Pa sad, odbra a je uglavnom definirana, oni sto su igrali protiv Cipra plus Seo. U napadu mislim da je jedno mjesto rezervisano za Memica, a ostalo zavidi od toga da.li ce ideja biti da ih napadnemo od pocetka ili drzati tavnoyezu I onda zadnjih trideset minuta napasti. Vjerovayno se vecina slaze da je Dzekin maksimum 60 minuta, ali ostaje pitanje da li Dzekson od pocetka ili ga uvesti ,adnjih trideset minuta. Ako bude odluka da Dzeko krene od pocetka ja bih ga mijenjao sa Bazdarom. Ako bude odluka da Dzekson ulazi oko 60 minutr onda bih poceo sa Tabakovicem.Plavo-bijeli wrote: ↑13/10/2025 15:56 Evo Rumunima fale dva štopera, fin hendikep jer im od prije fali Dragusin koji se nece jos oporaviti.
Nego koji bi sastav vi izveli protiv Rumunije, a pretpostavljam isti i protiv Austrije?
Koga pozvati ako nije pozvan
Vezna linij ,.mislim da.postoje dvije opcije Tahirovic, Basic, Hadziahmetovic ili druga Tahirovic , Basic ( Hadziahmetovic), Alajbegovic. Svakako ne bih pocinjao sa Gigovicem, on mi izgleda kao klasican dzoker sa klupe.
I ostaje jos pitanje Barjaktarevic ili Alajbegovic.....u ovom krugu je vise pokazao Barjaktarevic al objektivo Alajbegvic je bolji fudbaler. Ne.znam.
I naravno, da pobijedimoi treba nam pomoc dvanaestog igraca koji se zove sportska sreca.
Sto se tice novih pozi a ja ne vidim nikog drugog osim Hadziahmetovica. Prica o Anelu je neozbiljna.