Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hahaha, dok ima ovaca bice i vune, ne bih im otiso da je dzaba nakon ovog
fakat nisu normalni
svake godine ista prica, par sati stajati u redu zbog jebenih guma i jos te odere..
kao da nema drugih mjesta sem sarajeva, jeftinije, brze..
pepeljara wrote: ↑11/10/2025 17:35
taj makbel treba zbog ovakvih stvari zaobici u sirokom luku. cuj 100 marki
majagume narucis online, dodjes 5 minuta prije, zavrsis za 35 minuta i platis za 17ke 43 marke.
Nije najeftinije, ali kad vidim makbel - nisu normalni ni sekunde sa ovakvim cjenama. Cuj 100 maraka zamjena pa u becu jaran placa 20ke 45eura.
Sta mi nije jasno kod makbela i maje kad kupis od njih gume sto ta montaza nije gratis, kod aldina kupis gume i covjek ti ih montira bez dodatnog troska
Kako god, gleda se ukupna cijena. Je li sada montaža uračunata u gume ili se posebno plaća manje mi je bitno.
Ovi manji nemaju online cjenovnike, pa mi se lično ne da okolo ganjati radi guma.
Kupio 2006. Borbet alu felge 16" za 100€, vozio ih na dvije generacije Ceeda do lani.
Prodao ih za 250 KM, kupio za Peugeot original alu felge 16" za 200, nabacio na njih zimske Michelinke koje su mi ostale od Ceeda i sam u avliji zamijenim tockove.
Ispade po ovim cijenama da se za jednu godinu isplati garnitura felgi.
NediM17 wrote: ↑11/10/2025 22:12
Kupio 2006. Borbet alu felge 16" za 100€, vozio ih na dvije generacije Ceeda do lani.
Prodao ih za 250 KM, kupio za Peugeot original alu felge 16" za 200, nabacio na njih zimske Michelinke koje su mi ostale od Ceeda i sam u avliji zamijenim tockove.
Ispade po ovim cijenama da se za jednu godinu isplati garnitura felgi.
Pardon, malo me bacilo, 2010. sam kupio ove Borbet, tj. kad sam kupio i prvi Ceed.
Dosao na celicnim 15kama, te sam okrenuo u zimski set a ove alu 16" kao ljetnu garnituru.
fakat nisu normalni
svake godine ista prica, par sati stajati u redu zbog jebenih guma i jos te odere..
Ovo će samo dovesti do toga da ljudi masovno idu u Lukavicu i kupuju cijelogodišnje gume.
Ne kontam logiku oni su cool pa te kažnjavaju jer ne koristiš njihov hotel nego si im donio gume.
tokio25 wrote: ↑11/10/2025 12:35
imam ljetne stare i zimske koje mogu ovu zimu je li pametno uzeto dunlop ljetne na nekom popustu 280 komad na ananasu
ne znam doduse koji je dot te gume pa je tako jeftinija
inace dimenzije su 235/45-18
Karikaturist wrote: ↑11/10/2025 16:54
Cijene takve a kazete ceka se satima. Pa logicno pitanje zasto bi on spustao cijene- da se ne zamjeri forumasima mozda?
Ma ne, samo se čudimo tolikoj količini ljudske gluposti.
fakat nisu normalni
Ovo će samo dovesti do toga da ljudi masovno idu u Lukavicu i kupuju cijelogodišnje gume.
Ne kontam logiku oni su cool pa te kažnjavaju jer ne koristiš njihov hotel nego si im donio gume.
Zasto u Lukavicu kad imas u Kasindolskoj montazu za 40 KM tj. kod mene