Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
izbjeglica_iz_besmisla

#12076 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Ne bih da pravdam presudjene kriminalce, al realno im je Mamic postavio dinamo kakav jeste danas.
last mohicans

#12077 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

ljubijankic wrote: 29/09/2025 16:08
F&N wrote: 29/09/2025 16:07
ljubijankic wrote: 29/09/2025 15:58 Podrzava se dovođenje presuđenih kriminalaca u klub :lol: :lol: Aferim :bih:
joj sto ne mogu vala ni ovog nazor moralisanja
Tako je. Osuditi podrzavanje kriminalaca je nazor moralisanje :lol: :lol:
Misliš da je Mirvić sve legalno radio, :lol: Pokazat ce se kasnije. Sta je Sisoje radio, 500 preko računa ostalo na ruke, Velez, maleni, ama baš svi, čak i Zrinjski. Mi najvise poreza uplatimo,jesu nam kakvu plaketu dodijeli za fer play? Jesu, guze nas gdje stignu. Sad kada Mamić kaze Bandiću i bilo kojem šupku u crnom, slušaj, nemoj da jebeš Sarajevo, hoće li se taj konj zapitati malo. Ja mislim da hoće itekako. Pa cijeli savez korumpiran, šta radi Gico, da mi glumimo neke moralne vertikale. Boli me đon šta će uraditi i kako, meni su klub i njegovi uspjesi najbitniji. Ako ce se baviti kriminalom, imaju institucije neka se time bave. Mamići su pokazali da znaju posao i tačka. A u vezi procesa u kojem su osuđeni, čim su počeli vlastodršce zaobilaziti i fasovali su. Valjda nam je jasno kako, ko i kada pokreće afere i procese. Koja ku...pravda i poštenje.
jalijas74

#12078 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jalijas74 »

I mene nekako ova prica sa Mamicima djeluje kao uspostavljanja sistema. Sad da li ce taj sistem donjeti dobro samom klubu ili samo njima ostaje da se vidi u buducnosti. Jedino u sve ovo ako se upetljaju Hz kao sto su Boysi pa da bu neki otpor ili sta vec nikako ne bi bilo dobro. Dva su koncepta klubova FCS sa vecinskim vlasnistvom i Dinamo kao neka skupstina svih njih. Ovi su kao krali pa ih Boysi uhvatili a kod nas cak i da kradu nece krasti nas vec Mirvica.
Mislim da smo konacno na nekom sportskom kolosjeku pa i na ovaj nacin. Gledao sam skoro Faruka kao Mirvic je trazio njega i Papeta u klub ali su odbili. Ok onda ima ko hoce sad sto su to braca sa krimi proslosti tako nas je zapalo. :evil:
van Basten

#12079 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van Basten »

Šta je tu je... :-)
Kod nas bar nikad nije dosadno
DebelinJoe

#12080 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by DebelinJoe »

https://www.klix.ba/sport/nogomet/husre ... /250929105

Ode Husref...Čovjek za mjesec i po rada sebi osigurao mirnu starost..

Genije.
tokio25

#12081 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tokio25 »

mamic znaci vec preuzeo posao u svoje ruke
last mohicans

#12082 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

DebelinJoe wrote: 29/09/2025 17:55 https://www.klix.ba/sport/nogomet/husre ... /250929105

Ode Husref...Čovjek za mjesec i po rada sebi osigurao mirnu starost..

Genije.
Kazu nije ni imao klasični ugovor, vise dogovor. Nije mu ovo trebalo, meni je drag i dalje, ostat ce zabiljezen kao najtrofejniji ali mi je drago zbog cijelog nestručnog štaba i skupine nesposobnjakovica i manijaka Handzića. Omaklo im se.
baxus

#12083 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by baxus »

Naravno da mu nije trebalo. On nije dorastao ovog ligi 10. Mislili smo možda na konto jakog rostera da će moći napraviti nešto. Medjutim prevarili smo se. Timovi su ozbiljni danas u ovoj ligi. Onaj Rudar Prijedor npr. odlična ekipa.
Ako hoćemo u Evropu, ozbiljna rad i sisatem su potrebni.
Naša liga već treću godinu za redom ima predstavnika u grupnoj fazi.
Mi ne držimo korak definitvno. Nije to sramota. Sramota je mislit da si Real Madrid u nisi najbolji ni u gradu svom.
last mohicans

#12084 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

baxus wrote: 29/09/2025 18:15 Naravno da mu nije trebalo. On nije dorastao ovog ligi 10. Mislili smo možda na konto jakog rostera da će moći napraviti nešto. Medjutim prevarili smo se. Timovi su ozbiljni danas u ovoj ligi. Onaj Rudar Prijedor npr. odlična ekipa.
Ako hoćemo u Evropu, ozbiljna rad i sisatem su potrebni.
Naša liga već treću godinu za redom ima predstavnika u grupnoj fazi.
Mi ne držimo korak definitvno. Nije to sramota. Sramota je mislit da si Real Madrid u nisi najbolji ni u gradu svom.
Tako nekako, Rudar će rasti, gledao sam ih sinoć. Odbrana im je slaba (kao i naša :mrgreen: ) bekovske pozicije nepooslozene, ali napad im itekako ima smisla, znaju šta hoće, raznovsrno napadaju, oni stranci jako dobri, mi uvijek nabasamo na neke prevarande. Dići će se i Velez, ako ne žele ispasti.
last mohicans

#12085 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

https://sportsport.ba/fudbal/mihael-mik ... MDQ2Njk3MA..
Pobjegao i ovaj glavom bez obzira :lol: Inteligentan lik, dva dan boravio tu, skonto šta se dešava, a nije pao na Mirvine i Ayline ublehe
Adobeg

#12086 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

last mohicans wrote: 29/09/2025 19:14 https://sportsport.ba/fudbal/mihael-mik ... MDQ2Njk3MA..
Pobjegao i ovaj glavom bez obzira :lol: Inteligentan lik, dva dan boravio tu, skonto šta se dešava, a nije pao na Mirvine i Ayline ublehe
Nazalost nas klub je izgubio dosta reputacije u regionu,los glas se daleko cuje,svi ovi koji su bili ili ce biti se uglavnom poznaju,pricaju izmedju sebe, nama je najbolje dovesti kakvog stranca. :D
last mohicans

#12087 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Statistika ovoga. Ubio se za nas, prosječno se zadržava 0,82 godine. Dovodi se, da bi se mogao što prije otjerati. Nikakva statistika vrijedna pažnje, sem ovo malo u DZ. Preferira 4-2-3-1 Zalosno.
Image
last mohicans

#12088 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Adobeg wrote: 29/09/2025 20:01
last mohicans wrote: 29/09/2025 19:14 https://sportsport.ba/fudbal/mihael-mik ... MDQ2Njk3MA..
Nazalost nas klub je izgubio dosta reputacije u regionu,los glas se daleko cuje,svi ovi koji su bili ili ce biti se uglavnom poznaju,pricaju izmedju sebe, nama je najbolje dovesti kakvog stranca. :D
Ako se i ovaj brzo sprži, a hoće, neće nam više iko iz HR prismrditi, vjerovatno ni iz SLO, ostaje nam Srbija a tamo ništa vrijedno spomena.
baxus

#12089 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by baxus »

Reputacijski postajemo ko Prevent.
Mislim da je sada, kao nikad prije potrebna podrška navijača. Da se podsjetimo koje su to temeljne vrijednosti. To je ljubav ona bezuslovna prema klubu, taman Ratko Mladić trener ili predjednik kluba bio.
Treba se pogledati u oci i reci Nismo Divovi, ukinut onu odvratnu pjesmu i srcem i dlanovima podržati klub u subotu protiv Zrinjskog.
Možda ova kriza bude katalizator koji će nas vratiti na pravi put.

Ja bih pozvao sve navijače da dodju u subotu na stadion i ostave frustracije kući, a ponesu samo ljubav.
palermo

#12090 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by palermo »

baxus wrote: 29/09/2025 20:53 Reputacijski postajemo ko Prevent.
Mislim da je sada, kao nikad prije potrebna podrška navijača. Da se podsjetimo koje su to temeljne vrijednosti. To je ljubav ona bezuslovna prema klubu, taman Ratko Mladić trener ili predjednik kluba bio.
Treba se pogledati u oci i reci Nismo Divovi, ukinut onu odvratnu pjesmu i srcem i dlanovima podržati klub u subotu protiv Zrinjskog.
Možda ova kriza bude katalizator koji će nas vratiti na pravi put.

Ja bih pozvao sve navijače da dodju u subotu na stadion i ostave frustracije kući, a ponesu samo ljubav.
Drug, drago mi je sro nas podrzavatw al bolje vam je u poneqfeljak da odete na stadion...u suboru cemo mi rodjeni da Ibragu podrzimo, valjda nas bude dovoljno :D

Sala...oprostite na upadu
Logovan

#12091 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

last mohicans wrote: 29/09/2025 20:23 Statistika ovoga. Ubio se za nas, prosječno se zadržava 0,82 godine. Dovodi se, da bi se mogao što prije otjerati. Nikakva statistika vrijedna pažnje, sem ovo malo u DZ. Preferira 4-2-3-1 Zalosno.
Image
Igrat će formaciju koju mu Zoran kaže :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#12092 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Krle, jebo te sportsport.

A drugo, kviz pitanje, koliko ćemo hrvatskih igrača i trenera promijeniti u narednih 365 dana?
Silvester071

#12093 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Silvester071 »

Sad iz ove perspektive se vidi koliko je bio bespotreban ovaj potez sa Husrefom kao ŠSŠ-a i da su samo "kupovani" navijači sa njegovim postavljanjem.
Nigdje nije bilo ozvaničeno ni koliko je ugovor sa njim, nego eto potpisimo ga, smirimo vatru pa ako šta i izdobri, ostavimo ga tu do prvog narednog posrtanja ili kraja sezone.
Ono šipak, mi sa Husom iz poraza u poraz.
I sad kao ide Husu "nova" neka izmišljena pozicija, savjetnik Bog zna čega više, fkt mi ne pada na pamet gdje bi ga mogli postaviti.
Jutros slušam ovog Cvitanovića, fino on to priča, upakovano, nema šta, ovi treneri iz HR su svi elokventni, puni (šuplje) priče, projekata, oduševljenja što dolaze u FKS itd...itd...ali ja kao ja me vjerujem "nikome" više i puna kapa razočarenja/promjena u svim sferama kluba a najvise u i oko prvog tima a samim tim i rezultata kluba u zadnjim godinama a o Europi necu komentarisati ništa, ne moze jedno pretkolo proci ali ne moze doduše niko sem prvaka države a tu smo zadnjih godina jako daleko od te pozicije.
A ovo priča po forumima Mamic presudjen bla, bla, sve stoji ali kakvih je samo razbojnika, ratnih zločinaca i ubica se krije po HR od našeg nesposobnog pravosudja i države, jebe mi se za Mamića i što je on "vadio" lovu iz Dinama i proračuna Hrvatske, kada skontaš realno on ih je i "napravio".
Mogu oni postavljati i pisati rezultate Dinama sa Mamićom i poslije njega ali on tata te igre bio tamo.
Samo je realno pitanje koja je njegova moć ovdje i da li išta može uraditi ali iskustveno, vezama po HR i svijetu oko igraca i ostalog, sigurno moze, jer te lopuže su svuda po svijetu fudbala, krenes samo od ove nesretne UEFE i FIFA-e pa i našeg saveza i seoskih lopova na svim nivoima 🤠

Pa da probamo i "sa njim(a)", neka nam je dragi Bog na pomoci a ja kao ja samo želim vidjeti naš klub u borbi za titule, za svaki trofej, uvijek!

NAPRIJED SARAJ'VO ❤️
Logovan

#12094 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

https://sportsport.ba/fudbal/mariocvita ... rom/508004

Čisto sumnjam da mi imamo strpljenja :D
last mohicans

#12095 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Jbg, za početak bi bilo dobro da nas ne kanta ko stigne. Sa Zrinjskim ne izgubiti bi bio uspjeh. Ne treba se zanositi odmah. Dati čovjeku vremena da pokusa implementirati ideje. Iz neki bliskih krugova čujem da je glavni problem fizička sprema, to je i Husref rekao, ali jbt, 2 mjeseca je bio pa zar se nije moglo podici ta sprema, malo ubaciti više fizike. Ne kontam, eno na Bjelasnici drama tereni se napravili, nigdje oni meni ne bi mrdli dalje od planine.
Logovan

#12096 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Sretno majstore!

Image
mond

#12097 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mond »

Sretno dečko :thumbup:
izbjeglica_iz_besmisla

#12098 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Koliko smo para dobili za Jattu?
last mohicans

#12099 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Logovan wrote: 30/09/2025 10:37 Sretno majstore!

Image
Ja kontam dres Milana, baš liče. Super grafika, ode Jatta, sarme malo probao.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#12100 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 30/09/2025 11:05 Koliko smo para dobili za Jattu?
1,8 mil EUR
Post Reply