BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mist

#28651 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mist »

Krenuo novi krug :lol:
luckylaka

#28652 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 04/10/2025 17:39
luckylaka wrote: 04/10/2025 15:22 Ne mozes ti druze od Pidre,Rahmanovica,Mujakica,Besirevica....napraviti zvijezdu da ih forsiras svaku utakmicu
Aaa, pa mi ovdje imamo i hejt na FKS mescini.

Rahmanovic panj, a tamo Muftic treba u A tim.

Koji ste vi odron od likova, svakim upisom novo dno dotaknete.
Ma bravo majstore,kakav genijalan zakljucak.Pa ja sam prvi prizivao Kovacevica u reprezentaciju tada nije bilo hajtanja.Svakim danom u svakom pogledu
sve vise napredujes
izbjeglica_iz_besmisla

#28653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

How yes no.
BarbaDue

#28654 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 04/10/2025 14:50 Jebo vas Anel A vise, pa zar nije dosta.

Evo covjek opet objasnio da NE ZELI da igra, sta je problem sad?
Ti si bolestan legendo. :-?

Od tebe i par njih se Anel ovdje ne smije spomenuti. :shock:

Jebote, postade igrač čije se ime ne smije izgovoriti naglas. Ipak situacija je malo drugačija, novinari i dalje intervjue rade sa njim. Vjerovatno zato što momak nešto vrijedi..
Lug

#28655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Lug »

SuperHans wrote: 04/10/2025 15:02
Lug wrote: 04/10/2025 14:45 Ahmedhodžić: Prestao sam igrati za BiH zbog amaterskih metoda rada i miješanja politike u izbor tima.
Nisam se mogao nositi s amaterskim metodama rada i miješanja politike u izbor tima. Ponekad su stvari išle dobro neko vrijeme, ali bilo je i perioda kada vidite koliko je sve to neprofesionalno. Odabir igrača nije imao mnogo veze s njihovim igrama", kazao je Ahmedhodžić koji je istakao da je i ljekarski tim reprezentacije radio užasno.

"Povrijedio sam mišić i moj klub je obavijestio ljekare reprezentacije da ne mogu igrati. Ipak, morao sam se javiti na pripreme, gdje su me natjerali da odradim dvadeset sprinteva. Nakon toga sam bio van terena mjesec dana. Magnetna rezonanca je bila neophodna, ali su smatrali da je ultrazvuk dovoljan",

treba li crtati? :D
i onda dva dana kasnije 90 minuta odigro za klub
serator mali
ta povreda se dogodila prije " Nakon toga sam bio van terena mjesec dana." Mislim da je jos za vrijeme Milosevica. Citaj hebo ga ti.. :izet: :-)
Dakle idemo dalje uhljebi.. htjeli unistiti momka, tjerali ga da povrijedjen sprinta i koji je srcem igrao za BiH, ali nema veze, ne dirajte nam Vicu and co. :-)
izbjeglica_iz_besmisla

#28656 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

BarbaDue wrote: 04/10/2025 20:48 Od tebe i par njih se Anel ovdje ne smije spomenuti. :shock:
Naravno da se Anel ne treba pominjati na ovoj temi, upravo to je i poenta.

ANEL A. JE BIVŠI REPREZENTATIVAC.
SAM JE REKAO DA NE ŽELI IGRATI.
JUČER JE POTVRDIO TO.
!

Tema su ljudi koji su barem potencijalni reprezentativci.
Jel vi ne znate čitati ili se samo pravite glupi?
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 04/10/2025 21:03, edited 1 time in total.
Lug

#28657 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Lug »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 04/10/2025 14:50 Jebo vas Anel A vise, pa zar nije dosta.

cuj objasnio da ne zeli igrati, :lol: ne spinuj uhljebu.
On je objasnio kakvi kriminalci i izdajice sjede u savezu?
luckylaka

#28658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

BarbaDue wrote: 04/10/2025 20:48

Ti si bolestan legendo. :-?

Od tebe i par njih se Anel ovdje ne smije spomenuti. :shock:

Jebote, postade igrač čije se ime ne smije izgovoriti naglas. Ipak situacija je malo drugačija, novinari i dalje intervjue rade sa njim. Vjerovatno zato što momak nešto vrijedi..
Citamo razlicite intervjue ili izmisljamo

Tokom moje prve utakmice za reprezentaciju osjetio sam trnce po cijelom tijelu tokom intoniranja himne. Želim predstavljati svoju zemlju, ali ne pod takvim okolnostima
izbjeglica_iz_besmisla

#28659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Jel rekao da ne zeli igrati zbog navijaca?
On sam, na svom profilu.

Jel sad jos rekao da nece igrati pod "trenutnim okolnostima". Jer savez, medicinsko osoblje, vico, sta vec.

Fala dovidjenja.
izbjeglica_iz_besmisla

#28660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Slo Burner wrote: 04/10/2025 17:07 Za to vrijeme Muharemovic dva puta zaredom u timu kola u jebenoj Seriji A
O ovim momcima treba pricati :bih: :bih:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#28661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by _BataZiv_0809 »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 04/10/2025 21:05 Jel rekao da ne zeli igrati zbog navijaca?
On sam, na svom profilu.

Jel sad jos rekao da nece igrati pod "trenutnim okolnostima". Jer savez, medicinsko osoblje, vico, sta vec.

Fala dovidjenja.
Jao i zena mu bila na meti jadna ona kao da se nije sama svim silama gurala u medije
luckylaka

#28662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Anele napise,,Zelim predstavljati svoju zemkju ali ne pod ovakvim okolnostima" tip prepravlja u intervju u,,Ne zelim :-)
Point.

#28663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Joj Anela i intervjua, bolje da je šutio. Sere o pozivima a redovno je bio pozivan, samo što se on nije redovno pojavljivao.

I još se balavac umislio da je selektor i ima zamjerkenna izbor igrača. Ma mrš tamo đubre jedno, tebe treba pitati koga zvati i ko će igrati.
Lug

#28664 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Lug »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 04/10/2025 21:05 Jel rekao da ne zeli igrati zbog navijaca?
On sam, na svom profilu.

Fala dovidjenja.
haj jos jednom procitaj.. ponavljas se. :kiss: :zzzz:
Lug

#28665 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Lug »

Point. wrote: 04/10/2025 21:58 Joj Anela i intervjua, bolje da je šutio. Sere o pozivima a redovno je bio pozivan, samo što se on nije redovno pojavljivao.

I još se balavac umislio da je selektor i ima zamjerkenna izbor igrača. Ma mrš tamo đubre jedno, tebe treba pitati koga zvati i ko će igrati.
ma jok ba, treba vjerovati slijepo savezu, gdje bi oni to. :-)
izbjeglica_iz_besmisla

#28666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Lug wrote: 04/10/2025 22:20
On sam, na svom profilu.

Fala dovidjenja.
Sta nisam tacno dobro procitao? Eto obrazlozi.
Lug

#28667 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Lug »

_BataZiv_0809 wrote: 04/10/2025 21:09
On sam, na svom profilu.

Fala dovidjenja.
Jao i zena mu bila na meti jadna ona kao da se nije sama svim silama gurala u medije
sta si ti sexista izgleda.. opet o zeni, kako vas nije sramota?
Logovan

#28668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Ma jebo ga Anel više, vidim da se nešto pravda, preletio sam izjavu, ko te jebe. Nećeš, ne moraš, niko te ne tjera. Kraj.
HelaS

#28669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HelaS »

Point. wrote: 04/10/2025 21:58 Joj Anela i intervjua, bolje da je šutio. Sere o pozivima a redovno je bio pozivan, samo što se on nije redovno pojavljivao.

:thumbup:
Slino mali. Neko ga iz medija stalno forsira, tačno neko zloban reprezentaciji
Lug

#28670 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Lug »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 04/10/2025 22:28
On sam, na svom profilu.

Fala dovidjenja.
a sta bi ti, igrao poslije salve uvreda na njegov racun i familije od placenih botova kao sto si ti?!

pa normalno da nece sad igrati kad su ga Vico, Spahic i Barba izbacili i to trajno :D eto levata oni nekog trajno izbacuju kao da im je babo ostavio repku u amanet. Doduse Vico ide tim purtem i s obzirom da je podrzan od vas, nikad se ne zna..

ovo je bit, a ne te tvoje price za malu djecu i spinovanja..
"Ahmedhodžić: Prestao sam igrati za BiH zbog amaterskih metoda rada i miješanja politike u izbor tima.
Nisam se mogao nositi s amaterskim metodama rada i miješanja politike u izbor tima. Ponekad su stvari išle dobro neko vrijeme, ali bilo je i perioda kada vidite koliko je sve to neprofesionalno. Odabir igrača nije imao mnogo veze s njihovim igrama", kazao je Ahmedhodžić koji je istakao da je i ljekarski tim reprezentacije radio užasno.

"Povrijedio sam mišić i moj klub je obavijestio ljekare reprezentacije da ne mogu igrati. Ipak, morao sam se javiti na pripreme, gdje su me natjerali da odradim dvadeset sprinteva. Nakon toga sam bio van terena mjesec dana. Magnetna rezonanca je bila neophodna, ali su smatrali da je ultrazvuk dovoljan",
Edin H.

#28671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Lug wrote: 04/10/2025 22:30
_BataZiv_0809 wrote: 04/10/2025 21:09
On sam, na svom profilu.

Fala dovidjenja.
sta si ti sexista izgleda.. opet o zeni, kako vas nije sramota?
Klasičan primjer mizoginije :shock:
Point.

#28672 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Lug wrote: 04/10/2025 22:39
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 04/10/2025 22:28

a sta bi ti, igrao poslije salve uvreda na njegov racun i familije od placenih botova kao sto si ti?!

pa normalno da nece sad igrati kad su ga Vico, Spahic i Barba izbacili i to trajno :D eto levata oni nekog trajno izbacuju kao da im je babo ostavio repku u amanet. Doduse Vico ide tim purtem i s obzirom da je podrzan od vas, nikad se ne zna..

ovo je bit, a ne te tvoje price za malu djecu i spinovanja..
"Ahmedhodžić: Prestao sam igrati za BiH zbog amaterskih metoda rada i miješanja politike u izbor tima.

Niko njega nije izbacio, sam je odlučio da ne igra. Prestanite se glupirati.
luckylaka

#28673 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Za one koji prate reprezentaciju od juce a takvih je puno ovdje.Ponovicemo sutra jis jednom jer ribice imaju slabo pamcenje

Spahić je tada jasno rekao da reprezentacija nikome neće biti druga opcija i da je stav Saveza i svih u stručnom štabu i igrača u našem nacionalnom timu da Ahmethodžić nema više šta tražiti u reprezentaciji i da je izbačen za sva vremena.
izbjeglica_iz_besmisla

#28674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Anel je prvi rekao da ne zeli vise igrati. Strucni stab mu je samo ispunio zelju.

Samo vi to zaboravljate pomenuti. Al nije nam mrsko podsjecati vas, mada smo evo odavno urali jednu lijepu temu zbog toga

Ovaj intervju od neki dan samo potvrdjuje da Ahmedhodza nije sazrio nista od momenta kad je izbjegavao dolaske, ili zalio se na povrede pa onda zaigrao za Sheffield dva dana nakon odlaska iz kampa reprezentacije.

Ja sam davno rekao, momak je OK igrac i ako sredi glavu i stav, bujrum mu da nam pomogne da se skupa radujemo. Ali posto je nije sredio i dalje preferira pickasto slanje poruka preko svojih satelita ovdje i novinara, neka ga gdje jeste. Ne zna on sta hoce jos uvijek.
BarbaDue

#28675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BarbaDue »

Point. wrote: 05/10/2025 00:31 Niko njega nije izbacio, sam je odlučio da ne igra. Prestanite se glupirati.
Ko da se prestane glupirati!? Mi? Prije vi da malo ohladite, takođe prestanete pokazivati svoju mržnju.
Edin H. wrote: 04/10/2025 14:19 https://www.klix.ba/sport/nogomet/ahmed ... /251004067

Anel heroj, a ne zločinac :D
Pazi sad ovo, koja boleščuga kod pojedinaca.
Momak prenio tekst o Anelu sa drugog portala, svjež intervju,taze, nije ga izvadio iz naftalina.
Ovaj bolesnik iznad odmah osuo paljbu. Još par njih, i idu plotuni. Kao da je neko spomenuo R.Mladića.

Žao mi vas je zaista, za mene je Anel, sve dok ne okači kopačke o klin potencijalni reprezentativac
Post Reply