A mi navikli na petarde u mreži protivniku i atrakcije poput onih od Harlemovaca
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mond
#12052 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma samo kažem. Naravno bitno je uvezati bilo kakav niz, pozitivan da se razumijemo
A bilo je petardi i atrakcije prošle sezone
-
Labirint
#12053 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Onda u startu igra na 1:1 kakva nam je promaha u zadnjoj liniji-tj.u svim "linijama"
- Logovan
- Logovan
#12055 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Trener Mario Cvitanović 
- Comandini
#12056 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pitari, ne prisjedam vam na muku, pisem samo zato sto sam vidio ime koje sam prepoznao - vas bivsi direktor T.T .
Prije 10ak godina sam bio primoran poslovno stupiti u kontakt s njim - nije imalo veze s fudbalom. Ja i jos jedan kolega s nase strane i Trbone s druge. Ono sto smo dozivjeli je nama izgledalo na epizodu Mucki - covjek doslovno nije bio u stanju da progovori jednu recenicu bez nadrealnog laganja i vrdanja o svemu mogucem, ukljucujuci stvari koje nisu bile u vezi s nasim poslom i to u rasponu od par dana. Nisam nikad dozivio nista slicno, ispocetka sam mislio da se covjek namjerno zajebava, ali ne, to mu je valjda bio biznis stil
.
Ja i kolega se jos 10 godina poslije sjecamo toga kao jedne od najbizarnijih interakcija koju smo ikad imali. Ako je on bio negdje u bilo kakvom klubu - bolje da vise nije.
Prije 10ak godina sam bio primoran poslovno stupiti u kontakt s njim - nije imalo veze s fudbalom. Ja i jos jedan kolega s nase strane i Trbone s druge. Ono sto smo dozivjeli je nama izgledalo na epizodu Mucki - covjek doslovno nije bio u stanju da progovori jednu recenicu bez nadrealnog laganja i vrdanja o svemu mogucem, ukljucujuci stvari koje nisu bile u vezi s nasim poslom i to u rasponu od par dana. Nisam nikad dozivio nista slicno, ispocetka sam mislio da se covjek namjerno zajebava, ali ne, to mu je valjda bio biznis stil
Ja i kolega se jos 10 godina poslije sjecamo toga kao jedne od najbizarnijih interakcija koju smo ikad imali. Ako je on bio negdje u bilo kakvom klubu - bolje da vise nije.
- Altsa
#12057 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mario Cvitanović
Još jedan trenerski promasaj.
-
ljubijankic
#12058 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa znaci da se odlicno uklapao u radno okruzenje koje je imaoComandini wrote: ↑29/09/2025 13:53 Pitari, ne prisjedam vam na muku, pisem samo zato sto sam vidio ime koje sam prepoznao - vas bivsi direktor T.T .
Prije 10ak godina sam bio primoran poslovno stupiti u kontakt s njim - nije imalo veze s fudbalom. Ja i jos jedan kolega s nase strane i Trbone s druge. Ono sto smo dozivjeli je nama izgledalo na epizodu Mucki - covjek doslovno nije bio u stanju da progovori jednu recenicu bez nadrealnog laganja i vrdanja o svemu mogucem, ukljucujuci stvari koje nisu bile u vezi s nasim poslom i to u rasponu od par dana. Nisam nikad dozivio nista slicno, ispocetka sam mislio da se covjek namjerno zajebava, ali ne, to mu je valjda bio biznis stil.
- madesa
-
mond
#12060 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znači kriminalac Maminjo trener a ovaj nesretnik samo izvršitelj 
- madesa
- Comandini
#12063 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Burazeru ovo je bilo tako nadrealno da ti to ne mogu opisati. Znaci zamisli da te ja nazovem jer ti prodajes drva i ja hocu da ih kupim, a ti meni kazes da ce drva biti sutra jer se tvoj Porsche pokvario pa cekas zamjenski Ferrari ali to nije bitno jer mozemo na kafu s Pamelom Anderson koju ce nam on srediti jer je upravo naslijedio velike pare.ljubijankic wrote: ↑29/09/2025 13:56Pa znaci da se odlicno uklapao u radno okruzenje koje je imaoComandini wrote: ↑29/09/2025 13:53 Pitari, ne prisjedam vam na muku, pisem samo zato sto sam vidio ime koje sam prepoznao - vas bivsi direktor T.T .
Prije 10ak godina sam bio primoran poslovno stupiti u kontakt s njim - nije imalo veze s fudbalom. Ja i jos jedan kolega s nase strane i Trbone s druge. Ono sto smo dozivjeli je nama izgledalo na epizodu Mucki - covjek doslovno nije bio u stanju da progovori jednu recenicu bez nadrealnog laganja i vrdanja o svemu mogucem, ukljucujuci stvari koje nisu bile u vezi s nasim poslom i to u rasponu od par dana. Nisam nikad dozivio nista slicno, ispocetka sam mislio da se covjek namjerno zajebava, ali ne, to mu je valjda bio biznis stil.
Ja i kolega se jos 10 godina poslije sjecamo toga kao jedne od najbizarnijih interakcija koju smo ikad imali. Ako je on bio negdje u bilo kakvom klubu - bolje da vise nije.Pa 90% zaposlenih su kriminalci
![]()
Bukvalno smo mislili da smo u skrivenoj kameri
-
mond
#12064 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sretno Krletu. Jel to znači da napušta forumsku funkciju da bi se posvetio problemima u najdražem klubu?
-
dvajt
#12065 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Klub je privatni i realno vlasnici imaju pravo da rade kako žele. Ovdje je jedino realno rješenje trajni bojkot od strane navijača, pa ako mogu da peru lovu bez publike neka tako i rade.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#12066 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja apsolutno ne vidim nista lose u tome sto je Mamic ukljucen u rad kluba.
Evo manje vise svi znamo stavove jedni drugih o pitanjima u i oko kluba i ja sam neko ko je poprilicno nastrojen kontra onog sto radi Ismir.
Medjutim Mamic se zaista razumije u fudbal.
To za sta su Mamici osudjeni, trebalo je u BiH biti osudjeno 90% direktora klubova i predsjednika uprava.
S te strane apsoluno nemam nista protiv. Ono sto oni donose sigurno jeste znanje, sto bi reko Zdravko "ono koje tata ima".
Dolaze veze i poznanstva u Evropi sto je jako bitno za prodaju igraca.
E sad kljucno je pitanje sta hoce Ismir od njih. Da li hoce da naprave jak klub koji ce osvajati titule, igrati evropska takmicenja, prodavati igrace i da onda u konacnici i uzima dio para sebi (sto je svakako interes svakom investitoru i sto podrzavam), ili ce ipak biti samo ovo zadnje bitno.
Ukoliko prioriteti budu poredani po ovom gore redoslijedu mislim da bi Mamici zaista mogli biti od pomoci.
Trener Cvitanovic nemam pojma kakav je.
Mislio sam da Husref moze ovo dovesti ured ali ocigledno je da nije mogao.
Da li ce moci neko drugi sa drugacijim pritupom i uticajem vidjecemo.
Realno imamo igrati jos sa svakom ekipom 3 puta. Puno toga jos moze da se dogodi i okrene ako se poredaju stvari kako treba.
Krletu zelim svu srecu na mjestu direktora. Nadam se samo da on nije pokrivac Ajle Alimanovic.
Saznat ce se i to svakako vrlo brzo kao sto se sve sazna ne samo kod nas nego svugdje u svijetu.
Evo manje vise svi znamo stavove jedni drugih o pitanjima u i oko kluba i ja sam neko ko je poprilicno nastrojen kontra onog sto radi Ismir.
To za sta su Mamici osudjeni, trebalo je u BiH biti osudjeno 90% direktora klubova i predsjednika uprava.
S te strane apsoluno nemam nista protiv. Ono sto oni donose sigurno jeste znanje, sto bi reko Zdravko "ono koje tata ima".
E sad kljucno je pitanje sta hoce Ismir od njih. Da li hoce da naprave jak klub koji ce osvajati titule, igrati evropska takmicenja, prodavati igrace i da onda u konacnici i uzima dio para sebi (sto je svakako interes svakom investitoru i sto podrzavam), ili ce ipak biti samo ovo zadnje bitno.
Ukoliko prioriteti budu poredani po ovom gore redoslijedu mislim da bi Mamici zaista mogli biti od pomoci.
Realno imamo igrati jos sa svakom ekipom 3 puta. Puno toga jos moze da se dogodi i okrene ako se poredaju stvari kako treba.
Krletu zelim svu srecu na mjestu direktora. Nadam se samo da on nije pokrivac Ajle Alimanovic.
Saznat ce se i to svakako vrlo brzo kao sto se sve sazna ne samo kod nas nego svugdje u svijetu.
-
last mohicans
#12067 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
٨
Ovo je ključno.F&N wrote: ↑29/09/2025 14:19 Ja apsolutno ne vidim nista lose u tome sto je Mamic ukljucen u rad kluba.
Last edited by last mohicans on 29/09/2025 16:01, edited 1 time in total.
-
ljubijankic
#12068 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Podrzava se dovođenje presuđenih kriminalaca u klub
Aferim 
-
F&N
#12069 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
joj sto ne mogu vala ni ovog nazor moralisanja
-
ljubijankic
#12070 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
F&N
#12071 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jeste.ljubijankic wrote: ↑29/09/2025 16:08Tako je. Osuditi podrzavanje kriminalaca je nazor moralisanje![]()
![]()
-
ljubijankic
-
F&N
#12073 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
bice transaparent "AJMOOO!!!" na istoku.ljubijankic wrote: ↑29/09/2025 16:13
Slazem se. Ocekujem uskoro slike Mamica na tribinama sa porukom da nisu krivi![]()
- rocco_siffredi
#12074 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Ovo je Dinamo sa Mamićem i bez njega. Dinamo je u evropi bio šprdnja i postavljač negativnih rekorda.
Klub je služio samo za izvlačenje para. Kad je to radio klubu koji "voli" zamisli šta će nama raditi.
Usput, u našem savezu nema nikakvu snagu kakvu je imao u HNS. Tamo je postavljao predsjednika saveza, selektora, držao sudije. Ovdje nema ništa od toga.
- Isner
#12075 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pravda za Husrefa!