oduzimaju vozilo kaze klix. cije li je kad ga 4 sata oduzimajulast mohicans wrote: ↑26/09/2025 20:20 Koji je klinac policiji, pa 4 sata rade uviđaj kod Muzeja, jbt, uzas. Jel se desilo ubistvo?
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- insaneinthebrain
#97926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
last mohicans
#97927 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Krenuo prema gradu oko 6:10, uzas, smoto na Grbavicu, vracam se oko pola 8, vidim šlep i brdo policije, kao da tenk oduzimaju. Bezbeli neki kockoglavi, otima se, pa specijalna treba.insaneinthebrain wrote: ↑26/09/2025 20:27oduzimaju vozilo kaze klix. cije li je kad ga 4 sata oduzimajulast mohicans wrote: ↑26/09/2025 20:20 Koji je klinac policiji, pa 4 sata rade uviđaj kod Muzeja, jbt, uzas. Jel se desilo ubistvo?
Ovaj

Da nije Hodzić, mesar?
- beni-bu-man
#97928 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jos je tu, sad proso poredlast mohicans wrote: ↑26/09/2025 20:31Krenuo prema gradu oko 6:10, uzas, smoto na Grbavicu, vracam se oko pola 8, vidim šlep i brdo policije, kao da tenk oduzimaju. Bezbeli neki kockoglavi, otima se, pa specijalna treba.insaneinthebrain wrote: ↑26/09/2025 20:27oduzimaju vozilo kaze klix. cije li je kad ga 4 sata oduzimajulast mohicans wrote: ↑26/09/2025 20:20 Koji je klinac policiji, pa 4 sata rade uviđaj kod Muzeja, jbt, uzas. Jel se desilo ubistvo?
Ovaj
Da nije Hodzić, mesar?
-
last mohicans
#97929 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
0vaj jađo je izgleda vozač bijelog, udarenog, vidim na CH. À čija je bembara kad ga 5 sati oduzimaju.beni-bu-man wrote: ↑26/09/2025 20:42Jos je tu, sad proso poredlast mohicans wrote: ↑26/09/2025 20:31Krenuo prema gradu oko 6:10, uzas, smoto na Grbavicu, vracam se oko pola 8, vidim šlep i brdo policije, kao da tenk oduzimaju. Bezbeli neki kockoglavi, otima se, pa specijalna treba.insaneinthebrain wrote: ↑26/09/2025 20:27
oduzimaju vozilo kaze klix. cije li je kad ga 4 sata oduzimaju
Ovaj
Da nije Hodzić, mesar?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#97930 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja to ne bih mogao gledatiLogovan wrote: ↑26/09/2025 16:58Vidio sam story na crnoj hronici u vezi ovoga, neko ih snimao tokom svađe, strašnoTruba wrote: ↑26/09/2025 15:24 zas-u-sarajevu-djevojcica-nozem-napala-drugu-u-krugu-skole
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/99 ... rugu-skole
čudne se stvari dogadjaju![]()
- beni-bu-man
#97931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bog zna i ja sam se ibretimlast mohicans wrote: ↑26/09/2025 20:500vaj jađo je izgleda vozač bijelog, udarenog, vidim na CH. À čija je bembara kad ga 5 sati oduzimaju.beni-bu-man wrote: ↑26/09/2025 20:42Jos je tu, sad proso poredlast mohicans wrote: ↑26/09/2025 20:31
Krenuo prema gradu oko 6:10, uzas, smoto na Grbavicu, vracam se oko pola 8, vidim šlep i brdo policije, kao da tenk oduzimaju. Bezbeli neki kockoglavi, otima se, pa specijalna treba.
Ovaj
Da nije Hodzić, mesar?
- beni-bu-man
#97932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bila slepa da ge odvuku, udjem u muzej s malcem promahalamo po muzeu i ona noc istrazivaca, slepe nema bembara idalje tu.
-
Dead Man Walking
#97933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kazu Sejfoviceva bendjola.
- sefket_ramadani
#97934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
koji sejfovic, onaj gospodin iz kpz zenica
-
last mohicans
#97935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Amel, pa zar je na slobodi? Pustili ga na dzumu,
pa mi smo tragikomično drustvo, pljačko, ranjavo, ubijo, bjezo iz zatvora, puste ga na dopust, Isakeeee, javi se. Zato i nema informacije, ne da Ramica sina svog. Ko je pustio konja na slobodu?
Last edited by last mohicans on 26/09/2025 21:53, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#97936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drvenija, praksa... ovo je branko lazić. nije izgovor, ali ovdje su i prije rata bilo svega, od međusobne bodljavine, do napada na profesore.Laplace wrote: ↑26/09/2025 16:21I opet one anemične kvalifikacije "nasilničko ponašanje" i "ugrožavanje sigurnosti". Da li je toliko problem u zakonu staviti da je napad nožem pokušaj ubistva? Sve i da nekog malo porežeš, napad nožem ne bi trebalo kvalifikovati kao šamar ili udarac pesnicom. To ohrabruje ovakve potencijalne ubice.Truba wrote: ↑26/09/2025 15:24 zas-u-sarajevu-djevojcica-nozem-napala-drugu-u-krugu-skole
čudne se stvari dogadjaju
- beni-bu-man
#97937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da onaj dr. mr. Pr.
-
last mohicans
#97938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kaze mi kci, dvije curice lezbe, pukla im veza, jedna malo opičena, a priča je da se i brat jedne pojavio, majka isto, izgleda da je i snimala. Cijela sapunica, na sta ce ova naša djeca izaći, da Bog sačuva. Niste svijesni kako su djeca podla, zla, još u osnovnoj..Chmoljo wrote: ↑26/09/2025 21:51drvenija, praksa... ovo je branko lazić. nije izgovor, ali ovdje su i prije rata bilo svega, od međusobne bodljavine, do napada na profesore.Laplace wrote: ↑26/09/2025 16:21I opet one anemične kvalifikacije "nasilničko ponašanje" i "ugrožavanje sigurnosti". Da li je toliko problem u zakonu staviti da je napad nožem pokušaj ubistva? Sve i da nekog malo porežeš, napad nožem ne bi trebalo kvalifikovati kao šamar ili udarac pesnicom. To ohrabruje ovakve potencijalne ubice.Truba wrote: ↑26/09/2025 15:24 zas-u-sarajevu-djevojcica-nozem-napala-drugu-u-krugu-skole
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#97939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
o itekako jesam svjestan. nisu samo djeca, svi smo mi gori, otuđeniji, seremo preko interneta. djeca su samo refleksija toga. ružno je reći, ali to ne mijenja činjenicu da u toj školi procentualno ima više djece sa nesređenim ili divljim porodičnim odnosima. mislim, mater joj došla i snimala... mislim...last mohicans wrote: ↑26/09/2025 21:56Kaze mi kci, dvije curice lezbe, pukla im veza, jedna malo opičena, a priča je da se i brat jedne pojavio, majka isto, izgleda da je i snimala. Cijela sapunica, na sta ce ova naša djeca izaći, da Bog sačuva. Niste svijesni kako su djeca podla, zla, još u osnovnoj..Chmoljo wrote: ↑26/09/2025 21:51drvenija, praksa... ovo je branko lazić. nije izgovor, ali ovdje su i prije rata bilo svega, od međusobne bodljavine, do napada na profesore.Laplace wrote: ↑26/09/2025 16:21
I opet one anemične kvalifikacije "nasilničko ponašanje" i "ugrožavanje sigurnosti". Da li je toliko problem u zakonu staviti da je napad nožem pokušaj ubistva? Sve i da nekog malo porežeš, napad nožem ne bi trebalo kvalifikovati kao šamar ili udarac pesnicom. To ohrabruje ovakve potencijalne ubice.
isto tako svi mi želimo da se naša djeca osjećaju sigurno i zaštićeno SVE vrijeme. stvarno pokušavam biti realan i pitanje je koliko smo realni da smo i mi takvi bili. ja konkretno sam nisam imao problem, jer sam uvijek bio visočiji i krupniji, pa me nije imao ko maltretirati u školi. B faza je opet nešto drugo
vjerovatno smo mi puno više senzibilniji na ove pojave od naših roditelja, pa nam onda ovakve stvari izgledaju gore, nego prije što se dešavalo. opet kažem, nije to izgovor da se dešava, samo se ne treba otići u drugu krajnost gdje će škole pretvoriti u kasarne.
a i sam imam prvačića koji će prije biti zajebavan, nego što će zajebavati. posebno me raspižđuje što je jedan od najvisočijih i najkrupnijih, al džaba. iako sve ono gore zaista i mislim, opet i ja strepim da i on ne bude imao te traume i da ne bude meta. jer kod njih postoji još jedan zajeban element, a to su telefoni i društvene mreže, gdje se sve to dokumentuje. i onda se može dijeliti i uvećavati cijelu traumu.
toga u naše vrijeme nije bilo, pa ako se šta desi, zatomiš, il progutaš pa se nasilniku kad tad mame najebeš, al uglavnom ima prostora da se ostavi iza sebe. ovako, i ne baš i po meni to je ono što je najgore sada.
- Edin H.
#97940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne možeš dozvoliti da zbog nekoliko mladalačkih pogrešaka proćerda mladost u zatvoru.last mohicans wrote: ↑26/09/2025 21:46 Amel, pa zar je na slobodi? Pustili ga na dzumu,pa mi smo tragikomično drustvo, pljačko, ranjavo, ubijo, bjezo iz zatvora, puste ga na dopust, Isakeeee, javi se. Zato i nema informacije, ne da Ramica sina svog. Ko je pustio konja na slobodu?
Uostalom ako gledaš pragmatičnije kako može bježati iz zatvora i narušavati reputaciju ustanove ako je ionako na slobodi?
-
last mohicans
#97941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam je li majka jedne snimala, ali se jeste pojavila. U pravu si, bivsi frend Srbin iz mahale je isao u Branko pred rat i zagledo se u curu nekog mangupa, pa bilo frke, specijalna je tad pred skolu dolazila. Uvijek je bilo tuča, problema, frke, ali ne ovog dokumentovanja. Ali drustveni kanali se baš zloubotrevljavaju, djeca takve podlosti koriste sto ranije nije bilo u ovoj mjeri. Bulinga, verbalnog i cyber nasilja su prepune škole i to je veće eskaliralo. Bolje Hoti da se time pozabavi, a ne da se kolje sa Sivrom ko moze ići na časove. Sesije edukacija treba sto djeci, a bome i mnogim roditeljima.Chmoljo wrote: ↑26/09/2025 22:09o itekako jesam svjestan. nisu samo djeca, svi smo mi gori, otuđeniji, seremo preko interneta. djeca su samo refleksija toga. ružno je reći, ali to ne mijenja činjenicu da u toj školi procentualno ima više djece sa nesređenim ili divljim porodičnim odnosima. mislim, mater joj došla i snimala... mislim...last mohicans wrote: ↑26/09/2025 21:56Kaze mi kci, dvije curice lezbe, pukla im veza, jedna malo opičena, a priča je da se i brat jedne pojavio, majka isto, izgleda da je i snimala. Cijela sapunica, na sta ce ova naša djeca izaći, da Bog sačuva. Niste svijesni kako su djeca podla, zla, još u osnovnoj..
isto tako svi mi želimo da se naša djeca osjećaju sigurno i zaštićeno SVE vrijeme. stvarno pokušavam biti realan i pitanje je koliko smo realni da smo i mi takvi bili. ja konkretno sam nisam imao problem, jer sam uvijek bio visočiji i krupniji, pa me nije imao ko maltretirati u školi. B faza je opet nešto drugotu se već moraš malo snalaziti.
vjerovatno smo mi puno više senzibilniji na ove pojave od naših roditelja, pa nam onda ovakve stvari izgledaju gore, nego prije što se dešavalo. opet kažem, nije to izgovor da se dešava, samo se ne treba otići u drugu krajnost gdje će škole pretvoriti u kasarne.
a i sam imam prvačića koji će prije biti zajebavan, nego što će zajebavati. posebno me raspižđuje što je jedan od najvisočijih i najkrupnijih, al džaba. iako sve ono gore zaista i mislim, opet i ja strepim da i on ne bude imao te traume i da ne bude meta. jer kod njih postoji još jedan zajeban element, a to su telefoni i društvene mreže, gdje se sve to dokumentuje. i onda se može dijeliti i uvećavati cijelu traumu.
toga u naše vrijeme nije bilo, pa ako se šta desi, zatomiš, il progutaš pa se nasilniku kad tad mame najebeš, al uglavnom ima prostora da se ostavi iza sebe. ovako, i ne baš i po meni to je ono što je najgore sada.
- dječak sa šibicama
#97942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bitno da se raja ruga anamo onim zbog Darka Lazica, a ovdje notorni kriminalac sa robije izadje na ulicu i udara po saobracajkama
-
last mohicans
#97943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Rusmir Isak da se oglasi, inače porodica Isak je u ratu sa kriminalom.
- tramvajtrojka
#97944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sve pocinje od kuce, djeca su jos zlatna kakvi su roditelji, da vidis kakvi su roditelji samo pristupis nekoj viber grupi od nekoga razreda pa ces vidjeti cutologa i pametologa na izvoz a nemaju dvije ciste u glavilast mohicans wrote: ↑26/09/2025 22:24Ne znam je li majka jedne snimala, ali se jeste pojavila. U pravu si, bivsi frend Srbin iz mahale je isao u Branko pred rat i zagledo se u curu nekog mangupa, pa bilo frke, specijalna je tad pred skolu dolazila. Uvijek je bilo tuča, problema, frke, ali ne ovog dokumentovanja. Ali drustveni kanali se baš zloubotrevljavaju, djeca takve podlosti koriste sto ranije nije bilo u ovoj mjeri. Bulinga, verbalnog i cyber nasilja su prepune škole i to je veće eskaliralo. Bolje Hoti da se time pozabavi, a ne da se kolje sa Sivrom ko moze ići na časove. Sesije edukacija treba sto djeci, a bome i mnogim roditeljima.Chmoljo wrote: ↑26/09/2025 22:09o itekako jesam svjestan. nisu samo djeca, svi smo mi gori, otuđeniji, seremo preko interneta. djeca su samo refleksija toga. ružno je reći, ali to ne mijenja činjenicu da u toj školi procentualno ima više djece sa nesređenim ili divljim porodičnim odnosima. mislim, mater joj došla i snimala... mislim...last mohicans wrote: ↑26/09/2025 21:56
Kaze mi kci, dvije curice lezbe, pukla im veza, jedna malo opičena, a priča je da se i brat jedne pojavio, majka isto, izgleda da je i snimala. Cijela sapunica, na sta ce ova naša djeca izaći, da Bog sačuva. Niste svijesni kako su djeca podla, zla, još u osnovnoj..
isto tako svi mi želimo da se naša djeca osjećaju sigurno i zaštićeno SVE vrijeme. stvarno pokušavam biti realan i pitanje je koliko smo realni da smo i mi takvi bili. ja konkretno sam nisam imao problem, jer sam uvijek bio visočiji i krupniji, pa me nije imao ko maltretirati u školi. B faza je opet nešto drugotu se već moraš malo snalaziti.
- beni-bu-man
#97945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Danas na roditeljskom jedna situacija, htio lik da dovede bolesno djete u produzeni uz molbu da mu djete ne ide na nastavu nego da ostane u produzenom.tramvajtrojka wrote: ↑27/09/2025 00:06Sve pocinje od kuce, djeca su jos zlatna kakvi su roditelji, da vidis kakvi su roditelji samo pristupis nekoj viber grupi od nekoga razreda pa ces vidjeti cutologa i pametologa na izvoz a nemaju dvije ciste u glavilast mohicans wrote: ↑26/09/2025 22:24Ne znam je li majka jedne snimala, ali se jeste pojavila. U pravu si, bivsi frend Srbin iz mahale je isao u Branko pred rat i zagledo se u curu nekog mangupa, pa bilo frke, specijalna je tad pred skolu dolazila. Uvijek je bilo tuča, problema, frke, ali ne ovog dokumentovanja. Ali drustveni kanali se baš zloubotrevljavaju, djeca takve podlosti koriste sto ranije nije bilo u ovoj mjeri. Bulinga, verbalnog i cyber nasilja su prepune škole i to je veće eskaliralo. Bolje Hoti da se time pozabavi, a ne da se kolje sa Sivrom ko moze ići na časove. Sesije edukacija treba sto djeci, a bome i mnogim roditeljima.Chmoljo wrote: ↑26/09/2025 22:09
o itekako jesam svjestan. nisu samo djeca, svi smo mi gori, otuđeniji, seremo preko interneta. djeca su samo refleksija toga. ružno je reći, ali to ne mijenja činjenicu da u toj školi procentualno ima više djece sa nesređenim ili divljim porodičnim odnosima. mislim, mater joj došla i snimala... mislim...
-
belfy
-
belfy
#97947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
trolovanje...Truba wrote: ↑25/09/2025 13:59nisam znao da je to bilo u mlađem bratu nerođenog komunizmadrug_profi wrote: ↑25/09/2025 13:47Znam ga lično. Njega nije zanimala škola već supstance i tuča.Truba wrote: ↑25/09/2025 11:18 https://katera.news/lat/cetnicki-vojvod ... lovic-brne
nikad čuo za lika
jos jedan primjer uspjeha socijalističkog obrazovanja izbacivanja nacionalizma i vjeronauka iz skola te pionirstva![]()
![]()
-
belfy
#97948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
trolovanje...Truba wrote: ↑26/09/2025 15:24 zas-u-sarajevu-djevojcica-nozem-napala-drugu-u-krugu-skole
-
belfy
#97949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
trolovanje...Truba wrote: ↑26/09/2025 20:56Ja to ne bih mogao gledatiLogovan wrote: ↑26/09/2025 16:58Vidio sam story na crnoj hronici u vezi ovoga, neko ih snimao tokom svađe, strašnoTruba wrote: ↑26/09/2025 15:24 zas-u-sarajevu-djevojcica-nozem-napala-drugu-u-krugu-skole
čudne se stvari dogadjaju![]()
-
Naslovnica
#97950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Edin H. wrote: ↑26/09/2025 22:10last mohicans wrote: ↑26/09/2025 21:46 Amel, pa zar je na slobodi? Pustili ga na dzumu,pa mi smo tragikomično drustvo, pljačko, ranjavo, ubijo, bjezo iz zatvora, puste ga na dopust, Isakeeee, javi se. Zato i nema informacije, ne da Ramica sina svog. Ko je pustio konja na slobodu?
Ne možeš dozvoliti da zbog nekoliko mladalačkih pogrešaka proćerda mladost u zatvoru.
Uostalom ako gledaš pragmatičnije kako može bježati iz zatvora i narušavati reputaciju ustanove ako je ionako na slobodi?![]()
Objasnio ćovijek