Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#11926 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

internazionale

#11927 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

rocco_siffredi wrote: 18/09/2025 13:37 https://www.klix.ba/sport/nogomet/milio ... /250918081

Jebo majku, svi će nešto napraviti, osim nas :roll:
Svaki stadion u državi se napravio državnim parama, uz poneku manju akciju navijača što je minoran iznos (Bilino Polje, Vrapčići, Grbavica...).

Jedino navijači Sarajeva prozivaju Mirvića, privatnika, da uloži milione u državnu imovinu od koje nema nikakve finansijske koristi. U prevodu da baci lupam 50ak miliona :shock:

Kontam nije još zagađen zrak, da nisu kakve droge za masovnu upotrebu...
last mohicans

#11928 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

F&N wrote: 19/09/2025 11:50 Ajla od kako je dosla petlja se u sve. I kada "nije bila tu" zapravo je tu. Ajla licno je odvela i dovela neke igrace. Tj. neke nase je prodala a neke je dovela u klub.
Javna je tajna da joj ledja cuva Smrk. Mozda bi je Ismir i pustio niz vodu radi mira u kuci ali ne smije. Mozda menadzerisanje koje Ajla radi zapravo je u ime i za racun Smrka.

Ismir je papak sa parama, koji kada je dosao u klub je bio omamljen svom slavom koju je dobio. Kao dijaspora s parama kad dodje u mahalu pa ga mahalci ufate vodati po kafanama, on misli da je faca a oni ga zapravo muzu, i kad izmuzu nabiju nogom. On se od dolaska okruzio mafijom i kriminalcima koja ga tako muzu.

Mozda i Ismir trazi izlaz iz svega. Pitanje ja mnogo a odgovora malo.
Ma tog Smrka nema gdje nema, pa jači lik od drzave, stitio je i Pantere ili simpatisao, pa padoše preko noći.
GandalfSivi

#11929 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Jebo mater, ako je Ajla toliko svemocna, neka je onda, ja sposobnije i svestranije osobe nisam vidio od Ajle u tim nekim vizijama koje se provlace po forumu…
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#11930 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

da je sposobna bili bi prvi svake godine, imali moderan stadion, i ne bi imali 6.000 manje gledalaca u prosjeku nego prošle sezone

u klubu su ljudi koji su eklatantan primjer onoga što se na zapadu zove 'failing upwards'.
last mohicans

#11931 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Sposobna je ona, ali samo obrlatiti sefa. Ako je učestvovala u transferima, jedino taj segment, ali zato sve drugo ujebala da Perez ne moze popraviti. Selame vas Mirva i Ayla, mali piš na sabahu na Horde i sve nas.
HarTar

#11932 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by HarTar »

Ismir Mirvić:

"Zovite to kako hoćete, uradili smo više za Sarajevo nego iko, i to našim novcem".
Logovan

#11933 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Hahahah :mrgreen:
Adobeg

#11934 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

HarTar wrote: 20/09/2025 10:20 Ismir Mirvić:

"Zovite to kako hoćete, uradili smo više za Sarajevo nego iko, i to našim novcem".
Eto vidi se po rezultatima cetiri godine si tu i sta imas jedan kup,i nisu sve tvoje pare i drugi ulazu,bas ces tim svojim stavom privuci navijace,mnoge si odbio i vise ne dolaze zbog vas sposobnih. :-)
last mohicans

#11935 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Adobeg wrote: 20/09/2025 11:38

Eto vidi se po rezultatima cetiri godine si tu i sta imas jedan kup,i nisu sve tvoje pare i drugi ulazu,bas ces tim svojim stavom privuci navijace,mnoge si odbio i vise ne dolaze zbog vas sposobnih. :-)
Lik misli skrhati xy miliona i to je to, a veze o zivotu nema. Plus, pofino se i zaradilo, a rezultat nikakav. Misli ako je prošlo 200 igrača i trenera, to je neki uspjeh, jes u klincu. Koliko je kratkovidan ide u kontru i navijačima, lafo neke akcije penzici i djeca, evo sve trčim da dođem. A ne mogu se zanemariti i neke utakmice kao da su kladionice krojile rezultat, ali nadam se da igrači nisu toliki retardi da to sebi dozvole.
HarTar

#11936 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by HarTar »

Što se tiče navijača, prvi ja neću više da idem. Jedino mi je malo žao Husrefa.
HarTar

#11937 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by HarTar »

last mohicans wrote: 20/09/2025 11:43

Lik misli skrhati xy miliona i to je to, a veze o zivotu nema. Plus, pofino se i zaradilo, a rezultat nikakav. Misli ako je prošlo 200 igrača i trenera, to je neki uspjeh, jes u klincu. Koliko je kratkovidan ide u kontru i navijačima, lafo neke akcije penzici i djeca, evo sve trčim da dođem. A ne mogu se zanemariti i neke utakmice kao da su kladionice krojile rezultat, ali nadam se da igrači nisu toliki retardi da to sebi dozvole.
Sve što je skrhao je i naplatio i naplatit će.....
molotovljev

#11938 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by molotovljev »

Što se mene tiče Gringo, ovom bezobraznom i bahatom izjavom,
zatvorio si guzicom vrata. Idi živ bio, odvratan si!
HarTar

#11939 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by HarTar »

molotovljev wrote: 20/09/2025 22:56

Što se mene tiče Gringo, ovom bezobraznom i bahatom izjavom,
zatvorio si guzicom vrata. Idi živ bio, odvratan si!
Ja ga od prvog dana ne mogu smisliti.....
sencobih

#11940 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

mi damo cvaju za člansku i hoćemo nešto da se pitamo, hoće i on da se pita , a dao je puno više od cvaje
internazionale

#11941 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

sencobih wrote: 22/09/2025 06:33 mi damo cvaju za člansku i hoćemo nešto da se pitamo, hoće i on da se pita , a dao je puno više od cvaje
Paša moj ja sam dao još dvije glave za sezonsku, članske članovima porodice...
Jebo klub ako zato nemam pravo da bar dva- tri igraĉa postavim ili istjeram u/iz prvih 11
F&N

#11942 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Pa eto onda ne treba se nista buniti niti protiviti. Neka radi sta hoce. Nek oboji dres u plavo. Promjeni izgled grba ili naziv kluba cak, sto da ne.
Nek se zovemo FK Ismir Sarajevo. Jerbo od njega sve pocinje i zvarsava ipak on daje pare.
sencobih

#11943 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

F&N wrote: 22/09/2025 11:01 Pa eto onda ne treba se nista buniti niti protiviti. Neka radi sta hoce. Nek oboji dres u plavo. Promjeni izgled grba ili naziv kluba cak, sto da ne.
Nek se zovemo FK Ismir Sarajevo. Jerbo od njega sve pocinje i zvarsava ipak on daje pare.
takve stvari treba da nas interesuju, ali ko radi za njegove pare u klubu, sta jedu, ko ga kome meće, i sl. to nas ne bi trebalo interesovati, ali naš narod to najviše interesuje . Što se ti naši ljubitelji Sarajeva ne pobune i ne protestvuju protiv lopova iz saveza, sudijske organizacije, zbog kojih ne možemo dalje od trećeg mjesta da se na glavu nabijemo?
Logovan

#11944 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Navijači imaju pravo da kritikuju. Ako mi nešto ne valja, reći ću da ne valja. Ne razumijem šta je problem?
Adobeg

#11945 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

sencobih wrote: 22/09/2025 12:30
F&N wrote: 22/09/2025 11:01 Pa eto onda ne treba se nista buniti niti protiviti. Neka radi sta hoce. Nek oboji dres u plavo. Promjeni izgled grba ili naziv kluba cak, sto da ne.
takve stvari treba da nas interesuju, ali ko radi za njegove pare u klubu, sta jedu, ko ga kome meće, i sl. to nas ne bi trebalo interesovati, ali naš narod to najviše interesuje . Što se ti naši ljubitelji Sarajeva ne pobune i ne protestvuju protiv lopova iz saveza, sudijske organizacije, zbog kojih ne možemo dalje od trećeg mjesta da se na glavu nabijemo?
Da li je on sveta krava da se ne kritikuje,je li postoji klub od kako je on dosao,meni nikad nije bio drag a pogotovo sad dajuci bahate izjave i rugajuci se navijacima,i drugi daju pare ali bar znaju voditi klub,ovaj je kao kapetan titanika vodi klub u propast. :-)
ljubijankic

#11946 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ljubijankic »

Da mi je mozak od ovih sto kazu on daje svoje pare ima pravo raditi sta hoce, da se odmorim malo
internazionale

#11947 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

ljubijankic wrote: 22/09/2025 12:48 Da mi je mozak od ovih sto kazu on daje svoje pare ima pravo raditi sta hoce, da se odmorim malo
Još kad bi nam pokazao ijednog koji to kaže
F&N

#11948 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

sencobih wrote: 22/09/2025 12:30
Druze da oni rade minimum aktivnosti koje bi se trebale raditi niko ih ne bi kritikovao.

Ovdje se radi o svemu nakaradnom i to traje unazad 4 godine od kako je lik dosao. Konstantno.
sencobih

#11949 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Logovan wrote: 22/09/2025 12:32 Navijači imaju pravo da kritikuju. Ako mi nešto ne valja, reći ću da ne valja. Ne razumijem šta je problem?
naravno imamo pravo svi kritikovati nečiji rad, izraziti slaganje ili neslaganje s nečim, ali izjave tipa, nikad mi se nije sviđao, hamo vidi mu glave i sl. , to su dječije budalaštine. Svi smo imali pravo kupiti dionice pa ćorak, pa nas kupi Tan pa nas ostavi i prodade onom vijetnamcu, umalo gašenje. Pa opet Mirvić preuzeo, bio je vakum mogao je i neko drugi , ali niko nije ni ponudio ništa. A sad bi svi da upravljaju, a članova imamo jedva 2000. Budimo realni, može nam se nešto sviđati ili ne sviđati ali za nešto dalje nemamo kapaciteta.Kad bi svi trošili energiju na sjebavanje FSKS i NSBiH prije bi došli na zelenu granu.
Ja mislim da niko normalan od navijača Sarajeva ne bi volio da te savez ostavi u ligi pa da te poslije kara kako hoće, da ti da pare za licencu, da ti daju pare za tribinu, da ti daju pare za reflektore, ovako nas kara iz osvete jer drugačije ne može, ali bar im ne dugujemo ništa, a kad tad proći će i dodikovo,vicino ali guzice im nismo dali
Logovan

#11950 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

sencobih wrote: 22/09/2025 14:22 naravno imamo pravo svi kritikovati nečiji rad, izraziti slaganje ili neslaganje s nečim, ali izjave tipa, nikad mi se nije sviđao, hamo vidi mu glave i sl. , to su dječije budalaštine. Svi smo imali pravo kupiti dionice pa ćorak, pa nas kupi Tan pa nas ostavi i prodade onom vijetnamcu, umalo gašenje. Pa opet Mirvić preuzeo, bio je vakum mogao je i neko drugi , ali niko nije ni ponudio ništa. A sad bi svi da upravljaju, a članova imamo jedva 2000. Budimo realni, može nam se nešto sviđati ili ne sviđati ali za nešto dalje nemamo kapaciteta.Kad bi svi trošili energiju na sjebavanje FSKS i NSBiH prije bi došli na zelenu granu.
Ja mislim da niko normalan od navijača Sarajeva ne bi volio da te savez ostavi u ligi pa da te poslije kara kako hoće, da ti da pare za licencu, da ti daju pare za tribinu, da ti daju pare za reflektore, ovako nas kara iz osvete jer drugačije ne može, ali bar im ne dugujemo ništa, a kad tad proći će i dodikovo,vicino ali guzice im nismo dali
Čuj jedva 2000. Kada si posljednji put provjerio broj članova? U februaru? :mrgreen: Inače, dionice su marka, dvije. :D

Za šta nemamo kapaciteta? Traži se da se normalno vodi klub, da se napravi normalna atmosfera, da imaš normalan odnos prema navijačima, da se u klubu niko ne miješa u posao trenera, itd.

Čemu bahaćenje, ja uložio velike pare, ja uradio ovo, šta ste vi. Čemu ovo?
Post Reply