teodati wrote: ↑29/09/2025 18:10Pobrkao si neke stvari, muslimani su uzeli pozdrav koji je u biti židovski, pa je i Isus tako pozdravljao, i Isus ne može biti musliman jer Sin Božji kod muslimana ne postoji, samo kažem.Zehran82 wrote: ↑29/09/2025 13:13mozes se ti smijati dok ti zubi ne popadaju ali ti je tako , a eto i dokaze sam ti iznio iz biblije, pa cak i komentare Biblijski komentatora.
sta znaci zidov, zidov u sustini znaci sljedbenik ili potomak Jude, praunuka Abrahama
sta znaci krscanin, krscanin znaci sljedbenik Krista Mesije....pa moze li Isus Biti sljedbenik Mesije, samog sebe, ne moze, nema smisla, tako da Isus i nije znao sta znacio rijec Krscanin, ta rijec se tek kasnije uvela nakon sto je Isus uzdignut na nebo.
kada sporedimo sta je isus govorio i radio u Bibliji vidimo ocito islamska vjerovanja i rituale, do te mjere da to danas rade muslimani i krscani ne rade
evo samo jedna obicna stvar u svakodnnevnici koju rade i nasa mala djeca a vi krscani ne radite to
Biblija
https://www.biblegateway.com/passage/?s ... ersion=TLV
John 20
21 Yeshua(jesus) said to them again, “Shalom aleichem(islamski Selam Alaikom, Mir s vama)! As the Father has sent Me, I also send you.”
22 And after He said this, He breathed on them. And He said to them, “Receive the Ruach ha-Kodesh! 23 If you forgive anyone’s sins, they are forgiven; but if you hold back, they are held back.”
Znaci vrlo jednostavna stvar Isus nazivao selam alejkum , aramejsko hebrejski Shalom Aleichem arapski Selam Alejkum
znaci ovo mi muslimani svakodnveno se ovako pozdravljamo, bili to u evropu, africi, americi, aziji...svi koristimo ovaj pozdrav....
dok ja nikad ne cujem krsacane da se ovako pozdravljaju, i mogao bi masa ovakvih slicnih stvari navesti sto muslimani sada rade i isus radio a krscani to ne praktikuju.
zabranjeno je muslimanima kopirati zidove, nije to zidovski pozdrav nego je izvorni pozdrav svih Bozijih poslanika a zidovi zapisali to u Bibliji...pa i oni ga koriste povremeno.Pobrkao si neke stvari, muslimani su uzeli pozdrav koji je u biti židovski
to je kao da kazem,i Isus ne može biti musliman jer Sin Božji kod muslimana ne postoji, samo kažem.
Isus ne moze biti predan Bogu je jer pravovjeran......samo kazem
musliman znaci "biti predan Bogu" , od rijeci aslama, predati se, znas ono kad dignes ruke u zrak i kaze predajem se, tvoj sam sad.
dok Sin Boziji po bibliji znaci biti pravovjeran , tako da svako od nas moze po bibliji biti sin Boziji, to jeste pravovjeran....znaci absolutno nista specijalno, jer su i drig poslanici bili sinovi Boziji, to jeste pravovjerni po bibliji.
zato prestani gluposti valjati ovdje, znam bibliju vise nego dobro, a kako i mnebi znao kad sam prve debate sa krscanima imao vec 2002 godine , tad sam poznavao bibliju a gle koja godina je sad i sta sam svega jos naucio o Bibliji sve ove godine
odgovorno kazem da poznajem bibliju bolje nego 99% krscana....ne da poznajem samo bibliju nego i neke dijelove znam napamet