Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
suspect_zero wrote: ↑04/10/2025 13:59
Osafunjo se kamiondzija radi čokolade
Jest, jeblo majku I na kraju ne dade ni jednu cokoladu....reko kamo cokolada kinder place big problem baznia help i tako to...kaze ne da.sef...reko mrs jebo te sef reci mu da u mondelezu daju po 10komada.....
Last edited by mali_balon on 04/10/2025 15:10, edited 1 time in total.
suspect_zero wrote: ↑04/10/2025 13:59
Osafunjo se kamiondzija radi čokolade
Jest, jeblo majku I na kraju ne dade ni jednu cokoladu....reko kamo cokolada kinder place big problem baznia help i tako to...kaze ne da.sef...reko mrs jebo te sef reci mu da u mondelezu daju po 10komada.....
rahmeta mi nanina ti si meni i Tito i Kardelj i Staljin
A.nisam vam prico kad sam.l istovarao ulje u fabrici gdje prave pomfrit ono polusmrznuto......I kada testiraju ulje uzmu od mene iz cisterne 2l I stave u fritezu i prze poNfrit to e gleda boja hrskavostni tako to.....a ja gladaaaan a poNfrit mirise uhhh u pm....i naravno tu na prijemu turcin...a slabo s engleskim barata a meni lakse ide svahili od turskog ili holandskog....I sad dok te sve analize prodju ja kontam odo jest u kamion....kako sad da ovom arkadasu objasnim...ja njemu arkadas me go truck jemek I pokazujem ono rukom u usta...reko hangri no it al dej.....on kima glavom ja kimam glavom svi kimamo....Ii ja taman mazem argetu kad neko kuca na vrata, kad ono arkadas nosi naramak necega kaze arkadas it jemek i pokazuje na usta.... ja uzmem kad ono jeno 3kg pomfirta....jooooj dze me nadzeeee....kasnije kontam sta li sam ja njemu reko i sta li on skonto Boga pitaj....ostalo ponfrita za vecernjeg derneka sa rajom iz brdo pive I mesa
Jest da nije cokolada...izvinjavam se na zacatavanju
mali_balon wrote: ↑04/10/2025 18:00
Malo off ( nadam se da me nece opet banovat jer sam offtopicario ovdje)....u svezi te manipulacije......moj kolega dovuko 25t kakao masti u mondelez (milka) i kad je gore na cisterni otvorio polopac, da uzme uzorak upadne mu cipela u cisternu ....a nije nas cistih nogu i corapa lik....pogledss u cipele odma ograjises....doduse imao je mrezicu na glavi da dlaka ne upadne u cisternu
Digla_da_kreci wrote: ↑04/10/2025 18:08
Uh dobro je da nije cokolada
mali_balon wrote: ↑04/10/2025 18:00
Malo off ( nadam se da me nece opet banovat jer sam offtopicario ovdje)....u svezi te manipulacije......moj kolega dovuko 25t kakao masti u mondelez (milka) i kad je gore na cisterni otvorio polopac, da uzme uzorak upadne mu cipela u cisternu ....a nije nas cistih nogu i corapa lik....pogledss u cipele odma ograjises....doduse imao je mrezicu na glavi da dlaka ne upadne u cisternu
Sto ga izvuce zato nam daju po 10 milka cokolada, da se sto prije kutarisu