Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#34351 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Paracetamol.otrov...sta se sve nece ovdje procitati

Otrov je zivot u gradu kao takav pa drustvene mreze i forumi mozdana kraju paracetamol
Point.

#34353 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Koji jebeni kreten.
PixelDrifter

#34354 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by PixelDrifter »

Vrijednosti su kompletno izvrnute i odslikavaju Orwelov svijet (1984):
Rat je mir
Sloboda je ropstvo
Neznanje je snaga

Eto vam Velikog brata glavom i bradom. U Americi vlada diktatura uz hipnokratiju.
TAFKAP

#34355 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by TAFKAP »

That war should last two three days
It makes Putin look bad

:lol: :lol: :lol:
Bossona

#34356 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bossona »

Najveći i najgledaniji "clown shitshow" za govornicom UN-a u njenoj historiji,....
apsidejzi

#34357 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by apsidejzi »

U kakvom svijetu beskicmenjaka zivimo jbt. YouTube staje na stranu Trumpa i mijenja svoje police za 180 stepeni. Sad im je kriv Bajden jer su cenzurisali na nacin na koji su radili i pozivaju sve kreatore koje su oni banovali da se vrate na platformu. Tacno se njisu kako vjetar puse. I sutra da pvi drugi pobijede opet ce okrenuti plocu.

Upravu je bio Dzordz Karling kad kaze da mi nemamo prava nego samo imamo privremene privilegije. Koje se mogu oduzeti i promjeniti. Raja, Trump pobjedjuje jer je okruzen beskicmenjacima. Za utjehu nam ostaje to da ce i njega jednog dana nestat a ovi uhljupi ce poceti pjevati drugu pjesmu. Tacno covjek kako stari vidi da je historija samo jedan veliki cirkus koji igra istu predstavu iznova i iznova. Samo za drugu publiku.

Bossona

#34358 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bossona »

apsidejzi wrote: 23/09/2025 18:20 U kakvom svijetu beskicmenjaka zivimo jbt. YouTube staje na stranu Trumpa i mijenja svoje police za 180 stepeni. Sad im je kriv Bajden jer su cenzurisali na nacin na koji su radili i pozivaju sve kreatore koje su oni banovali da se vrate na platformu. Tacno se njisu kako vjetar puse. I sutra da pvi drugi pobijede opet ce okrenuti plocu.

Upravu je bio Dzordz Karling kad kaze da mi nemamo prava nego samo imamo privremene privilegije. Koje se mogu oduzeti i promjeniti. Raja, Trump pobjedjuje jer je okruzen beskicmenjacima. Za utjehu nam ostaje to da ce i njega jednog dana nestat a ovi uhljupi ce poceti pjevati drugu pjesmu. Tacno covjek kako stari vidi da je historija samo jedan veliki cirkus koji igra istu predstavu iznova i iznova. Samo za drugu publiku.

Image
Israel paid Google tens of millions of euros to advertise lies about Gaza
https://vreme.com/en/svet/izrael-platio ... zi-o-gazi/
drogon2

#34359 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drogon2 »

geralt wrote: 23/09/2025 16:12 Paracetamol je otrov koji svakako niko ne bi trebao piti, nezavisno od Trumpa i price o autizmu. Stotine, mozda i hiljade ljudi godisnje umre od trovanja paracetamolom.

Istrpi temperaturu jbg, odraslima nece nista biti od toga a brze ce ozdraviti.
Paracelzus ili ti ga otac toksikologije bi reko da je sve otrov i nista nije otrov.Samo doza cini da neka stvar nije otrov :D Tako i za paracetamol,doziranje je jasno navedeno i cisto sumnjam da od preporucenih doza imas te hiljade umrlih.
Bossona

#34360 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bossona »

Ne pada iver daleko od stabla. Ponosno se dičim što na oca i svog dedu ličim,.......
https://www.c-span.org/clip/us-senate/u ... er/5138076

My parents survived Nazi Germany. History shows the danger of electing Donald Trump again.

https://www.press-citizen.com/story/opi ... 884991007/
drug_profi

#34361 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Truba wrote: 23/09/2025 17:21 Paracetamol.otrov...sta se sve nece ovdje procitati

Otrov je zivot u gradu kao takav pa drustvene mreze i forumi mozdana kraju paracetamol
Nisi se updateovao.
Tvoj idol je to rekao.

Koriguj se brzo ili ces btiti osumnjicen da si antifa...
drug_profi

#34362 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

Dakle
Bussines as usual...
"Putin i Rusija su u velikim ekonomskim problemima, i ovo je vrijeme da Ukrajina djeluje. U svakom slučaju, želim ovim zemljama sve najbolje. Nastavit ćemo isporučivati ​​oružje NATO-u kako bi NATO s njim radio šta želi. Sretno svima!",
Novi momenti. Samo da se opet ne predomisli, ali sad su zašuškale pare, lobi proizvođača mu je udjelio procenat garant i ide to sad. Nema priče o primirju, i sl. Samo rokanje i što žešće.

Konačno prava stvar, doduše iz pogrešnih motiva.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#34364 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by arman1 »

banjaluka078 wrote: 23/09/2025 21:45
Neko u radnom odjelu ga prcnu
DaysleepeR

#34365 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by DaysleepeR »

Toffee karamela wrote: 23/09/2025 15:50
DaysleepeR wrote: 23/09/2025 12:59 Teoretišete bezveze, a argument originalnog posta je "šuška se".
Gdje se šuška, ko šuška, izvori? Prije nego odemo u apsurdnu raspravu šta sve mogu autistične osobe.
Barron Trump nije autističan.
:lol: o zemljo Indijo otvori se

niko nije ni tvrdio da JESTE autističan, ali s obzirom da se šuška pokušavamo možebitno logički povezati Trampovu opsjednutost autizmom i ovo o čemu se šuška

na nečemu o čemu se "šuška" provalio si se najprije tvrdnjom da se dečko školuje pa to valjda opovrgava moguću dijagnozu a onda u rikvercu dobacuješ da se autisti eto školuju ali ne na prestižnim školama.

idi kontrirat na nečiji tuđi post kad te ta rabota tako veseli

P.S. znajući da je Baron proveo dobar dio djetinjstva sa slovenačkom babom i dedom i naravno razmažen do krajnjih granica, prije bih mu lupila dijagnozu balkanskog uhljup djeteta nego autiste. Navodno je do 5-6 bio tečan u slovenačkom :lol:
I dalje nisi rekao gdje se šuška
Edin H.

#34366 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Edin H. »

“Sadiq Khan uvodi šerijatske zakone u Londonu” :lol: izjavi mrtav hladan u UN-u
Point.

#34367 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Još bizarnih laži iz narandžaste pedofilske labrnje.
In seven months, I ended seven unendable wars. Some lasted 31 years, one 36, one 28.

Cambodia & Thailand, Kosovo & Serbia, Congo & Rwanda, Pakistan & India, Israel & Iran, Egypt & Ethiopia, Armenia & Azerbaijan.
Osmi Socrates

#34368 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Osmi Socrates »

To njegovoj bagri ništa ne znači, a on zaradio poene.

Mogao je reći da je završio i interplanetarne ratove. Mene čudi kako sebe tako naivno ograničava u laganju.

Reci, jebote, završio sam rat između Marsa i Venere.
Hendrix

#34369 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hendrix »

drug_profi wrote: 23/09/2025 21:27
Truba wrote: 23/09/2025 17:21 Paracetamol.otrov...sta se sve nece ovdje procitati

Nisi se updateovao.
Tvoj idol je to rekao.

Koriguj se brzo ili ces btiti osumnjicen da si antifa...
Znao sam da je komunista u dushi :D

Jos jedan skriveni antifa na forumu otkriven!
Hendrix

#34370 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Hendrix »

DaysleepeR wrote: 23/09/2025 13:50
Hendrix wrote: 23/09/2025 13:19
DaysleepeR wrote: 23/09/2025 12:50

Tačno, školuju se, ali ne idu baš na prestižne univerzitete.
Jel ti kontas da je trumpov mali polago neki prijemni i upao na faks jer je ekstremno pametan?

Elitni faksovi su za elitu i pametnu fukaru sa stipendijama. Neko mora placati sav taj prestiz a to su Trump i njemu slicni.

Sva djeca bogatasa vecinom zavrse prestizne fakultete, nema to veze sa znanjem i radom. Para i samo para.
A jel ti kontaš da je izvor za info da mali Trump ima autizam "šuška se"?

Ja nemam problem da prihvatim činjenice, kad su činjenice.

Dajte bilo kakav relevantan izvor.
Ma dobro to, nisam rekao da vjerujem u te glasine. Mozda je introvert lik jbg nije na babu koji zivi od paznje medija. Trump je opsjednut autizmom iz nekog licnog razloga to sam 100% siguran. Sve sto onaj lik radi je personalno.

Elem poenta je da bogatas na elitnom univerzitetu moze biti i autistican, niie problem. Svaki ga zavrsi ucio ne ucio, samo se uplati skolarina i jos da donacija za upis preko reda.
amidzazeher

#34371 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by amidzazeher »

Majke mi ja sve cekam kad ce nadrealisti izaci na presicu u WH i reci ”a jesmo vas izradili” jer ovo sto ovaj klovn iz dana u dan prica bas nije normalno, ono ne mozes se vise ni smijati provalama! Ko mu pise ove govore i da li mu ih iko provjeri prije nego izbrabonja pred citavom planetom?
Ko ce ovo trpiti jos 3 godine? Nevjerovatno Boga mi kao da zivim u nekom matrixu, sta je ovo?
jeza u ledja

#34372 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Hendrix wrote: 24/09/2025 01:03
DaysleepeR wrote: 23/09/2025 13:50
Hendrix wrote: 23/09/2025 13:19

Jel ti kontas da je trumpov mali polago neki prijemni i upao na faks jer je ekstremno pametan?

Elitni faksovi su za elitu i pametnu fukaru sa stipendijama. Neko mora placati sav taj prestiz a to su Trump i njemu slicni.

Sva djeca bogatasa vecinom zavrse prestizne fakultete, nema to veze sa znanjem i radom. Para i samo para.
A jel ti kontaš da je izvor za info da mali Trump ima autizam "šuška se"?

Ja nemam problem da prihvatim činjenice, kad su činjenice.

Dajte bilo kakav relevantan izvor.
Ma dobro to, nisam rekao da vjerujem u te glasine. Mozda je introvert lik jbg nije na babu koji zivi od paznje medija. Trump je opsjednut autizmom iz nekog licnog razloga to sam 100% siguran. Sve sto onaj lik radi je personalno.

Elem poenta je da bogatas na elitnom univerzitetu moze biti i autistican, niie problem. Svaki ga zavrsi ucio ne ucio, samo se uplati skolarina i jos da donacija za upis preko reda.
Ne ide to bas tako. Postoje skole i za takve, gdje platis da klatis.

Ta djeca imaju citavu armiju pomoci da zavrse faks. Tutore, asistente, specijalna odobrenja, ali glupo i lijeno dijete ne moze tek tako upisati i zavrsiti elitnu skolu.
Da to ide tako te skole bi brzo srozale ugled.

Imas “acceptance rate” statistiku za sve skole i to ti sve govori.

Druga je stvar sto postoje programi u skolama koji vrijede manje i vise. Neke diplome ne znace nista bez daljeg skolovanja, ali znace nekome da cisto kaze da je zavrsio taj “elitni” faks. Jer takvi si mogu priustiti diplomu za brisanje guzice.

No kazem opet postoje skole bukvalno sa namjenom uhljebljavanja bogate lijene djece. Znaci gdje ne mozes ni prismrdit bez bar cetvrt miliona i donacije, ali si tu u svom, na svom, i gdje je jedino bitno networking sa ostalok razmazenom djecurlijom.

Djeca bogatih, a lijenih, ne idu na MIT, Harvard ili Stanford. Nema za to potrebe.
eltroxin

#34373 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by eltroxin »

I Trump je zavrsio Wharton, pa lik ne zna brojati do 10. Haj’ sto mu je opsta kultura nepoznanica, sto maternji jezik prica na nivou trinestogodisnjaka, sto je ignorant a bahat i ohol, ali imbecil “zavrsio” prestiznu poslovnu skolu a ne zna sta su jebeni procenti.
Majke mi, isto los scenario za film b kategorije.
jeza u ledja

#34374 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Otvoris Trumpa od prije 40 godina i vidis da nije bio ni tako glup ni debilan kakvim se cini danas.

Inace sreo sam puno jako obrazovanih ljudi u zivotu koji ne znaju sabrat dva broja kako treba ili napisati email bez osnovnih gramatickih gresaka. '
Mislim da se o nekim od tih skola pogresno razmislja kao da su ustanove za genijalce i izrazito talentovane. Ocigledno nisu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#34375 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

jeza u ledja wrote: 24/09/2025 02:19 Otvoris Trumpa od prije 40 godina i vidis da nije bio ni tako glup ni debilan kakvim se cini danas.

Inace sreo sam puno jako obrazovanih ljudi u zivotu koji ne znaju sabrat dva broja kako treba ili napisati email bez osnovnih gramatickih gresaka. '
Mislim da se o nekim od tih skola pogresno razmislja kao da su ustanove za genijalce i izrazito talentovane. Ocigledno nisu.
šta sam se polupismenih advokatskih i notarskih akata to nije realno. prosto glava zaboli.
Post Reply