosby Show i neke emisije o putovanjima?ultima_palabra wrote: ↑09/10/2025 15:59 Taman sam bio odrastao dovoljno da gledam tv navecer kad je isao taj nocni program, Crna Guja, pa onda Miami Vice i oni Nocni Pozivi sa Jack Killianom ili kako se vec zvala… sjeca li se iko onog erotskog kviza sto je Rambo Amadeus vodio?![]()
ljubicasti limun wrote: ↑13/10/2025 19:17Jel tad isao i Twin Peaks i Cosby Show i neke emisije o putovanjima?ultima_palabra wrote: ↑09/10/2025 15:59 Taman sam bio odrastao dovoljno da gledam tv navecer kad je isao taj nocni program, Crna Guja, pa onda Miami Vice i oni Nocni Pozivi sa Jack Killianom ili kako se vec zvala… sjeca li se iko onog erotskog kviza sto je Rambo Amadeus vodio?![]()
Twin Peaks jeste, Cosby Show kao da je isao po danu, bar kako se ja sjecam.ljubicasti limun wrote: ↑13/10/2025 19:17Jel tad isao i Twin Peaks i Cosby Show i neke emisije o putovanjima?ultima_palabra wrote: ↑09/10/2025 15:59 Taman sam bio odrastao dovoljno da gledam tv navecer kad je isao taj nocni program, Crna Guja, pa onda Miami Vice i oni Nocni Pozivi sa Jack Killianom ili kako se vec zvala… sjeca li se iko onog erotskog kviza sto je Rambo Amadeus vodio?![]()
Video killed the radio stardale cooper wrote: ↑13/10/2025 21:12 Definitivan kraj jedne ere:
MTV nakon 31. decembra gasi muzičke kanale širom svijeta
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/kra ... /251013157
Bilo je i za očekivati, MTV već vjerovatno najmanje 15-tak godina nije više ono što je bio, odnosno izgubio je na svom značaju sa pojavom interneta.