ko mi jarane?ovo_malo_duse wrote: ↑08/10/2025 15:09To sazaljenje ste ispucali jarane.. Citam juce nezavsni izvjestaj ljekara bez granica preko 500 djece registovano u Gazi ubjene su direktno metkom. Ono kap vode jevreja sto protestuje ne prdestavlja nista i nikoga. 80%-90% gleda slike i uziva...sumirprimus wrote: ↑08/10/2025 13:14taj voz je drug moj profi davno prosao.drug_profi wrote: ↑07/10/2025 23:39 Ljudi moji, radi sebe, radi svoje savjesti, radi boga ako vjerujete, nemojte generalisati.
Nemojte mrziti.
mrznja je nadvladala razum, i svaki pokusaj zazivanja na razm je ovde davno propao, naravno slijede salve lazi poturanja uvreda...
cinjenica da je ovde zarad gaze dozvoljena otvorena mrznja perma zidovima, i antisemitizam to se vise i ne krije.
i sve se izjednacava sa vladom natanjahua, iako i dan danas imas proteste u tel avivu protiv istog.za razliku od drugih rezima kao recimo rusija, ili saudija,ili iran. nema protesta.
vidjeli smo i juce ovde ,tisina povodom godisnjice najgoreg napada na izrael. i pravdanje. slicna stvar prodje i u srbiji za 5 oktobar. tisina.nije se desilo.
Nisam antisemtista nikad nisam bio nikad necu ni bit cak sta vise posjetio sam vise konc logorapo Europi nego vecina zidova iz Izraela cak sam i dijete odveo i ucim je sta se desava kad mrznja i populizam prevlada razum. ali, ali, ali. Ali su zidovi zasluzili da ih se iskljuci iz svega . Moraju se kaznit za sva zlodjela koja su pocinili od 1967 pa na ovamo, mozda nece trenutno ali polako gube podrsku i tlo pod nogama i doce vrijeme kad ce morat platit za zlodjela isto tako kako su iskoristili zlo koje je njima napravljeno i vec 80 godina jasu na tome. Ovaj put su prekardasili svako mjeru u Gazi. A sta tek rade på zapadnoj obali to ni u crtanim flmovima nema. Bilo je kod nas u pojedinim selima dodju i kazu ovo je sad moje imas 10 minuta da napustis.
I ti prvi da si normalan a ne cionisticki supak koji pokusava odbranit neodbranjivo i da si se ovdje ogradio od djeco ubica i genocidasa je bih ti prvi skuno kapu i slozio se sa tobom iako trpe jedan od najgorih Aparhtejda u istoriji svijeta nisu trebali uradit to sto su uradli 7 oktobra.
Ovako dzaba krecis.
PS. ljudsko sam bice i nadam se da se to nece desiti ali karma je bitch, bojim se sta ce Palestinci uradit ako ikad dobiju priliku.
na stranu izralesko palestinski sukob, ali to sto ti pises meni zvuci isto kao ona nisam sda ali...
uvrede i sve ostalo necu ni komentirati naviako sam vec na niske i duple arsine, u sustini vi pisete vise o sebi nego o meni