Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DoradO wrote: ↑02/10/2025 21:55
ma mogu jos ljetne linglong sport master penjanje i spustanje sa Jahorine bez vecih poteskoca ... trecu ljetnu sezonu odradile i ne predaju se
konektovan wrote: ↑02/10/2025 22:09
gdje ces to postavljati ovdje....sad ces na stub srama odmah.
beco wrote: ↑02/10/2025 22:14
Iskreno kockas se sa tim Audijem na ljetnim gumama, tu već ima utabanog snijega, sekunda sa ti tračnica da skrenes gotovo je quattro ne quattro.
neodgodiva poslovna obaveza, nada da je barem jednom grtalica prosla, kratak dan da se zamijene gume i et.. sve si u pravu ne bih ponovio
DoradO wrote: ↑02/10/2025 21:55
ma mogu jos ljetne linglong sport master penjanje i spustanje sa Jahorine bez vecih poteskoca ... trecu ljetnu sezonu odradile i ne predaju se
konektovan wrote: ↑02/10/2025 22:09
gdje ces to postavljati ovdje....sad ces na stub srama odmah.
Samo prati fabriku
Mi smo ovo imali na sluzbenim. Krenuo na sirokacu nece ni uz prvi piklic. Kaldrma dok je bila. Ali tad nisu ni grtalice bile prosle.
Drugi put zaglavio u bakije sokaku. Ocisceno bilo, samo mokro. Nece kombi ni 10cm da se pomakne.
U mocila izasao pa jedno 10-15 min sam vozio lijevo desno, mislim pokusavao kontrolisati auto nije to bila voznja.
Ko ti nudi po toj cijeni ... taj index brzine V, ja bi prije za zime H, jer je drugačija mekša smjesa, prikladnija za zimu. Meni je ta tvoja guma najviše za autoputa.
Čini mi se jako povoljna cijena
Ja sam naručio taj continental wintercontact ts 870, ali bez te P oznake u drugoj dimenziji 225/50 R17 98H - zimski set. Fabrički visok index nosivosti me limitirao dosta kod izbora. Prvi izbor mi je bio Michelin Pilot Alpin 5 ali mi je bio preskup, drugi Goodyear Perfomance 3 ali nisam mogao naći ovaj index nosivosti, i onda sam naručio ovaj conti. Različita je smjesa i šara između ts 870 i ts 870P. P je više za brže ceste autoputa, ova bez P oznake je nešto bolja u pravim zimskim uvjetima, pa ćemo da vidimo.
artur morgan wrote: ↑03/10/2025 10:59
Ko ti nudi po toj cijeni ... taj index brzine V, ja bi prije za zime H, jer je drugačija mekša smjesa, prikladnija za zimu. Meni je ta tvoja guma najviše za autoputa.
Ja sam naručio taj continental wintercontact ts 870, ali bez te P oznake u drugoj dimenziji 225/50 R17 98H - zimski set. Fabrički visok index nosivosti me limitirao dosta kod izbora. Prvi izbor mi je bio Michelin Pilot Alpin 5 ali mi je bio preskup, drugi Goodyear Perfomance 3 ali nisam mogao naći ovaj index nosivosti, i onda sam naručio ovaj conti. Različita je smjesa i šara između ts 870 i ts 870P. P je više za brže ceste autoputa, ova bez P oznake je nešto bolja u pravim zimskim uvjetima, pa ćemo da vidimo.
Za koje auto si narucio ove gume? Na internetu pise da je TS 870 (touring guma) namjenjen za manja i mid-size vozila, dok je TS 870 P (performance guma) za veca vozila i SUVs.
Za koje auto si narucio ove gume? Na internetu pise da je TS 870 (touring guma) namjenjen za manja i mid-size vozila, dok je TS 870 P (performance guma) za veca vozila i SUVs.
Kod mene je bmw 3 g20
P jeste perfomance guma ali to ne znaci da je bolja u pravim zimskim uvjetima vec na autoputu i mokrom. Vidi se ta razlika u sari. Kako god ne vjerujem da su velike razlike. Ova guma sto sam kupio da je iskljucivo za manja auta namjenjena ne bi imala visok index nosivosti. U mojoj dimenziji dolazi sa indexom 98 dok druge vecinom sa 94.
Kod mene je bmw 3 g20
P jeste perfomance guma ali to ne znaci da je bolja u pravim zimskim uvjetima vec na autoputu i mokrom. Vidi se ta razlika u sari. Kako god ne vjerujem da su velike razlike. Ova guma sto sam kupio da je iskljucivo za manja auta namjenjena ne bi imala visok index nosivosti. U mojoj dimenziji dolazi sa indexom 98 dok druge vecinom sa 94.
BMW 3 i jeste mid-size auto, tako da nema greske. Kod mene je Audi A4 B9 FL i koristi istu dimenziju gume kao tvoj BMW, samo sto na naljepnici na vratima pise da je 225/50 R17 94H dozvoljen. Ovaj Audi je malo tezi od tvog BMW-a, pa mi je cudno da je 94H dozvoljen kod mene, a nije dozvoljen kod tebe .
Michelin ima korektnu cijenu od 280KM za 94H, dok je 98V 337KM u Maja gume.
Gdje si kupio Conti TS 870, i koliko su kostale?